Jump to content

nismo najpametniji... :)

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne Bole, oni su ozbiljni...

Emancipacija zena je dobra stvar. Losha stvar je to shto je jako teshko biti majkom i napredovati u karijeri - u danashnje vreme je na dobrim poslovima tolika konkurencija da je svaka nijansa vazna, a ako si zena sa detetom tu nema shta da trazish... Izbor je tezak - ili imati porodicu i razmishljati o propushtenoj samorealizaciji u omisljenom poslu ili gruvati karijeru i biti sama do kraja zivota.

Mushkarcima je lakshe - uzmimo npr. mog caleta koji je napravio (josh) dvoje dece kada mu je bilo 45-50 posle dostizanja vrhunca svoje poslovne karijere.

А в чем сила, брат?

Ajde da navedemo jednu zhenu (osim Marije Kiri chiji je muzh bio takodje nauchnik) koja je postavila neke velike postulate u nauci?

А шта је са Милевом Ајнштајн? И зашто се ограничити на науку, имамо и Десанку Максимовић, Исидору Секулић.....

Ко је за дискриминацију, имаће свакако жену па ће видети да ли ће га трпети.....

Edited by System Of A Down Girl

OMG!!! IZIDORA!!!11!! [:D] nemo' molim te! :D

Ma zhene su dobra stvar... samo mnogi josh to ne znadu... a vidim da sve neki mladjani diskutuju o tome na neki surogativni nachin :D

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Боле, ситуација је компликована, али покварењаци су у налету. и онда шта? мора се краткорочно жртвовати добар идеал да би се ишчистио од гноја и препородио. слепо гурање запаљених кола ка циљу може само да доведе до тога да и тебе прогута пожар.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

А шта је са Милевом Ајнштајн? И зашто се ограничити на науку, имамо и Десанку Максимовић, Исидору Секулић.....

Ко је за дескриминацију, имаће свакако жену па ће видети да ли ће га трпети.....

E sad si srozala sebi ugled samo tako :(

pa jebi ga kad su racunali 2 mil siptara sa kosova koji imaju po 60 a mi u ostatku srbije po 120 pa ispadne 90. krajcnuli nam jedan na 89 da budemo iza curke, ovaj turkey, xexe, jer ipak su u EU ;>>>>>>

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

Ajde da navedemo jednu zhenu (osim Marije Kiri chiji je muzh bio takodje nauchnik) koja je postavila neke velike postulate u nauci?

ma... ona je bila samo obrazovana zena u svom dobu koja je samo nastavila vec razradjenu temu svog muza :) hi qzmo :) meda je :)

a feministkinje zaboravljaju da je pre "emancipacije" samo jaka zena i dobra domacica stajala iza svakog muskarca koji je na neki nacin obelezio istoriju.

ne zaboravimo da majke radjaju a ocevi prave, to je samo prirodno :)

pa jebi ga kad su racunali 2 mil siptara sa kosova koji imaju po 60 a mi u ostatku srbije po 120 pa ispadne 90.

Bravo ti si moj idol, svi siptari su glupi a mi smo svi pametni! Prosto mi je toplo oko srca kada citam ovakve hmmm "patriocke" ?!? postove...

e ljudi pa to ne moze da bude realno mislim jebeni vucjak je na razini 40 macke su oko 50 60-90 su retardirani ...

nije valjda da ste se stvarno zabrinuli za buducnost nase inteligencije ... svi su otisli preko u sponzorstvo - to je bilo najpametnije u tom trenutku ;)))

ma da najbolje da je odraz inteligencije ziveti iza zida od 3 metra i karati rodjake ...