Razorman Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) Za velikog Zmaja i coveka, jedan od najgotivnijih likova kojeg sam imao cast da upoznam igrajuci war3...Spokoj ti dusi prijatelju... :( Edited April 11, 2006 by Razorman Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 posto verovatno neki nece znati o chemu se radi, nash Gishke je danas preminuo Spokoj ti dushi shkegi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Za Zmaja i prijatelja. Spokoj ti dushi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Da li je moguce? Ja sam chuo da je teshko bolestan :((((( Najveci car od svih ljudi koje sam upoznao. Znao je i da igra sc/wc3 i da se zeza i da pije... Spokoj ti dushi... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Pocivaj u miru, Shkegi. Veliki chovek, u svakom pogledu. Spokoj dushi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Mozda ovo nije bila tema za forum, ali sta je tu je, malo sam ga poznavao, ali je znao da se nashali na svaciji racun, bio je jedan od psihicki najsnaznijih ljudi koje sam upoznao. Mislim da smo svi mogli da provedemo vishe vremena uz njega dok je bio bolestan, samo sto su uvek postojali izgovori da se ne odvoji jedan dan u nedelji, mesecu, u jebenoj godini i vazno je da su uvek bile price o nekim humanitarnim akcijama a niko se jebeno nije setio da je bolestan i da bi mogli da svratimo do njega, sto bi uticalo dosta na njegov moral, mozda cak i na zdravlje. Nadam se da ce ljudi koji su ga poznavali odavde otici na njegovu sahranu, ako nista drugo pruziti malo srece njegovoj porodici i da ce hajli objaviti kad i gde se obavlja sahrana. Za najboljeg lika kojeg sam upoznao na nashoj igrackoj sceni. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 nisam ga poznavao lichno samo preko neta i stvarno je bio gotivac Pocivaj u miru care Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Спокој му души... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Covek je stvarno bio car ,i uvek u lice govorio ono sto misli , za razliku od 90% ljudi ... Nek mu je laka crna zemlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 moje saucesce (iako ga nisam poznavao, citao sam njegove postove ovde) moze li ukratko za one koji ne znaju, od cega je bolovao i tako to, jer stvarno niko nikad nije pomenuo njega u kontekstu zdravstvenih problema...? Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 sarkom prostate. A mislim da nechija bolest nije predmet javnog diskutovanja na wc3 forumu, ko je trebalo da zna za njegovu bolest, i da se chuje sa njim, to je uradio odavno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Danas je umro jedan veliki covek i jedan veliki moj prijatelj giske drugaru moj neka ti je vecna slava Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Pokoj mu dusi,iako u zadnje vreme nismo bili u najboljim odnosima,dosta vremena sam proveo s njim i naucio od njega...kralju pocivaj u miru Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Kao i vecina vas ovde gisketa sam upoznao preko wc3-a i zgotivio se sa njim... Ceo zivot cu pamtiti onaj odlazak u novi sad i vreme provedeno u SBB-u sa jednim od najvecih likova koje sam upoznao ... Ekstremno mi je zao sto nisam u stanju da dodjem na sahranu iz znanih razloga... Pocivaj u miru druze moj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkaNubi Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Jos uvek ne mogu da verujem... pocivaj u miru :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*mimi* Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Gisketa poznajem od SC turnira u NGN-u i od onda se druzimo Carnina od coveka Dobar drugar RIP Giske kraljino da i bi neko mogao da ostavio inf o vremenu i mestu sahrane ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Pocivaj u miru Giske care Takodje kao i vi ostali sam upoznao gisketa preko war3,i zauvek cu pamtiti nasa druzinja i zezanja na Bnetu,kada me je prozivao i predstavljao se kao njegova sestra :) i kada smo zajedno igrali dosta puta AT...i takodje druzenje sa njime na BG i NS turnirima... Veoma mi je zao sto se ovako nesto dogodilo coveku koji je jako bio dobar,drugim recima bio je car,jako dobar drug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 (edited) Carina, veliki prijatelj i gotivac Pocivaj u miru druze Edited April 12, 2006 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Poslednji pozdrav... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
3putigramwar Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 I dalje ne mogu da verujem. Giske neka ti je laka zemlja Najgotivniji lik i kralj humora,nezaboravno njegovo "Taj neki rad" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 Sahrana ce biti odrzana 14.4 u 13 i 30 h na groblju orlovacha... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 cekaj cekaj cekaj ... 14.4. ili 13.4? Sada su me malo zbunio, meni reche lik da je sutra, a sutra je 13. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 jeste sutra, u 13.30 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Poslednji pozdravi prijatelju, care, Zmaju, shmekeru.. oh boze.. :(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 cekaj cekaj cekaj ... 14.4. ili 13.4? Sada su me malo zbunio, meni reche lik da je sutra, a sutra je 13. ← Izvinjavam se, dakle kao sto je lender rekao sutra u pola 2... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts