Yevod Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 opsta genijalnost u srba na forumu :) ccc evo vam link :) www.bosnianpyramid.com/ slike bolje objasnjavaju ako vas mrzi da citate i da se obrazujete ;) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 voleo bih da vidim nekog profana istorije kada bi mu ucenik poturio rad kakav je napisao cali ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 voleo bih da vidim nekog profana istorije kada bi mu ucenik poturio rad kakav je napisao cali ;) ← shto je najgore ima idiota koji izdaju knjige o podjednako verovatnim stvarima, i drugih idiota koji se primaju na to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 e da, zaboravio sam da napomenem da je bio tender za prodaju zida. najbolju ponudu je dala atlantida, pa odmah ispod njih izrael i kina. medjutim kad je 2/3 zida isporucheno ispostavilo se da kontinent ne mozhe da izdrzhi toliki teret, pa je potonuo. izraelci su imali sledecu najbolju ponudu, ali kinezi su ispod ruke isposlovali dil da oni dobiju zid. izraelu je isporuchen simbolichnih stotinak metara zida. kada su se pobunili srpski car je poslao jednosmernu avionsku kartu za jerusalim chak norisu. tako je Zid Placha dobio svoje ime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 opshte je poznata chinjenica da su srbi izgradili kineski zid (tada zvan srpski zid) medjutim kad je srbija krenula da se shiri u periodu 3 hiljade p.n.e. naovamo nastao je veliki problem jer nije postojalo na svetu toliko materijala da se ogradi cela srbija. srbi su 18. jula 64. godine posle hrista seli i izmislili alternativno reshenje - avijaciju. zid je potrpan u transportere i prodat kinezima po veoma niskoj ceni. Neron, vladar tada najvece srpske provincije zemuna (tada poznatiji pod imenom rimsko carstvo) je poludeo kad je chuo ovu vest i spalio gajbu. srpskom caru se to nije svidelo i pozvao specijalne jedinice da uvedu red. Hunske Beretke su umirile nerede i bile toliko efikasne da je njihovim oficirima srpski car dao da se nasele odmah pored zemuna, kako bi im odmah nalupali shamare ako krenu opet da se glupiraju. Tako su nastali blokovi. Istorija je zabavna :) ← kalija za predsednika:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Kali daj jos, ova istorija moze jos i zabavna da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Kali svaka cast da sam ti profesor istorije dao bih ti 10 za trud :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 srbi mozda nemaju kineski zid, ali imaju zlatnu kapiju. ko zna zna :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 opshte je poznata chinjenica da su srbi izgradili kineski zid (tada zvan srpski zid) medjutim kad je srbija krenula da se shiri u periodu 3 hiljade p.n.e. naovamo nastao je veliki problem jer nije postojalo na svetu toliko materijala da se ogradi cela srbija. srbi su 18. jula 64. godine posle hrista seli i izmislili alternativno reshenje - avijaciju. zid je potrpan u transportere i prodat kinezima po veoma niskoj ceni. Neron, vladar tada najvece srpske provincije zemuna (tada poznatiji pod imenom rimsko carstvo) je poludeo kad je chuo ovu vest i spalio gajbu. srpskom caru se to nije svidelo i pozvao specijalne jedinice da uvedu red. Hunske Beretke su umirile nerede i bile toliko efikasne da je njihovim oficirima srpski car dao da se nasele odmah pored zemuna, kako bi im odmah nalupali shamare ako krenu opet da se glupiraju. Tako su nastali blokovi. Istorija je zabavna :) ← Stvarno si leek.......... A ovo za blokove nisam znao, ali resava sve moje dileme......... \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 meni je deda pricao da je bila velika afera oko dela zida sto smo prodali kinezima, nesto oko provizija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 kada su se pobunili srpski car je poslao jednosmernu avionsku kartu za jerusalim chak norisu. tako je Zid Placha dobio svoje ime. ← odličan si, kali, sjajan si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 a propaganda! sto kazu! nije istina... dobar si cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) @cali @Topic Gledam na sajtu kao neko brdo i kada stavish kursor na sliku pojavi se piramida umesto brda. Pa ako je tu naselje odma pored piramide, kao i shto se vidi na slici, kako to da su tek sada skontali da je tu piramida? Mislim, koliko godina treba da se ta piramida "zakopa", tj da se pretvori u brdo... Edited May 3, 2006 by ozyGY Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ma to su oni isti vanzemljaci koji su kaznili cigane... pretke egiptjana, zakopali da se ovi ne bi vishe shirili kako su baje i imaju +5 na stink i super extra imunitet. Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlo.exe Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 kromanjonci nisu civilizacija nego najraniji oblik homo sapiensa... ← Citiram dr Milana Alvantica, predsednika naucnog veca i zamenik direktora labaratorije za molekularnu biologiju i genetiku u Vinci: "Na osnovu medjunarnodne studije iz 2000. uzorak iz Srbije je pokazao da se nalazimo u genetskom korenu Evrope. Dakle, postoji velika verovatnoca da je Evropa rodjena u oblasti Srpskog podunavlja. Uz to, utvrdjena je velika genetska slicnost ovdashnjeg stanovnishtva sa dalekim Gruzinima i NORDIJCIMA, Ircima i u juznoj Engleskoj. Prateci shemu migracija, mozemo reci da su ljudi nastanili nashe podrucjen vrlo rano u istoriji ljudskog roda (shto se slaze sa onim gore iz linka da su Arijevci prvi evoluirali od majmuna). Teza da je vecinsko stanovnishtvo naselilo ove prostore u 6. veku je gotovo nemoguca. - mr Dushan Keckarevic, katedra za biohemiju i mol. biologiju Bioloskog fakulteta u Beogradu. Dr Slavoljub Zivanovic, profesor koledza St. Bartolomeja u Londonu, covek koji je ucestvovao u najvecim istrazivanjima druge polovine 20. veka tvrdi da genetika samo potvrdjuje ono shto je antropolozima vec poznato: "Stanovnishtvo koje zivi ovde je autohotno i zadrzalo je antropoloshke karakteristike svojih predaka. Mi definitivno nismo doshljaci, ovde smo od iskona i shirili smo se do Belgije, Britanije, Skandinavije- kada smo svi bili jedna populacija. Posleratna politika je proterala ili pobila sve jugoslovenske antropologe koji su se bavili ovom temom, tako da svet zna vishe o nama nego mi sami o sebi (eto, niste vi krivi shto nemate veze sa zivotom) Dr Dragan Alavantic uspeo je '97 da stupi u kontakt sa vrhunskim britanskim naucnicima Markom Dzoblinom i Kris Tajler Smit. Oni su rukovodili medjunarodnim istrazivanjem rasporeda karakteristicnih genetskih obloka - haplo grupa u evropskom stanovnishtvu. Dr Alavantic kaze da je od 47 zemalja gde je radjeno istrazivanje. haplotajping radio samo u osam drzava, od kojih je jedna bila Srbija, ushli smo u pet najrelevantnijih rezultata. Ukrupnjavanjem rezultata ustanovljeno je da je genom sa oznakom HG2 najstariji i da su svi ostali proistekli iz njega. Ispostavilo se da u Srpskom uzorku ima NAJVISHE NAJSTARIJEG genoma HG2 i da smo po tome blizi Gruzijcima, Ircima i NORDIJCIMA nego Rusima. "Prilikom arheoloshkih istrazivanja na Djerdapu video sam da su najstariji skeleti robusni, nalik kromanjonskim. Da bi bio siguran o cemu se radi odneo sam deo kostiju i fotografije na institut u London i pozvao najrelevantnije strucnjake da daju mishljnje. Svi su se slozili da je rec o kostima kromanjonaca, a cuveni jist Nature objavio je to kao senzacionalnu vest. Utvrjdeno je da su skeleti stari oko 10000 godina, dok su najstarije lobanje nadjene u Zitishtu i Backom Petrovom Selu stare oko 40000 godina" prof. Zivkovic, britanski kraljevski institut za medicinu. Ako vam ovo nije dovoljno, imam josh.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 pa dobro, ali kromanjonci ipak i dalje nisu civilizacija, nego samo stepen u evoluciji covek-a... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 mene lagzhe pochinjesh da zabrinjavash.. na ovu temu imash da kazhesh samo jedan ":)" ???? WTF!!??!? I ne razumem kako mozhe neko da pomesha stupanj u razvoju sa civilizacijom? uhostalom... civilizacija kao civilizacija nikada nije postojala... ako tjemo realno.. to je mozhda cilj ali nikad i stanje stvari.. Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 kolko ja procitah u novinama piramida je od istog sastava kao one u egiptu i juznoj americi do jaja;)) inace kali car si:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Od kamena? Mo'sh misliti :) koji penali padaju ovde :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 mene lagzhe pochinjesh da zabrinjavash.. na ovu temu imash da kazhesh samo jedan ":)" ???? WTF!!??!? I ne razumem kako mozhe neko da pomesha stupanj u razvoju sa civilizacijom? uhostalom... civilizacija kao civilizacija nikada nije postojala... ako tjemo realno.. to je mozhda cilj ali nikad i stanje stvari.. ← kada su gandija pitali sta misli o zapadnoj civilizaciji, on je rekao samo : "To bi bila dobra ideja..." Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Robin Williams, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ahahhahaha kali kralju, odlichno napisano zadrzhao mi se kez na licu :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 kada su gandija pitali sta misli o zapadnoj civilizaciji, on je rekao samo : "To bi bila dobra ideja..." ← sta gandzi zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 sta gandzi zna ← zna misteriju koju juri pola zapadne civilizacije - kako odrzhati vitku liniju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts