Zwerko Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Ok treba mi neki programcic u koji mogu da importujem listu besplatnih proxy servera i da ih onda menjam klikom na dugme. Ima neko neku preporuku. Probavao sam Steganos Internet Anonym, ali on koristi samo svoje servere i one koje jos nadje na netu, a to mi nekako ne odgovara, plus sto hocu da ja mogu u odredjenom trenutku da menjam server i da me ne smara. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 ja sam se jedno vreme drkao sa 2 programa te vrste .. sad ne mogu da se setim koji tachno ima to shto ti trazish tako da cu ti navesti oba: Stealth Anonymizer i SurfAnonymous. al moram da te upozorim da je mnogo veliko drkanje da se podese i onda umeju da zajebavaju. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 ako vec imas spisak servera samo skini ekstenziju za FF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Nije nigde napisao da koristi FF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Koristim :) Hvala na savetima, skinuo sam neku ekstenziju za FF (to mi u startu nije ni palo napamet), koja ima delimicno ono sto mi treba, ali nema da proksi prebacim kad ja hocu, nego moram da stavim tajmer, sto malo smara. I nasao sam neki dobar program koji koristim da mi testira servere da li rade, tako da mi cela ideja manje-vise funkcionise. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Da bi skroz bio anoniman treba da furash chain socket + multi proxy, dobra strana je da si stvarno stealth na netu losha strane je shto gubish oko 60-80% brzine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Da bi skroz bio anoniman treba da furash chain socket + multi proxy, dobra strana je da si stvarno stealth na netu losha strane je shto gubish oko 60-80% brzine... ← Nemam ja sad nameru da budem tu neki 'aker, samo ocu da mogu da promenim IP kad mi treba. Nisam jos nasao resenje koje bi mi omogucilo da rucno promenim proxy kad ja hocu, pa ako neko ima nesto takvo moze slobodno da prosledi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 http://tor.eff.org/download.html.en Ali to ti je plug in za firefox, ja ga koristim iz istog razloga kao sto ti hoces, kada mi treba samo upalim firefox, odradim sta mi treba i izadjem. Imas njihov glavni proxy, a mozes i rucno da ubacis proxy koji ti treba. I lak je za upotrebu. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts