oneironaut Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 e ovako mogu da biram izmedju verovatno 2 najlosija izbora : neobee ili beotel i to najlosije varijante posto se cak ni setup ne placa ... meni adsl treba nesto za faxz malo za dl i malo za dotu :PPPP pa mi treba sto vise vasih cenjenih misljenja .. tnx.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 beotel uopste nije los.tacnije kolko sam cuo,od njega su jedino beocity i sezampro bolji.kod njih sam evo nekih 5 meseci i zadovoljan sam.jedino ne znam koji su pingovi,jer jos nisam igrao nista preko neta,ali imam 2 ortaka koji opusteno(ne zale se) peglaju dotu i wow. dl je u prvih desetak dana opadao,od tada ni jednom.desava se da ne uspem iz prvog da se konektujem(neki protokol eror blabla),ali iz par puta uvek uspe(osim kad nesto telekom ne sjebe). mozes da imas problem ako ti uvale neki no name modem,ali ti trazi sagem(ja ga imam,ne pravi probleme).nisam siguran kako oni to dele modeme(razlika izmedju ova dva je povelika)ali ako nece da ti daju sagem,ja mislim da mozes da ga kupis.cini mi se da je oko 40e Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 e jebeš mi mater ako sezam spada među dobre provajdere.. ja bih probao eunet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ja sam izbegao sa sezama i sad me YUBC odlichno sluzi... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 A sto ne probaj ptt mislim daje i kod njih isto besplatan ufur i dobijes modem za dz... ono kao imam oeraka tamo i on je zadovoljan. Mada je mnogo vise zavisi od centrale na kojoj si nego od provajdera da se ne lazemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 moguce da sam yubc pomesao sa sezamom:)a i lose sam sastavio post,da ne bi bilo zbunjivanja ja sam kod beotela:) uostalom bre imas sticky utisci korisnika pa sam vidi sta kazu ljudi.suba ili ko vec je pobegao sa euneta,a kapiram da ti je i preskup Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 imam kod beotela 256 paket i mogu ti reci zadovoljan sam.U poslednje vreme se javlja problem sa konektovanjem iz 3. 4. pokusaja ali sve ukupno ne traje duze od 30sec .Kad jednom konektujem ne pamtim kad mi je poslednji put prsla veza.Http download je oko 29 KB max a p2p oko 27.Sve u svemu ne zalim sto sam se odlucio za ovog provajdera Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 e jebe Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Sve vishe imam utisak da ti utisci zavise od centrale na kojoj se nalazite ... jednima eunet valja, drugima ne, jednima sezam valja, drugima ne ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ja bi na tvom mestu probao ptt, besplatan je setup, modem dobijesh za dz i prva tri meseca korishcenja imash popust 40%. a i posle chini mi se da su jeftiniji od ostalih ISP-ova. inache po iskustvu mojih drugara najbolje su se pokazali yubc i eunet a najgori ubedljivo sezam :) http://www3.ptt.yu/usluge/index.php?id=adsl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ja sam na eunet-u...256... radi ki zmaj... asus-ov modem... flat... drzi 30kb/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Svaki ciganin svoga konja hvali... d: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Dodushe, cena PTT ADSL-a uopste nije toliko losha ... u odnosu na sezam, i to bez onog pocetnog popusta, za 300 dinara vise imas 512K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 YUBC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 e hvala ljudi eto pogledacu cene i tako pa cu da vidim u svakom slucaju niko mi nista ne rece o neobee-u(neki ortak mi rece koji je na beotelu da je cuo da je neobee malo bolji i to) ali nema veze verovatno niko njima ne veruje ... tnx Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 e da ja sam na banjici 2... jel to podrucje pokriveno od bilo koga ... :P Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ja sam chuo da je neobee totalani shit i da im je onemogucen p2p... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Najebi je shit adsl, uzmi generalno od tih popularnijih provajdera jedino valja beotel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 e da ja sam na banjici 2... jel to podrucje pokriveno od bilo koga ... :P Nemoj mi reci da se raspitujes koji ces adsl da uzmes a nisi uopste siguran da zapravo imas tehnickih mogucnosti da ga uvedes? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 nemoj da probash veruj mi bio sam njihov korisik jedno 5 meseci znachi najgorih 5 meseci u mom zivotu ← evo naprimer ortaci sa belih voda (sharulja i neman) imaju Eunet shljaka kao lud,dl 25-30 znaci extra... sto rekose...zavisi sve od centrale...:) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 uzmi beotel.... 512 ako imas ksh.. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Nemoj mi reci da se raspitujes koji ces adsl da uzmes a nisi uopste siguran da zapravo imas tehnickih mogucnosti da ga uvedes? :) ← ma ne to nego zbog starih centrala.. npr imam ortake u nekoj chuki al im je centrala skoro ugradjena pa adsl sljaka ko lud ... pa zato pitam ... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 nijedna stara centrala nema adsl ni sve nove centrale ne mogu da imaju adsl ----------------------------------------- zovi nekog provajdera pa proveri(posalji prijavu preko mejla) evo npr ortaku na dortjolu uveli novu centralu pre godinu dana,ne zna se kad ce dobiti tehnicke mogucnosti... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Pozdrav sa Neobeeja, u početku je bila noćna mora, sada je sve ok :) Ne puca veza, a i brza je. Koristim 512 flat, Limewire 54-55 KB/sec, torenti oko 50 KB/sec... :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 ^^izvalio sam da su skroz jeftini... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts