Shekk Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) Farbate li ih sami ili dođete na gotovo? Imate li ikakvu predstavu čemu ofarbana jaja slu Edited April 23, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 d.e.b.i.l.a.n. topic brishite ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ne mozhe prim. penal =) tj. penal ne mozhe da primeDBuje =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Farbate li ih sami ili dođete na gotovo? Imate li ikakvu predstavu čemu ofarbana jaja slu Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Šta je ovo?Anketa? :D 1.Dođem na gotovo 2.da,da ljudi znaju da je uskrs 3.ne,ponesi sutra 4.///bože 5.kokošija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 (edited) A bre Spu jel ti ne znas mog dobrog drugara Penala ? :) On najvise postuje na ovom forumu samo pod razlicitim nadimcima ;) Evo editovao sam za tvoje zadovoljstvo :) Akhm, ko misli da je debilan topic neka ne budzi taj jedan post time sto ce da odtroluje, u toku je akcija hvatanja trolova i smestanja istih u zoo vrtove sirom lepe nase, svi trolovi koji nisu Lag bice uhvaceni, (Lag je nesto kao BigFoot, turisticka atrakcija, njega ne fatamo:)) @topic Evo ja od jutros nisam razbio nijedno jaje, nisam ni doruckovao, hell nisam ni kafu popio, al zato nadolazi rucak polako i "tradicionalna pečenica" :) E da, koje pečenje husate danas? Inače ja imam ofarbano par gu Edited April 23, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 za uskrs djene djene, ali zato par dana posle uskrsa samo jaja husam, kad prdnem to je ekoloska katastrofa ^_^ LOL Moja kewa farba sva vrsta jaja i kokosija i morkina i guschija .... ← Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 23, 2006 Author Report Share Posted April 23, 2006 @off-topic LOL, lakmus test za političku korektnost je dao rezultate, naslov topica je promenjen, čestitam administraciji na brzoj reakciji Sram me bilo neću vi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 i jos uz to ako si ima po koje parche paradajza ..uuuuuuuh fantastico Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ne volim kuvana jaja. od njih prdim. a da se tucam volim Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 danas sam se mozdao kucao 2x i oba puta pobedio ... a ranije kada sam bio klinac bar 20 jaja sam morao da razbijem .. zadnjih godina totalno drugacije, ni ne trudim se ali mi je opet u jednu ruku drago sto se taj stari obicaj svake godine izpostuje... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 "posle zeneeee da farbaju jajaaa, hoce l' koja da ofarba mojaaa...' by Manda blah izgubio sam 1k din danas na tucanju :) ono ucestvovalo nas 4. i svako dao 1k a pobednik nosi sve jaja nisam nikad farba niti cu ikad, sve do sada sam mislio da to samo zene rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 gremlin u meni voli da ih lupa, ali ih ne zderem... kajgana je za mene zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 e imam ja jedno pitanje, znaci nije da hejtujem praznik ili nista slicno ali me prosto zanima: kakve veze ima farbanje i tucanje jajima sa vaskrsenjem isusa?!? i kad je pocelo to da se radi(mislim na farbanje jaja i tucanje sa istima) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Ma cela ta fora uskrsnji_zeka+farbana_jaja+lupanje_istih bla bla ima korene u raznim paganskim obicajima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blood_and_Fire Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Javi se "PERUNE" :)) mi smo svi ipak u dusi pagani : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts