Stator Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 2 nacina kupis ono sranje sto navatave doalzece brojeve zalis se muriji i razis listig dolazecih poziva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 sad sam bio u radnji, i kupio litru pelina, litru crnog vina, litru belog vina i par krmacha pive, tako da mi veceras sleduje kvalitetan restart mozga. naravno necu piti sam, tu su mi cimeri :) polozio sam ispit jipiiiiii! i to najgori ispit kod najgoreg profesora sa devetkom iju kako ima da se iskrivim, pa rodjena me majka nece prepoznati :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Blejo u kaficu 3-4 sata .Smor zaspo 2 puta isli da odpacimo ortaka kuci na senjak Sreli Djelica u 607 psovali sve po spisku :) Posle ga ponovo videlu u nekom CRXu . Ima se moze se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 @Corey Mnogo bi bilo bolje da si sliku u signi ostavio bez ovog "mafia", a povecao vas koji hodate, ovako sa "mafia" deluje, kako da kazem, bezveze. Mozda neka druga rec, ali "mafia" je toliko rabljena da je izgubila smisao. ← pa ono,jes da je glupo,to mi je prvo pralo na pamet jer sam tih dana mučno tražio istu igru :) ....ne znam šta bih mogao da stavim photo by ja, bash je tuzhan manki :( ← joj,nije to valjda onaj mali slatki :(( najviše ga gotivim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 joj,nije to valjda onaj mali slatki :(( najviše ga gotivim. ← sho si lenj klinki na sliq manki je psihopata! :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Dve, meni najlepse, slike koje sam videla u zadnjih par godina ← meni ova sa cukom mnogo gotivnija ova sa tigrom mi je nekako izforsirana ali cuka je slatkish :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ta sa psom je jebeno potresna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 dobio poziv za vojsku. danas za danas. stiglo mi u 14h a trebao sam da se javim od 9-13h. sutra cu otici, taman da ne odem na fiziku :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 evo bleja sad cu na basket malo da se razmrdam pa na posao radim nocnu smoricu se :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 bio do kluba da uzmem neki film kad ono ne rade popodne...smor, sad ne znam sta da radim...mozda cak uzmem nesto da ucim:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 photo by ja, bash je tuzhan manki :( ← ima iste ochi i pogled ko ja kad sam gladan... elem ovaj dule me stizhe po postovima na ovom topiku... damn... elem bio do faksa raspo se sad u gym da radim propadanja i zgibove :D poshto tegove i ta sranja ne mogu da dizhem... :/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 odakle vama vreme za vezbanje? ja samo vilenim po gradu, ili sam na faksu ili kod kuce uchim/radim. blago vama... kuci sam, ludim za autokedom, gledam kome da nosim komp na servis preko vikenda It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 LELE danas ceo dan smaranje a sutra tek ce da bude teraju me da idem na neki jebeni kros pa znaci necdu nikad da idem ko bre da ustaje ujutru u 9 sati i plus posle skola ma nema sanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 odakle vama vreme za vezbanje? ja samo vilenim po gradu, ili sam na faksu ili kod kuce uchim/radim. blago vama... ← znači to je tvoj izgovor :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 jebiga, ja sam dete radnicke klase. work or die It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 odakle vama vreme za vezbanje? ja samo vilenim po gradu, ili sam na faksu ili kod kuce uchim/radim. blago vama... Vremena se uvek nadje, jedino je pitanje da li hoces da to uradis. Ono, ustanes cuku ranije, ne gledas seriju, ne gnjavis se po gajbi i tako dalje. Stig'o kutji, bio na chaju, prijalo bash, posle do babe, sutra ide u banju pa sam joj objasnjavao kako se koristi mobilni (zamislite vi to ;)), sad dos'o kutji, sredio malo, pa da se bacim na pos'o. Ne bi trebalo da bude neke frke, samo da lagano krenem pa cu da se zalaufam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Doso brat is podgorice Isli malo do grada i sad mrtav umoran odoh na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 sho si lenj klinki na sliq manki je psihopata! :D ← wtf?!! :) elem ovaj dule me stizhe po postovima na ovom topiku... damn... ← joj pičko jedna :)) sa'' ću da platim Ivanu da budem mod na Rastiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
luda_loknica Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 cao svima :) moj prvi post :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ajmo odma hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 rezervishem prostor za post dok smislim neki kvalitetan hejt OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 meni ova sa cukom mnogo gotivnija ova sa tigrom mi je nekako izforsirana ali cuka je slatkish :D ← Da, slazem se . Od ove dve, meni je bolja ova sa psom i covekom, veoma dirljivo Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Da, slazem se . Od ove dve, meni je bolja ova sa psom i covekom, veoma dirljivo ← yay bash smo emo OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 jao imam brdo da učim za sutra... kako me mrzi! juče smo imali 2 časa, a danas 1 od 14 koliko je trebalo. smorilo više ovo gubljenje časova, oću malo u školu...:) God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 sto si namestash penal ? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts