Jump to content

Pomozite josh jednom

Recommended Posts

kada smo vec kod ovakvih tuzhnih tema

moguce da cu ja ostaviti jedan topic sutra

naime jedan momak iz moje shkole ima istih problema kao noodle

i potpuno isti tretman mu je potreban

jel bi se cimali za tako neshto?

ja sam hteo danas da spopadnem medijatekara da radimo flajere

al sam kidnuo iz shkole :)

neka osoba glupak hehe

Dakle, devojka o kojoj se ovde pricha je cerka nashih porodichnih prijatelja, i moje zubarke. Ima problema sa bubrezima odavno, u poslednje vreme se to pogorshalo. Uostalom, evo sajta, pa pogledajte sami, i prosledite gde god moze. Hvala.

http://www.ivana-petrovic.co.sr/

Kapiram da bi mogli da joj pomognemo na bilo koji nacin, vi smislite nesto ja cu pomoci i podrzati... Nije ne znam ni ja kolika suma, mislim 4k eura sada i 4k postoperativno lecenje gotovo da nije nista nasuprot noodlovoj sumi koju su prikupili relativno brzo...

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Samo opushteno. Bubrega svako ima 2, samo treba da se nadje taj koji moze da bude donor i reshena stvar.

Shto se para tiche ni to ne bi trebalo da bude veliki problem = svako po dva evrica, 4000 ljudi i to je to.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

tuga :o(((

ako neshto mogu da uradim ili pomognem samo javite... mozda mozemo da proguramo neku akcijicu kod mene na poslu, kablovska tv, net, verovatno neshto moze da se uradi...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Pa ono, shta god moze super. Fazon je samo da se proshiri pricha o ovome, i ko ima da uplati koliko moze. Kevina firma je vec uletela neki kesh, cale se isto cima da uplati neshto. U sushtini, svota nije prevelika, i moze se skupiti, samo da se pricha proshiri.

@Lag

Ako vam treba pomoć u organizovanju različitih stvari, ako ne znate kako da dođete do medija, poznatih ličnosti itd. kontaktirajte Zemunsku gimnaziju, diša a i svi ostali će vam pomoći, ajde ponovo da dižemo Srbiju!

Ako hoćeš poslaću ti na pm telefon nekog od nudlinih da vas posavetuju oko druge strane tj. izbora bolnice, tretmana, raznih zdravstvenih saveta i sl. Iskustva drugih ljudi mogu da vam koriste.

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ja sam hendikepiran shto se kompjutera tiche, jer mi isti ne radi vec neko vreme, pa se skupljam za novi i tako to, pa kako gde ugrabim. Devojka je u Nemachkoj i sve je u redu. Vraca se kuci ovih dana, bar je tako neshto spomenula njena majka.

• 3 weeks later...