shoosh Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Evo bas sam procitao da selektor Brazila podrzava sexanje za vreme mundijala, dok bata Petko kaze "?ujte, ako ve? idemo na taj Mundijal, hajde da na njega odemo potpuno ozbiljni i napravimo jedan ozbiljan rezultat"...po ovoj pretpostavci Brazilci su dosli da ispadnu odma :P Brazilci ce jos da dobiju bunjeve u koje ce da udaraju da bi se dodatno relaxirali :))) Sve u svemu u brazilskom kampu festa, a kod nas vojna disciplina...e da kod engleza se dodatno placa da supruge/devojke budu sa igacima, Bekam je naravno vec platio, a cifra je 75000 jura...Sta mislite da li je ok da igraci mogu da se sexaju? Moje misljenje je da treba da ih puste, ali ne na dan utakmice, inace mogu da se jave frustracije usled sexualnog nezadovoljstva tj apstinencije. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 jebali, ne jebali, Brazilci ce da otkinu sve, a nasi da ga dudlaju... enivej, slazem se da treba da bude seksa, ali nikako 24 sata pred tekmu. mozda pusenje, radi relaksacije... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 mislim da je dokazano da sex opushta mishice, povecava koncetraciju (ne ako je 3h pred mech), popravlja raspolozenje i sve ostalo pozitivno. mislim da nashim majmunima brane sex zbog toga da ne bi trpali u nemachkoj neke kurve i dobili sifilis i gonoreju pred mech :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 nama jebanje sleduje u svakom sluchaju - i to zatvorski gangbang :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 mislim da je dokazano da sex opushta mishice, povecava koncetraciju (ne ako je 3h pred mech), popravlja raspolozenje i sve ostalo pozitivno. mislim da nashim majmunima brane sex zbog toga da ne bi trpali u nemachkoj neke kurve i dobili sifilis i gonoreju pred mech :D ← Za to je Sinisa bio expert...za vreme Boskova, dok su ostali trenirali on bi sa dve cice polako pored terena u sobu na "znojenje"...po nervozi koju je ispoljavao u to vreme garant nije mogao da mu se digne... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 AHAHAHA 75 soma evra da bi bio sa ribom za vreme mondijala?jebote Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 1, 2006 Author Report Share Posted April 1, 2006 AHAHAHA 75 soma evra da bi bio sa ribom za vreme mondijala?jebote ← Snimi koji je Bekam papucic...Razumimo Petkovica brazilci ipak dolaze na mesec dana i ne mogu bez zena, a nasi na nedelju dana tako da mogu i da isqliraju :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts