Jump to content

RUSH! eZine

Recommended Posts

ali jbt,zasto smo ziveli u neznanju 12brojeva???Ja stvarno nisam znao za ovaj eZine,sto nije bilo ranije reci o njemu?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ali jbt,zasto smo ziveli u neznanju 12brojeva???Ja stvarno nisam znao za ovaj eZine,sto nije bilo ranije reci o njemu?

Postojao je kao eZine na Digital CD-u i reklamirao se tamo, i cekao neko bolje vreme da se krene u agresivniju kampanju. Bolje vreme = neko ko ce odrzavati projekat umesto mene koji nisam bas imao toliko vremena. To bolje vreme se naslo u liku i delu Boleta, a ja sam sada jos korisniji jer mogu da se bavim nekim drugim stvarima oko Rusha, dok je on zaduzhen za sadrzaj.

Eto, to je citava prica. Sada mozhete da skidate ovaj broj i citate ga, preporucite drugarima, prijateljima itd itd ;) a uskoro ce se naci i prvih 12. Pored ovakvog vida "distribucije" planiramo jos neke, ali o tom potom.

Okacicemo ... malo nas je iznenadio broj ljudi koji se bacio na downloadovanje, tako da je i nas host bio prilicno nespreman. Mislim da cemo vec pocetkom naredne nedelje u potpunosti osposobiti novi hosting sa kojeg cete skidati RUSH, znatno brzhe, bolje, lepshe ;)

• 5 weeks later...

To bolje vreme se naslo u liku i delu Boleta, a ja sam sada jos korisniji

jer mogu da se bavim nekim drugim stvarima...

1983-mickey-greed-scrooge.jpg

Forgive me, sithlord, nisam odoleo !!! [roflmao]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!