MaudDib Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 realno komarci smaraju najvishe. sve ostalo se da relativno lako odrastaniti. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 paukovi , strsljeni .... jeez kad mi dodje pored glave bumbar ili strsljen pa pocne onako da me smara auf mrzim to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 mrzim sve bube i imam fobiju od vecine pogotvo velikih naravno ekstra se bojim pauka, ali oni nisu insekti... Jebeno se najezim kad vidim nekog insekta u mojoj blizini,fobija od rodjenja! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 pauci su veoma korisni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ma neka su samo dok ih ne vidjam :) u mom slucaju nije ovako jer nemam nikakav fear od njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Komarci i ogromne jebene muve me previse nerviraju a plus sto sam alergican na ujed komarca kad me ujede izadje mi jos sto pliha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 komarci i muve, pogotovo kada spavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) Ja imam fobiju od svih "tvrdokrilaca" tipa shvabe ,rusa a boga mi i srba :D Nije da se bas odsecem ali nije mi bas milo oko srca kad ih imam u blizini.To me opasno nervira,najgore je kad sam sa ribom,a ona ima npr. fobiju od insekata a ja onda moram da se foliram kao "Ma nije to nista" a u pozadini me obliva hladan znoj :D Edited April 23, 2006 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ufff.. ja imam insektofobiju, doduše od onih malo većih buba, pogotovu letećih Ne bojim se mušica i komaraca, ali vilin konjic, zunzare, pčele i tako to.. Baš poludim kad mi dodju blizu Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Jako lukava muva, skriva se majstorski (chak shta vishe ja ne bih smislio bolja mesta za skrivanje). ← Pa i nisi bio neki kanterash pa da imash pravo na taj nachin da se hvalish Jok pre sam se plashio al otkrio sam pesnicu tako da mi je sad do jaja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ja sam otkrio da vechernje novosti imaju bolju aerodinamiku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 jezim se od tih buba tj insekata sve ih mrzim.... mali odvratno gmizuci oklopi Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 mrzim samo kad mi mushica upadne u nos pa se tripujem dal je ispala Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Mrzim sve insekte.....JAKO! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 muva pametnija od pajsera... prajsles. ne smetaju mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Imam fobiju od komaraca. Ako otkrijem komarca u sobi, juricu ga i traziti bukvalno satima, a cak i kad ga ubijem, gledacu po sobi/stanu jos dobrih pola sata za sluchaj da ima jos neki. Ako cujem komarce napolju, bukvalno cu trcati po ulici da ne slete na mene. Znaci komarci su mi najveci neprijatelji. Sve ostalo podnosim. Chak sam se u Grckoj igrao sa skorpionom koji se nekako nasao u mojoj sobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 NE gotivim komarce zbog toga sto kad me uhvati pocetak sna (Najsladji deo) samo cujem Zzzzzzzzz I u UVO mamu joj !@$!#@@!$!@%!@$@#!%@!# A inache, sve sto gmize ubijam posto nista ne podnosim Mada Strsljen malo... vise... AAAAAA Ose+Pcele+Strsljeni i ostali "prijateljski raspolozeni" insekti me teraju da ih ubijem da ne bi bilo :"ILi ja ili oni" XD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 smaraju me komarci i muve. Ali generalno se ne bojim insekata niti me tripuju. Cak naprotiv, kao mali sam imao kolekciju leptira, buba... itd. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ne volim insekte ... komarci su strava, a nikada se nisam trudio da ih ubijem, jer sam u potkrovlju, lamperija, ne moz' da ih vidis pa cak i da svetle u mraku ;) Zato neki raid i slicno, i nema problema, stvarno pomazhe. Od buba mrzim shvabe/ruse, al' ima nekih kreda koje covek iscrta po kutji, pa je onda kao opustenije ... muve i ostalo me ne smaraju toliko, sta vise kad ulete u sobu, vrlo brzo nadju izlaz napolje, pa se ni ne trudim da ih nesto teram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 insekte ne mogu ni da smislim, stavise, gadim ih se...... mozda i jedina stvar na ovom svetu od koje me podilaze zmarci Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 muve ne volim jer su najprljavija bica na planeti zemaljskoj,gadim ih se kada ih god vidim... komarce ne volim, jer su kurve... ne volis biti hrana i to je to ... ose ne volim jer sam alergican na njihov ubod musice ne volim jer mi kada sam na motoru,bike-u, ulecu u oci i usta.... ubi brate... bilo koje velike i gadne bube koje smetaju ljudima ( u to spadaju i dlakavi pauci .. ovi obicni mi ne smetaju ima tu jos svega... kada se setim Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 @Junkie: pauci nisu insekti... ← polako dechache ..... docices u 3 razred i pocece ti poznavanje prirode.... tu mozes da naucis mnoge stvari..... u prevodu: ne lupetaj gluposti.... sad kao da si rekao da su delfini ribe... @topic: dodajem i skakavce na spisak.... iz nekog razloga su mi totalno grose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 pauci i insekti zajedno spadaju u zglavkare (kao i rakovi itd), al pauci zaista nisu insekti.. a ni delfini nisu ribe :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 @topic: dodajem i skakavce na spisak.... iz nekog razloga su mi totalno grose ← mi smo skakavce hvatali teglama po poljanama:)i posle ih ubacivali maloj,ruznoj deci u gace.koji je to shou bio:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 haha, u to ime.... ovo sam navato kod mene pre par dana... (osetio da se sprema uskrshnja gozba) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts