Baja_shmele Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Fensere na rejvu 'ill them all Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Isidoru Bjelicu trenutno. Koliko ta zena iritira pojavom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 LOVA AND PEACE!! LOVA AND PEACE!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 2 kretenke iz razreda koje glume da su hipici...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Uh, hipici... Oni i debele gotičarke prosto tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Slushaju narodnjake u prvoj godini a onda od druge glume hipike i drzhe se za ruke kao lezbe..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Ma svejedno, i pravi hipici su govna nadrogirana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 koji si hejter postao vudu ogorchen teshkim zhivotom i to... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 bizhu ^^ ← To bi ti bilo ko da udarash u gumenu lutku, shto jache udarish jache se odbije :) Trenutno nikog, primenjujem indiferenciju i boli me nispe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 par ljudi koji su zasluzili... i bilo koga ko dira bilo kakve devojke.... nije ok ni na kom nivou ( sem ako je druga devojka u pitanju) ..... ceo grand i shitty records.... hmmmm ima dosta kad se razmisli... ali trenutno je samo par ljudi na spisku za odstrel....kad-tad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 želeo bih bar jednom da navatam lika koji mi preti batinama preko neta i da ga savijem oko bandere, al sva je prilika da mi se ta želja nikad neće ostvariti :) ← Jesi siguran da je samo jedan lik? :-) Ja bih rekao da nas... ovaj, misim njih... ima mnogo vise... bar petorica nas... njih... emmmmm U jebote, ovaj padobran je ustvari ranac!!!!! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Lika koji mi preti da ce da dodje iz BGa sa troje kola i "utokama"... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ti pola, ja pola, a onda ja i ti na fer, moze? ← a jel mozete mene da izostavite.... chill-ovatju piwo u cosku i bicu miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ponekada roditelje, ponekada sebe ali se trudim da se srdim u poslednje vreme. zato samo bacim hejt i produzim dalje ← kazem ja njemu: jedi bre govna... a u sebi se mislim: ma pusi bre kurac... :)) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ti pola, ja pola, a onda ja i ti na fer, moze? ← brate nije fer nismo ista kategorija :)))) a jel mozete mene da izostavite.... chill-ovatju piwo u cosku i bicu miran ← ma ti si prvi zato shto si optimista :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 uuuuuuu ustanem jedno jutro, uletim u murkansku stanicu, uvatim sacmaru (sto da me bole pesnaje od udaranja, jel). prvi koji mi se suprotstavi PLJAF po zidu, pa redom sve do kalisa (dobra 2 km od mene). pa nazad :) (tu postoji problem sa municijom, ali ipak je sve ovo hipoteticki ;)) dodjem kuci, zapalim pljugu, okupam se i idem na posao :) kad me budu pitali sto? a ja kazem: ma iznervirao sam se zbog neceg sto je pisalo u novinama - pa reko malo da se izduvam :) e TO je hejt ;) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ne, to je kvejk. hejt je sofisticirana verbalna forma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Nisam ni znao koliko ima nervoznih ljudi koji oce druge da biju.ju , ju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Jesi siguran da je samo jedan lik? :-) Ja bih rekao da nas... ovaj, misim njih... ima mnogo vise... bar petorica nas... njih... emmmmm U jebote, ovaj padobran je ustvari ranac!!!!! ← ma bilo vas je verovatno trocifren broj, al ja bih bar jednog.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Idiote sa 2. sprata. Smrde toliko da je hodnik gasna komora. Zbog ovakvih stvari bih mogao da ubijem, al' sam inache fin. :D (ugusiti ih u sopstvenom smradu right?) Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 brate nije fer nismo ista kategorija :)))) ma ti si prvi zato shto si optimista :))) ← oki..... u tom slucaju pesimisto stajem sa krukom na side i necemo da to damo piwoooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ne, to je kvejk. hejt je sofisticirana verbalna forma ← kao npr. jaganjac ??? e pa deco najedete se mojih ucebanih govana... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 zgazi govna, ona ce i dalje da smrde :D sad me hejtujte i flamujte do mile volje :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 zgazi govna, ona ce i dalje da smrde :D sad me hejtujte i flamujte do mile volje :))) ← to nikako nije pametno reci ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 moju fizicharku! smara me i nervira da je to prosto alarmantno! eto! sad sam se o5 iznervirao! :( Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts