fatboy Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 drugarica kao "ne mogu te prcam, aj se druzimo, mozda jednom budes raskinula sa likom, a ja iskoristim tvoj emocionalni krah i utesim te karom, jeeeeeeeees!!!" ← ..nothing to add here. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 brate, ako si bolji od njenog decka bice sa tobom... glupo je to, ako je zauzeta ne znaci da je slepa ili gluva ffs... ne razumem ali ne razumem... nateraj je da se zaljubi u tebe i gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Da nateraj je! Pusti joj da ti srusi ekspanziju, ali ipak na kraju je pobedi :) Nek se primi pa je oladi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 da li se vama nekad ucinilo da ste upoznali vaseg "soul-mate-a", tj nekog sa kim ste se bukvalno od prve reci toliko zgotivili da ste gutali vise manje svaku rec koju govori, ne zeleci da ode? ← јесам. звекете на први поглед, иако до тада нисам веровао у то... Дама са стилом који испуњава просторију. тада је управо почела да се лечи се од четворогодишње везе са неким идиотом који ју је прописно обогаљио, и иако смо се "свиђали" једно другом, нисам био са њом, није могла. или није хтела, није ни битно. месец дана сам био болестан после тога. и дан данас кад је видим (кума је мојој најбољој другарици) није ми свеједно. само нисам хтео да будем друг са њом, јер бих се претворио у њену сенку и изгубио много више него што бих икада после могао са њом да надокнадим. загризи и диши слободно... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 da li se vama nekad ucinilo da ste upoznali vaseg "soul-mate-a", tj nekog sa kim ste se bukvalno od prve reci toliko zgotivili da ste gutali vise manje svaku rec koju govori, ne zeleci da ode? ← imam ja mog Vladimira, Bogu hvala :o))) sa nama je bio bash taj fazon... skontali se na 1... nikada nisam morala da mu kazem shta mislim ili zelim, on je jednostavno to znao i obrnuto... i moram priznati da je to neshto najlepshe na svetu kada imash nekoga ko te razume u potpunosti i kad ne morash da objashnjavash shta je pisac hteo da kaze... ma kad imash nekoga ko te razume... i da, josh jedna stvar... i nas dvoje kad smo se upoznali bili smo SAMO DRUGARI, on je imao devojku i samim tim za mene bio zabranjena zona... ali... nastavak znate... :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 igore, opushteno, skontacete se vi kad - tad, znam ja da ti imash tu spiku za devojke ( ne nije me muvao, mamu vam ... ), tako da ce ona pasti na to. e si je pitao jel voli Kinga? kapiram da, ako ga ne voli, jednostavno odustanesh ;) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 (edited) ma nije joj neka veza, tek je par nedelja sa tim tipom tako da ce sve ici polako i sigurno :) pertuamor > odlican savet :) a danas mi je bilo smesno do jaja, ja se sa tom ribom zajebavam nesto spikamo, dok nas sefovi gledaju zbunjeno, prilazi jedan posle 10tak minuta i pita "cekaj jel ste vi zajedno ili sta", znaci umro sam od smeha :) divac > pa pazi imam spiku za neke ribe dok su neke ribe imune potpuno na moju spiku. seti se M. iz tvoje generacije. jos uvek mi nije dobro kad je vidim ali se polako teram da je iskuliram. ignis > znam na sta mislis... to se i meni desilo do sada dva puta. u jednom slucaju sam se posle 3 meseca potpuno iskulirao, u drugom. pa jos nisam posle nesto vise od 9 meseci. ali najgore mi je bilo kad sam joj za novu godinu(posle 2.5 flase vina, to je previse cak i za mene), pruzio dusu na tanjiru, bacio joj poruku u kojoj sam vise manje sve rekao sto mislim i osecam(do tada smo bili ok, znaci poljubac u obraz, i slicno), da bi me sutradan kad sam je video najhladnije moguce iskulirala. i sto je najgore ne krivim je vec sam dugo vremena smatrao sebe daleko ispod nje. i onda se konacno nateram da izbrisem njen broj iz fona(stvar je u simbolici), da bi me ona posle pola sata od brisanja broja(stvar je u tome sto se nismo ni videli