Green Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Taj fazon , bash sam se i ja smorio , ali ako mi neko nije jasan onda su to metalci , svi propagiraju individualnost , ne bivanje u shablonima , ne uniformisanost , a jebeno su svi isti nose iste kozhne jakne i crne majce i imaju duge crne kose ( shto duzhe to jache) i neke raspale cipele crne vechno , i onda se okupe i kenjaju o "fensi" masi koja je uniformisana i rob televiziji i slichno znachi kenja mi se od takvih likova.... ← Bash tako. liv end let aders liv... do sad uspeva:) ( )... ← Opet bash tako. Na shta sam bacio 3000-ti post, i dobijanje 4-te tachkice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 liv end let aders liv... do sad uspeva:) ( )... ← Pa taj fazon , ali uvek su oni ti koji potenciraju svoju mocnu individualnost.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 E brate nemoj da me smaraš, nit nosim pocepane stvari nit izgledam ko metalac nit imam kosu i bradu. ← brate nisi tr00 !!!11one Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) neka ih, mislim pustish ljude neka misle da su superiorniji od vas/drugih, desilo mi se par puta da budem u drushtvu metalaca, neki su totalno kewl a neki su zeljni dokazivanja njihove "superiornosti" , jednom prilikom sheto sam se sa ortakom naleteli na neke njegove metalce... i prodje par minuta i krene neka metalka da me hejtuje neshto... i pogledma ortaka i kao neka nek hejtuje idiot netju nishta reci... sere sere sere... a ja smao jeste upravu si, popizdela... josh krenula da spominje iq kao ti mislish da si bolji od mene ja imam ovoono..., ebesh ti taj iq kad sedish pored dragstora svaki dan i cirkash 2-3 piva... i "tracarish" o ljudima koji ne furaju isti stil il o onima koji nisu tr00 metalci... ako to znachi biti tr00 jebiga. a inache nemam nishta protiv ljudi koji slushaju metal muziku, niti hop niti narodnjake... nishta mi nisu skrivili, samo oni trenseri shto koji k. nose cvike kad idu na zurku? nisu mi jasni ( )... Edited April 9, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Smorili ste sa raspravama. Niti je vudu u pravu, a ni vi. Mislim lepo je nositi brand ali do neke mere. Imash likove koji se obuku sasvim pristojno, a ne utroshe puno kesha, dok sa druge strane imash likove koji stil traze u city-u preko Boshka, a kad obuku tribale izgledaju ko pokretni cirkus. Metalci ili fenseri isti qrac, imam brdo ortaka koji ne izbijaju iz lukasa/drame, ortake metalace kojima je KST druga kuca i svi imaju zajednichki komentar kada vide fensera/metalca: Vidi ovog chupavog/geyastog, noge bi im polomio!!!111 Poenta? Svako treba poshtovati tudji ukus ma kakav on bio. Edited April 9, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 upravo:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 samo oni trenseri shto koji k. nose cvike kad idu na zurku? nisu mi jasni ( )... ← To je zbog droge Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 samo oni trenseri shto koji k. nose cvike kad idu na zurku? nisu mi jasni ( )... ← 80% zbog droge-20% da izgledaju do jaja :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Chek oni od ecida sijaju nocu pa mogu da vide ispred sebe? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Joj , ja ne smem vishe o metalcima , banovace me zbog proslog puta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 nishta mi nisu skrivili, samo oni trenseri shto koji k. nose cvike kad idu na zurku? nisu mi jasni ( )... ← Imaju "lepe" oči od "lekića" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Cigarete - lucky strike Phone - Nokia PC components - / Non Alcohol - next Alcohol - pelinkovac (ne simexov) , bacardi breezer Kafa - c kafa :) Kozmetika - max factor , pupa , babelle ... Avto - nissan Patike - adidas , nike Parfem - ultraviolet Cvike - adidas Edited April 9, 2006 by Sheyn Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Imaju "lepe" oči od "lekića" ← ja se prezivam Lekić ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Taj fazon , bash sam se i ja smorio , ali ako mi neko nije jasan onda su to metalci , svi propagiraju individualnost , ne bivanje u shablonima , ne uniformisanost , a jebeno su svi isti nose iste kozhne jakne i crne majce i imaju duge crne kose ( shto duzhe to jache) i neke raspale cipele crne vechno , i onda se okupe i kenjaju o "fensi" masi koja je uniformisana i rob televiziji i slichno znachi kenja mi se od takvih likova.... ← E pazi kad ja tako ne izgledam uop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Ma znam, al moram negde da se ispraznim, pa računam da su za to najbolji ovakvi topici :) PS. Kako mo Edited April 9, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 u jebote vudu, ne verujem koliko si plitak... znachi ja treba da preslusham SVE bendove na svetu da bih rekao koji mi je omiljeni ? wtf bre, ponekad je zaista bolje precutati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 80% zbog droge-20% da izgledaju do jaja :)) ← Ko bre na tranceu izgleda do jaja ? :)) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 u jebote vudu, ne verujem koliko si plitak... znachi ja treba da preslusham SVE bendove na svetu da bih rekao koji mi je omiljeni ? wtf bre, ponekad je zaista bolje precutati.... ← Ok, jednostavno ne volim diskusije o parfemima i kozmetici i zato mi ova tema ide uz qrac. A sad se povlačim da ne bi' najebao od strane administratora zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 A sad se povlačim da ne bi' najebao od strane administratora zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 "stav ne može biti pogrešan" :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ja se prezivam Lekić ( )... ← ts ts ts...šta učini od jadne dece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 PS. Kako mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 "stav ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ^ Ne kontam , ako mislis na razliku , dosad nisam imao problema , imash one male kartoncice sa mirisom svakog i uvek osetim razliku , bez obzira na broj pomirisanih pre toga...Verovatno nisu toliko jaki mirisi na tim kartoncicima , kao kad prsnes na ruku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts