Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ustao u dva, otisao na posao, na trg gde radim za japance onaj kviz, slusao podosta debila koji me pitaju tipa "e a jel mozemo mi da dobijemo resenja za kviz da ih malo prostudiramo", ili recimo "e a jel moze pomoc prijatelja"(da je neka riba ili lik to pitali pa ok zajebavaju se ali baba od 87 godina....)

sad blejim malo

smuckao sam sebi neki koktel i skontao da nema vise alkohola, pa moram da cekam da skupim kesha pa da obnovim mini bar

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jasamnepismen >>> postani emo...

bitje ti lakse. svet je sranje. sve je sranje. tvoj zivot je sranje. jedina poenta zivljenja zivota je da dostignemo nove granice sranja i da dostignemo vrhunac mizerije...

OH YEAH!

topic: e da idem da perem sudove koji su se nakupili samo tako... pfff mrzim da perem sudove.

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jasamnepismen >>> postani emo...

bitje ti lakse. svet je sranje. sve je sranje. tvoj zivot je sranje. jedina poenta zivljenja zivota je da dostignemo nove granice sranja i da dostignemo vrhunac mizerije...

OH YEAH!

topic: e da idem da perem sudove koji su se nakupili samo tako... pfff mrzim da perem sudove.

Teach me master, teach me... [:)]

.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...