ni culi vise od mesec i po) cimnula. znaci bilo mi je mnogo lose u tom trenutku. kad god mogu se trudim da je izbegnem. Edited April 18, 2006 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ja nikada nisam imao devojku :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ja nikada nisam imao devojku :( ← ! O M G ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 DA JOJ SE SPAWNUJESH U BAZI, DA JOJ DASH CRITICAL HIT!!! @Topic Da mi se ona toliko svidja ja bih je drzhao na na nekom "rastojanju"... Ono kao drugovi ste, ali ne bash, bash dobri... Dobra stvar je ta shto ima tu relativno novu vezu, tako da ako se u skorije vreme razochara u tipa, ti si tu... :) Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ! O M G ! ← nauči me :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 nateraj je da se zaljubi u tebe i gotovo ← kratez u vugla i tuci lenjirom dok ne promeni misljenje ;))) ja nikada nisam imao devojku :( ← pa brate ti si 4 godine mladji od mene??? jel zajebavas ili sta ? "za tebe nema vise kompjutera. prodaj komp i mars u grad da nadjes sebi neku" ;)) @crno sunce a-ha, krenulo cimanje od strane kolega ;) to je najjace, pa jos da krenu i koleginice sa pricom "jaaao izgledate ko golupcici zajedno", da vidis kako ce da krene da se ceska po glavi :))) vec mi se javlja critical hit u najavi, i to rucni ;))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 ja nikada nisam imao devojku :( ← sto? :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 sto? :(( ← zato sto prilazi ribama na nacine patentirane na ruru :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Prica me je pogodila, osecam se kao Cupidon. Odoh po compound, treba mi samo slika momka , da sredimo problem jednom strelom. Ja te pratim, u ruci mi strela, .... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 nauči me :( ← Nikako , sve tajne te drevne veshtine , danas poznatije kao muvanje riba , chuvam za sebe!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 sto? :(( ← Sve umru od ljubavi cim se spoje u vreloj dzedajskoj ljubavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 ^па да, Ивану нико није рекао да џедаји не могу да се везују за слабији пол. оне то не могу да издрже. сетите се сироте Натали Портман... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Ma ne zato, nego zaboravi da "iskljuci sablju" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 pa brate ti si 4 godine mladji od mene??? jel zajebavas ili sta ? ← kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 kratez u vugla i tuci lenjirom dok ne promeni misljenje ;))) pa brate ti si 4 godine mladji od mene??? jel zajebavas ili sta ? ← brate....odakle da počnem? ukratko, uvek mi je u životu bilo nešto bitnije od suprotnog (a i istog ;)) pola.. basket treninzi, učenje, komp, rur... dok sam se okrenuo, imao sam 20 godina a da nikad nisam poljubio devojku, čak ni u obraz.. i kasno je sad da počinjem :( p.s. koja si veverica :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Kontrapitanje: Dobra cica ili ekstra cica? ;) ← pa znas kako. imam kuci 17'', odem u igraonicu na 19'' i smorim se kad igram cs - igram ga u 800*600. dobar mi je 19'' samo kad radim nesto sa grafikom - prelom ili neke slike ili tako nesto. 17'' 1024*768 mi je nekako idealno - vise lici na monitor manje na televizor. a da mi treba novi monitor i jedva cekam da ovaj izriknjava, nije ni mesto ni vreme ;)) @ivan_ kad se primam ko deca na cokoladu :))))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 E ja sam postao alergican na to mi-smo-samo-drugovi sranje.Sad sam skoro imao frku sa najboljom (sada ex) drugaricom, jer mi se svidjala do jaja...Ozracila me samo tako Od sad mogu da imam samo jednu-dve ortakinje, najbolju drugaricu - ali nikad vise u zivotu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 brate....odakle da počnem? ukratko, uvek mi je u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts