~JungleBoY~ Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Neverovatno za koliko mnogo stvari sam mislio da sam cudak,a onda sam video RUR Standardno,cvike,daljinac,zakljucavanje....e da ponekad se iscimam dal' sam se diskonektov'o s neta,da me ne bi keva olesila Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 e da ponekad se iscimam dal' sam se diskonektov'o s neta,da me ne bi keva olesila ← za kevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Znaci redvno kad idem u klonju negde ostavin coroskope ← kenjaš očima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Ja dodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 kenjaš očima? ← HAHAHAHA TO JE ONAJ H8 !!!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 i fuck my fans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Ja ponekad mislim da sam dinosaurus ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 zaboravljam stvari koje me mrze i desi mi se da u sred neke spike zaboravim shta sam sledece hteo da kazem. nishta alarmantno. ← ovo... plus redovno zaboravljam shta sam hteo da gledam ne tv-u. uglavnom zaboravim da pogledam neku seriju koja se daje jednom nedeljno samo (ko je rekao lost?)... ili kad vidim najavu za dobar film u skorije vreme (tipa za 2-3 dana) redovno ga propustim. chak mi se desilo da par jaaaako dobrih tekmi iskuliram, a pritom umirem od dosade gajbi. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 trenutno patim od prisiljene insomnije, svaki dan radim od 7-7, kad dodjem gajbi pisem projekat i uchim, spavam dnevno oko 3 sata od ponedeljka, jos samo dva dana tog tempa treba da izdrzim. vec vidim bele zeke kako mi skacu pred ochima. neko mi kaze nesto, a ja ga posle 3 sekunde zaboravim, danas sam isao gore dole 3 puta u geneksovim apartmanima jer sam zaboravio broj kancelarije u koju treba da udjem pa sam morao da pitam lika na vratima 3 puta, lik je mislio da sam ili na teskim drogama ili da nesto samnom nije u redu najstrasnije... ali bedak je kad te sef na poslu budi, jer si zakuntao na standu u sred sava centra. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 gledaj ga. opet si poceo da se lozis na hejt... ← ma jok. da jesam vec bi osetio to na svojoj kozhi :P ovo je samo da istaknem onaj vrhunac h8 o kome smo prichali stija i ja .. samo se ne secam kategorizacije :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 vuhunac hejta ako u svojoj definiciji nema drashka onda ste to mnogo amaterski kategorisali ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 hejt sa "to do" liste ustati, pochesati se po jajima, baciti neki hejt [:D] ← ne mislim da je to ipak onaj "bezrazlozhni hejt" al bila je neka bolja definicija. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 razboleo bi se posle 3 dana da spavas 3 sata dnevno.. ← nhf brate, al nisi tu tu neki benčmark :) hejt sa "to do" liste ustati, pochesati se po jajima, baciti neki hejt [:D] ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 pa ni on nije neki benčmark ok, kapiram da si preterivao za tri dana, definitivno postoji neka granica takvog života al ne mora da znači da će se razboleti tako brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 sve mi skace pred ocima,kruko proklet da si:) kad sam isao ne ekskurziju u italiju nisam spavao oko 50 sati(uglavnom zbog puta).onda sam se dva dana raspadao u rimu:( ljudima u veneciji sam pokazivao svoje novo carevo odelo(okinuo sam rucke od neke fensi pal zileri kese).bio sam u tripu i da ga probam=]krecanaaa Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 moze 3 dana da se izdrzi bez nespavanja. moze 5 dana nespavanja (ili sa mozda 1-2h) al sa HOHOHO. moze da se izdrzi 2 nedelje da spavash po 2-3h dnevno. sve lichno provereno. bez razboljevanja. bar odmah posle toga .. za buducnost ko zna :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Pricali smo o ovome.Organizam se brzo privikne na nove uslove.Mozak nikad.Ja sam zaspao u jebenoj kadi posle 4-5 dana.Mislim kome to treba.Osim ako se BASH ne mora.I brzo se pojave posledice tipa: ne znam koji je dan, ne znam shta sam kome obecao pa moram da ispalim, izgubim dobre pare zato shto sam dogovorio isto vreme na 2 kombinacije.Ni na cemu si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 extremne situacije tipa rat su cudo sta mogu da naprave od spavanja ... licno probo 15-20 min spavanja na svakih 2 sata (tzv da vincijevsko spavanje). ako se mentalno zanimas, moze da se izdrzi nedelju dana opusteno, ali ako se zamaras i fizicki ... trens spavanje, balvanjenje, log in ;) far, far away in a distant galaxy :))) krecana mi se desava REDOVNO kad treba da krenem da pricam sa devojkom koja mi se svidja, bilo da se poznajemo 100 dina ili ne uopste ... to sam ponovo otkrio juce Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Koji ste vi manijaci...šta će vam to :) samo jedanput nisam spavao jedan dan i sutra sam bio komiran....(ne računam ekskurzije ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 (edited) sinoc sam se naspavao, jedno 6 sati i bio sam mnogo srecan ujtru. ali danas je bio ubedljivo najgori dan. kad mi je doslo 500 ljudi u roku od 5 minuta po akreditacije... pa aj veselja, i jos sam se izderao na pola koleginica i oterao ih sa pulta. ja delim akreditacije, i sad sve ide opusteno, ceka po 5-10 ljudi u odredjenim ternimnima zavisno koliko ih upadne ali relativno brzo ih izdajem, i onda mi upada koleginica, otima spisak iz ruke uz spiku "e dosao je jedan sa tvog spiska kod mene pa da proverim", ja joj otmem jebeni spisak i oteram u pizdu materinu. mislim kako ljudi mogu biti toliko glupi. ako neko dodje na pogresan stand, posalji ga na pravi, nemoj se jebeno praviti pametan. svi hoce da budu najefikasniji najbolji i naprave samo sranje. a jos organizacija koja je stavila po 2-3 ljudi na svaki deo(po 5-6 slova), ja sam moje "asistentkinje" oterao posle 5 minuta. i sad od 07-21 h sljake dosao sam kuci istusirao se i malo se regenerisao, pa planiram da uzmem nekih red bullova pa na vip zurku sto firma organizuje. jipi another sleepless night! kruko > upravo iskasljavam delove pluca, sad sam popio dve litre kamilice i pola kile raznoraznih sarenih pilula od andola preko brufena do raznoraznih antibiotika i vitamina p.s. ali danas sam bukvalno video ogromnog ruzicastog zeca kako ide prema meni sa motornom testerom. toliko sam umoran da dobijam halucinacije... Edited April 21, 2006 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Koji ste vi manijaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Sto potvrdjuje krukov zakljucak.Aj nema vise topica "ja sam kul spavam 2-3 sata dnevno"? ← nista ne fali 2-3 sata spavanja dnevno.... meni je u tome proslo skoro pola srednje .... i vetj sam se svadjao sa krukom Davnoooooo oko toga.... evo pre 2 dana sam spavao 2 sata, prekjuce uposte nisam ni qntao, ali sam zato juche zaboo 20 sati spavanja, i sad mi nist ne fali.... poenta je u tome koliko kvalitetno spavas ta 2-3 sata.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 znam, znam dechko..... cifre ne lazu.... ali bolje da proverim........ u stvari.... mozda sam ipak tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Glavno pitanje je šta te je sprečavalo da spavaš toliko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 uf..... jebiga splet okolnosti.... davno sam skapirao da je meni licno bolje da uopste ne qntam , nego da qntam po sat vremena kad stignem.....samo sam skenjaniji.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts