Jump to content

farbana jaja

Recommended Posts

A bre Spu jel ti ne znas mog dobrog drugara Penala ? :) On najvise postuje na ovom forumu samo pod razlicitim nadimcima ;) Evo editovao sam za tvoje zadovoljstvo :)

Akhm, ko misli da je debilan topic neka ne budzi taj jedan post time sto ce da odtroluje, u toku je akcija hvatanja trolova i smestanja istih u zoo vrtove sirom lepe nase, svi trolovi koji nisu Lag bice uhvaceni, (Lag je nesto kao BigFoot, turisticka atrakcija, njega ne fatamo:))

@topic

Evo ja od jutros nisam razbio nijedno jaje, nisam ni doruckovao, hell nisam ni kafu popio, al zato nadolazi rucak polako i "tradicionalna pečenica" :)

E da, koje pečenje husate danas?

Inače ja imam ofarbano par gu

Edited by Shekk

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

ne volim kuvana jaja. od njih prdim. a da se tucam volim

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

"posle zeneeee da farbaju jajaaa, hoce l' koja da ofarba mojaaa...' by Manda

blah izgubio sam 1k din danas na tucanju :)

ono ucestvovalo nas 4. i svako dao 1k a pobednik nosi sve

jaja nisam nikad farba niti cu ikad, sve do sada sam mislio da to samo zene rade

fallout_table.gif

e imam ja jedno pitanje, znaci nije da hejtujem praznik ili nista slicno ali me prosto zanima:

kakve veze ima farbanje i tucanje jajima sa vaskrsenjem isusa?!?

i kad je pocelo to da se radi(mislim na farbanje jaja i tucanje sa istima)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.