ti_and_me Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Uh .. koliko "peripetija" da bih konacno dosla i postovala ... :) Nego, A.K. je .. hm ... sjajna!!! Evo, preslusavam novi album i ... odusevljena sam (kupila pre dva sata) !! :) Nisam ni sumnjala u kvalitet txt-ova, njenog glasa .. ma kvaliteta uopste .. Ostala sam verna i samom K2 - nazalost ne mogu nigde da nadjem njihove albume u mp3 formatu, pa ako neko zna kako da dodjem do istih ILI (jos bolje) hoce da podeli svoje pravo malo blago sa drugom decom ... ti.and.me@gmail.com ... ;) Nastavljam da preslusavam CD, preporucujem svima i .. pozdrav do nekog narednog posta :) Quote "Memories are wonderful things, if you don't have to deal with the past" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 priznaj da si njihova najmladja sestra sa zadatkom da shirish k2 propagandu!! byp, da te vishe ne chekamo nego da skidamo sami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 necu vise da se vadim. smrad sam. nikako to da uradim. al bas sam u frci. ebiga. izvnite ljudi. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Dzangl je masivan je ubedljivo najbolja obrada koju je iko uradio na ovim prostorima. A da ne govorimo da je pesma bila ispred svog vremena (tada je 200 na sat bio hit). A za album sam cuo. Stijo nemoj da se i ti stekas. Ne zaboravite, piraterija nije dozvoljena na forumu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Stijo, pa daj nesto, vis' da je ovaj byp u frci ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Dzangl je masivan je ubedljivo najbolja obrada koju je iko uradio na ovim prostorima. A da ne govorimo da je pesma bila ispred svog vremena (tada je 200 na sat bio hit). meni je 'Ajmo u zhivot' bio prijatno iznenadjenje u moru densera a 'Dzangl je masivan' sam prvo chuo u originalu pa tek njihovu obradu - al opet mi je gotivna pesma zbog spota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ti_and_me Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Hm .... aaaa, ovaj, ... sta ste rekli ... koji je link za spot "ti" (download)? ;) Quote "Memories are wonderful things, if you don't have to deal with the past" Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 imam averziju zbog k2. zaobicicu. ← A slomljenu devijaciju? :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 I tako, tri meseca nakon postavljanja ovog topica (tj. nesto ranije) dokopao sam se albuma. I generalni zakljucak je da ona super peva (sto smo znali odavno) ali je za moj ukus ipak bolje da album ima vishe brzih stvari. Ovde su prakticno brze samo tri pesme, i jos jedna je "polubrza" :) Od hitova, pored naravno "Ti" i sada "C'mon boy" koji se vrti po tvu, kapiram da ce ok proci i "Lutrija" a od balada se meni dopada "Love operator" i "Da te volim". "Black Balls" mi je nekako isforsirana, nazalost, ima suvishe toga nabacanog sto ipak preliva chashu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts