MagmaN Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) Snimali smo lika pre neki dan... objasnjava kako muva ribe itd. pogledajte ono ima dobrih provala http://rapidshare.de/files/19048862/New_Folder.zip.html moram jos nesto da kazem: snimak je sa fona i ne vidi se bas dobro ali jbg. cuje se extra i gleda se preko quicktime-a Edited April 27, 2006 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 [roflmao][roflmao] Znachi jeboteeeeee koji je lik vrisak .. Plakao sam... Bukvalno sam plakao u nekim trenucima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 meni nece da se pusti :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 jbg. sta da ti kazem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Lozite bolesnog decka. I kao ludi ste? Vidjao sam ga po gradu, lik je stvarno bolestan. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 E matori bas ono matori nema sta matori ne verujem matori. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Jbg, izgleda da je to sad moderno, sprdati se sa retardiranim ljudima. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 (edited) Lozite bolesnog decka. I kao ludi ste? ← Pazi kod njega postoji fora nece da prica kad bi poceo da ga cimas nego sam krene da prica. Niko ga nije cimao ajde kenjaj a mi cemo da te snimamo nego je sam nesto poceo pricu o tome i onda malo posle je ortak poceo da ga snima.... Edited April 28, 2006 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 tim timmey? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 dacha za predsednikaaa lik je jedini shmeker u blokovima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) meni je ovo smor pf... dodjite u moj blok pun kurac ludaka takvih mislim smorili su vishe... inace predstavnik mog bloka od ludaka Kale a.k.a. Gospodar Vremena :) Edited April 28, 2006 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 ne rise da tamo zivi kale.. najjaci lik.. boze koliko me lik oraspolozio kad je poceo da baca rime u sred pune 73... ljudi se cude ko je lik da nije neki ubica jer je prvo krenuo da prica kako ce svi da umru.. a ja vrishtim od smeha jer sam znao o kom e se radi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 nekim ljudima stvarno ne treba dati mobilne sa camerom!! ljudi vi ne znate da mi kad bi snjimali magmana da bi to bio veci LOL nego dacha... magman je najveca njuska u blokovima... p.s. dobro kale je prica za sebe !! :D:D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 28, 2006 Author Report Share Posted April 28, 2006 hehhehehe pa nego kako :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ajd bash cu da uzmem da prebacim neke snimke sa kaletom na komp pa da okacim dobar je on lik ono prso i ima te momente kada mora da propoveda :) 064 1653 210 to mu je mob vecinom je nedostupan al moze se uvatiti nekad kad je dostupan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Kaletov vic sa 102,2 (kod extra vlade): Bio paradajz i luka na pijaci. I dolazi musterija pa pita: - "Odakle vam ovaj paradajz i luka?" > "Pa iz njivu!" - "Vazi, dajte mi ih.." I sad... paradajz u u torbi kazu luku: - "Hahahaha - sad ja vise necu biti u njivi vec cu uzivati u covekovim stomacnim sokovima!" > "Eee, ja na volim da me neko secka, vec kad me sunce pecka!!" ...i ubi se covek od smeha jedno pet minuta. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 daj bolje snimajte neke maloletnice koje se skidaju ili nesto vise sa tim vasim telefonima nego neke ludake koji nesto objashnjavaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Coko,rekao sam ti...uskoro,vrlo uskoro :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 tim timmey? ← hhahahaha n1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crew.dek1 Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 dacha za predsednikaaa lik je jedini shmeker u blokovima :D ← jel ovo neka uvreda za blokove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 ahahahahaha gospodar vremena looooooooooollllllllllllllllllllll [roflmao][roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 hehe kad je vec neko zabo vice ae i ja da met'em 'edan: (prichao lane gutovic na pinku, na Magazin In-u) Leteo mladi americhki vlasnik neke mnogo mocne kompanije iz engleske negde u afriku da sklopi neki biznis dil, medjuti desi mu se kvar na avionu i slupa se on u sred shumadji, svi poginuli samo je direktor preziveo, ali je mnogo iskrvario i potrebna je bila hitna transfuzija krvi. Medju ljudima koji su ga nashli bio je deda, seljak, i on dovati ode, i da krv, mladi amer prezivi i vraca se u ameriku na oporavak. I par meseci kasnije kad se potpuno oporavio i sve rane su mu zarasle on odluchi da pokloni dedi trakore, kombajne, pare, itd. I da mu lichno to uruchi, kod njegove kuce. I sad, dolazi amer kod dede, i zahvaljuje se i trazi potpis od dede, ne bi li mogao da ode nazad u ameriku, i da deda dobije svoje. A deda ce: "sve je to lepo, nego reci ti meni koliko ti imas sada kod sebe ?" Amer: "10 hiljada". Deda: "aha, ajde ti meni daj 5, a 5 zadrzi za sebe, loshe je da se ide na put bez para, Jer dok ti dodje do tamo tog tvog Njujorka, ima da ti proradi ova moja krvi i vratices mi k'o shto bi ja tebi [udara rukom u podlakticu]" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Coko,rekao sam ti...uskoro,vrlo uskoro :))) ← hehehe pozuuuuuuriiiiiiiii!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 bilo bi dobro kada bi neko okacio kaleta... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts