WickedWitchOfTheWest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 zavrshila konachno sve... gomiletina faxova poslata, kablovski informatori spakovani i spreni za slanje, kafe ispijene, cigare popushene.... sve to dovodi do jednog zakljuchka - palim kutjici :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Tekstove ovog Statora treba davati deci na casovima srpskog na temu "Sta je pisac hteo da kaze?" srecom znam o cemu se radi, pa mogu da ti pomognem, mislio je na visokoumni chat ;) A i nije da nije bio, razresheno je koje magije u doti poseduje koji clan foruma ... pa vi vidite tu visokoumnost :> Trazhio ziku iz one reklame za Nokia mobilne telefone L'amour serije. Nadjoh prilicno brzo i lako, mada nisam siguran da je to to. U svakom slucaju ja ubedjen da je glas od Imogen Heap, i to potvrdjuju neki, a drugi kazu da je World of Flowers - DjSayem. I taaako ... pishem neke tekstove, sa'cu da nesto calabrcnem, pa kasnije na rhh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ubi me nesanica, tj. poremećen bioritam, ne znam više šta da radim, osim da prihvatim novi raspored dana i čekam neki naredni šok koji će to vratiti u normalu.. Danas imamo neki kros pa nemam prva 2 chasa.... Od nedelje shtrebanje....... ← svi znamo kako smo ovo pročitali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 @offtopic chizra da li si ti mozda danas bio kod picerije trg...za nekim ortacima ??? ← chizra je iz Zrenjanina Danas nisam išao u školu,ostao kući da pomažem matorcima oko spremanja svega za slavu.Sad uzeo da se odmorim,overim rur i da uzmem da hasam nešto. Nadam se da će biti lepo vreme sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 evo smaram se, lepo sam spakovao sve stvari(sem kompa) pa cekam ortaka da dodje sa kolima pa selidbaaaaa jipiiii :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Tekstove ovog Statora treba davati deci na casovima srpskog na temu "Sta je pisac hteo da kaze?" ← To mi ti vracas jer sam reko da drale ima bolje politicke stavove od tebe :( i posle kada kazu da nema revansizma znajte da lazu samo cekaju kada ce da vas napenale :) Inace zapalio sa fax-a. Bulja me odvaljuje od jucerasnjeg teninga*. Sada razmisljam da li rucam sladoled ili nesto konkretno :) *(koliko god vam se ovo cinio kao savrsen penal preskocite ga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 HO HO HO >:))) guess who's back :))) nisam isla na net , pa sigurno jedno mesec dana i manje-vise mi je bilo do jaja bez njega :) isla sam na svadbu/u selo/seosku diskoteku/..... :) danas sam imala ispit iz psihologije ,ali koliko sam izlupala pitanja , nesto sumnjam da cu proci ..al jebg :P a da , misija dovodjenja jos jedne zenske osobe na rur mi je sasvim uspela >:))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Nemoj vise da dovodis zenskinje pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Cooties! Cooties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Nemoj vise da dovodis zenskinje pls. ← ma aaajde..cuti ! vidi koliko samo ima gejeva na forumu .. mora malo da se uspostavi jednaki polni poredak step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 polako .. polako.... bice nas sve vise poplavicemo scenu nece moci da se dise ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ma aaajde..cuti ! vidi koliko samo ima gejeva na forumu .. mora malo da se uspostavi jednaki polni poredak ← Gde su bre ti gejevi.? kolko sam postovao samo ostavio ovde u potrazi za soulmateom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Gde su bre ti gejevi.? kolko sam postovao samo ostavio ovde u potrazi za soulmateom :( ← i odushevio si masu :D pertu izgleda da ti ostaje da se zadovoljish ljubavlju svih forumasha na ovom forumu... evribadi lovz pertu, mozda ti nas ne al mi tebe da :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 migsa jel znas da racunas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ne preko 20 sho? ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 najedoh se kao stoka...sad cu malo da cituckam nesto pa palim u grad...btw, veceras je valjda rambo amadeus ovde kod nas u sd-u:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Ovaaaaj.....danas sam imao osecaj da sam od svih shkola u BGu ja zapao u najsmorniju :( a sad mi zao da se prebacijem u neku drugu....koji bedak :| Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ole Keli je novi Apprentice :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ^^ prestani da kukaš i uzmi knjigu u jednu ruku..... :) pomagao kave i ćaletu oko degustacije spremljenih jela...loše :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ajoj, smor a lepo sam isplanirao da petak ostanem kutji, da jedem... prezivarim opishim dotu dve... al ne ja sam morao da ostavim ukljuchen telefon... pozvo me ortak i kao aj aj ajaj ajajaja idemo veceras do artkafea cirkamo pre lalala... i ono ubedi me chovek, spomenuo neke devojke sha ja znam... al ne izlazi mi se:( ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ali devojke izgubio drugove cvike po ko zna koji put koji ih k uzimam kad ih stalno gubim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 brojim sekunde kad cu kuci jos 1.641.600 sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Nisam dobiJo asa iz histerije \o/. Bio do grada i smorio se k'o plowak. Sad malo blejim po netu pa na qnt. Ceo wikend treba da uchim. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 teska noc ... veoma.... ne znam da li cu spavati.... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 opet sam se ozdrao...slana palacinka sa sunkom, suvim vratom, kackavaljem, kajmakom i pavlakom sa pecurkama..ovo vec pocinje da me brine...svako vece pre nego sto izadjem najedem se i onda oko 2 kad se vracam kuci moram da svratim da kupim nesto za has...uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts