Jump to content

adsl...

oneironaut

Recommended Posts

e ovako mogu da biram izmedju verovatno 2 najlosija izbora : neobee ili beotel i to najlosije varijante posto se cak ni setup ne placa ...

meni adsl treba nesto za faxz malo za dl i malo za dotu :PPPP

pa mi treba sto vise vasih cenjenih misljenja ..

tnx..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

beotel uopste nije los.tacnije kolko sam cuo,od njega su jedino beocity i sezampro bolji.kod njih sam evo nekih 5 meseci i zadovoljan sam.jedino ne znam koji su pingovi,jer jos nisam igrao nista preko neta,ali imam 2 ortaka koji opusteno(ne zale se) peglaju dotu i wow.

dl je u prvih desetak dana opadao,od tada ni jednom.desava se da ne uspem iz prvog da se konektujem(neki protokol eror blabla),ali iz par puta uvek uspe(osim kad nesto telekom ne sjebe).

mozes da imas problem ako ti uvale neki no name modem,ali ti trazi sagem(ja ga imam,ne pravi probleme).nisam siguran kako oni to dele modeme(razlika izmedju ova dva je povelika)ali ako nece da ti daju sagem,ja mislim da mozes da ga kupis.cini mi se da je oko 40e

salt wat fish fresh wat fish?

moguce da sam yubc pomesao sa sezamom:)a i lose sam sastavio post,da ne bi bilo zbunjivanja ja sam kod beotela:)

uostalom bre imas sticky utisci korisnika pa sam vidi sta kazu ljudi.suba ili ko vec je pobegao sa euneta,a kapiram da ti je i preskup

imam kod beotela 256 paket i mogu ti reci zadovoljan sam.U poslednje vreme se javlja problem sa konektovanjem iz 3. 4. pokusaja ali sve ukupno ne traje duze od 30sec .Kad jednom konektujem ne pamtim kad mi je poslednji put prsla veza.Http download je oko 29 KB max a p2p oko 27.Sve u svemu ne zalim sto sam se odlucio za ovog provajdera

Choke on it !!!

e hvala ljudi eto pogledacu cene i tako pa cu da vidim u svakom slucaju niko mi nista ne rece o neobee-u(neki ortak mi rece koji je na beotelu da je cuo da je neobee malo bolji i to) ali nema veze verovatno niko njima ne veruje ... tnx

A blink of an eye,

A dream for the blind,

nemoj da probash veruj mi  [xx(] bio sam njihov korisik jedno 5 meseci znachi najgorih 5 meseci u mom zivotu [:(]

evo naprimer ortaci sa belih voda (sharulja i neman) imaju Eunet shljaka kao lud,dl 25-30 znaci extra...

sto rekose...zavisi sve od centrale...:)

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Nemoj mi reci da se raspitujes koji ces adsl da uzmes a nisi uopste siguran da zapravo imas tehnickih mogucnosti da ga uvedes? :)

ma ne to nego zbog starih centrala.. npr imam ortake u nekoj chuki al im je centrala skoro ugradjena pa adsl sljaka ko lud ... pa zato pitam ...

A blink of an eye,

A dream for the blind,

nijedna stara centrala nema adsl

ni sve nove centrale ne mogu da imaju adsl

-----------------------------------------

zovi nekog provajdera pa proveri(posalji prijavu preko mejla)

evo npr ortaku na dortjolu uveli novu centralu pre godinu dana,ne zna se kad ce dobiti tehnicke mogucnosti...