Jump to content

Crazy Dacha

Recommended Posts

Lozite bolesnog decka. I kao ludi ste?

Pazi kod njega postoji fora nece da prica kad bi poceo da ga cimas nego sam krene da prica. Niko ga nije cimao ajde kenjaj a mi cemo da te snimamo nego je sam nesto poceo pricu o tome i onda malo posle je ortak poceo da ga snima....

Edited by MagmaN

ne rise da tamo zivi kale.. najjaci lik.. boze koliko me lik oraspolozio kad je poceo da baca rime u sred pune 73... ljudi se cude ko je lik da nije neki ubica [:D] jer je prvo krenuo da prica kako ce svi da umru.. a ja vrishtim od smeha jer sam znao o kom e se radi :))

Kaletov vic sa 102,2 (kod extra vlade):

Bio paradajz i luka na pijaci. I dolazi musterija pa pita:

- "Odakle vam ovaj paradajz i luka?"

> "Pa iz njivu!"

- "Vazi, dajte mi ih.."

I sad... paradajz u u torbi kazu luku:

- "Hahahaha - sad ja vise necu biti u njivi vec cu uzivati u covekovim stomacnim sokovima!"

> "Eee, ja na volim da me neko secka, vec kad me sunce pecka!!"

...i ubi se covek od smeha jedno pet minuta. :)

facebook.com/speed.rs

hehe kad je vec neko zabo vice ae i ja da met'em 'edan:

(prichao lane gutovic na pinku, na Magazin In-u)

Leteo mladi americhki vlasnik neke mnogo mocne kompanije iz engleske negde u afriku da sklopi neki biznis dil, medjuti desi mu se kvar na avionu i slupa se on u sred shumadji, svi poginuli samo je direktor preziveo, ali je mnogo iskrvario i potrebna je bila hitna transfuzija krvi. Medju ljudima koji su ga nashli bio je deda, seljak, i on dovati ode, i da krv, mladi amer prezivi i vraca se u ameriku na oporavak. I par meseci kasnije kad se potpuno oporavio i sve rane su mu zarasle on odluchi da pokloni dedi trakore, kombajne, pare, itd. I da mu lichno to uruchi, kod njegove kuce. I sad, dolazi amer kod dede, i zahvaljuje se i trazi potpis od dede, ne bi li mogao da ode nazad u ameriku, i da deda dobije svoje.

A deda ce: "sve je to lepo, nego reci ti meni koliko ti imas sada kod sebe ?"

Amer: "10 hiljada".

Deda: "aha, ajde ti meni daj 5, a 5 zadrzi za sebe, loshe je da se ide na put bez para, Jer dok ti dodje do tamo tog tvog Njujorka, ima da ti proradi ova moja krvi i vratices mi k'o shto bi ja tebi [udara rukom u podlakticu]"

[:D]