Green Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Dakle, devojka o kojoj se ovde pricha je cerka nashih porodichnih prijatelja, i moje zubarke. Ima problema sa bubrezima odavno, u poslednje vreme se to pogorshalo. Uostalom, evo sajta, pa pogledajte sami, i prosledite gde god moze. Hvala. http://www.ivana-petrovic.co.sr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Ajd' nek stoji josh malo ovako kao "obican" topic, da vide ljudi, pa cemo prebaciti medju sticky, to je najmanje sto mozemo da uradimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ebem ti koji bedak,... a to sa bubrezima nije za shalu... sad sam se i ja izbedachio... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Bedak. Nadam se da ce sve biti u redu na kraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 naravno...... jesmo sekta ili nismo ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 kada smo vec kod ovakvih tuzhnih tema moguce da cu ja ostaviti jedan topic sutra naime jedan momak iz moje shkole ima istih problema kao noodle i potpuno isti tretman mu je potreban jel bi se cimali za tako neshto? ja sam hteo danas da spopadnem medijatekara da radimo flajere al sam kidnuo iz shkole :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Ja sam u fazonu da za sve sto eventualno mozhemo da uradimo, probamo da to i uradimo. I upravo zato sto se nadam da se na noodlicinom slucaju nije istroshio kapacitet domacih ljudi za takvim i slicnim akcijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Dakle, devojka o kojoj se ovde pricha je cerka nashih porodichnih prijatelja, i moje zubarke. Ima problema sa bubrezima odavno, u poslednje vreme se to pogorshalo. Uostalom, evo sajta, pa pogledajte sami, i prosledite gde god moze. Hvala. http://www.ivana-petrovic.co.sr/ ← Kapiram da bi mogli da joj pomognemo na bilo koji nacin, vi smislite nesto ja cu pomoci i podrzati... Nije ne znam ni ja kolika suma, mislim 4k eura sada i 4k postoperativno lecenje gotovo da nije nista nasuprot noodlovoj sumi koju su prikupili relativno brzo... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ja sam posle nudle ohrabren skroz mislio sam da od ovoga nikad nema nikakve shanse, al' svaki mali doprinos pomazhe... ja cu uplatiti kol'ko mogu, nije puno, al' dosta ljudi po malo i to je 8000 ljadi... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) Nadam se da ce sve biti ok,i naravno da cu pomoci ako mogu,kapiram da svi mislimo tako Juju sad videh,jbt ja zivim dve ulice od nje Edited April 11, 2006 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) Samo opushteno. Bubrega svako ima 2, samo treba da se nadje taj koji moze da bude donor i reshena stvar. Shto se para tiche ni to ne bi trebalo da bude veliki problem = svako po dva evrica, 4000 ljudi i to je to. Edited April 11, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 tuga :o((( ako neshto mogu da uradim ili pomognem samo javite... mozda mozemo da proguramo neku akcijicu kod mene na poslu, kablovska tv, net, verovatno neshto moze da se uradi... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 11, 2006 Author Report Share Posted April 11, 2006 Pa ono, shta god moze super. Fazon je samo da se proshiri pricha o ovome, i ko ima da uplati koliko moze. Kevina firma je vec uletela neki kesh, cale se isto cima da uplati neshto. U sushtini, svota nije prevelika, i moze se skupiti, samo da se pricha proshiri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ovih 4k bi trebalo da bude pickin dim za one pare sto je nudlara skupio... every thing is gonna be allright :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ovih 4k bi trebalo da bude pickin dim za one pare sto je nudlara skupio... every thing is gonna be allright :)) ← Iz tvojih usta u Bozije ushi ! :D Sredice se to,samo neka ostane hrabra kao Noodle ! p0z... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 OK, sad mozhe da ide i u sticky neko vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Brate ona zivi na 5 min od mene a ja je nikad nisam ni video ni cuo o.O izgleda da je stvarno vishe uchila nego izlazila napolje :((( Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 @Lag Ako vam treba pomoć u organizovanju različitih stvari, ako ne znate kako da dođete do medija, poznatih ličnosti itd. kontaktirajte Zemunsku gimnaziju, diša a i svi ostali će vam pomoći, ajde ponovo da dižemo Srbiju! Ako hoćeš poslaću ti na pm telefon nekog od nudlinih da vas posavetuju oko druge strane tj. izbora bolnice, tretmana, raznih zdravstvenih saveta i sl. Iskustva drugih ljudi mogu da vam koriste. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ti_and_me Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Uplaceno :) Quote "Memories are wonderful things, if you don't have to deal with the past" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 I jel ima neshto novo u vezi sa ovom devojkom ? Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ne =/ izgleda ...ne budzim postove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Meni ne radi sajt.. dajte bar informacije gde i kako mogu da uplatim neki kesh or something! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Stvarno ne radi....ja sam tek sad video ovo, ali ne mogu nista da uradim jer nema informacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Ja sam hendikepiran shto se kompjutera tiche, jer mi isti ne radi vec neko vreme, pa se skupljam za novi i tako to, pa kako gde ugrabim. Devojka je u Nemachkoj i sve je u redu. Vraca se kuci ovih dana, bar je tako neshto spomenula njena majka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Devojka je OK, ako moze tako da se kaze. Imala je operaciju, ali imala je nekih problema i za par dana mora ponovo da se operise. To je sve sto znam. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts