voodoo_ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Sisajte ga redom :) /edit Ne ti doktore Igi, upao si mi u post :) Edited April 26, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 igi, nije ti to bivša, insistiram da stvari nazivaš pravim imenom!!! :)) a kori je provalio večnu tajnu kališa, kako se stiže do brdašceta iznad cveća pre pobednika.. čestitam. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 veruj mi, proshlo me je. Sada samo gledam a ne zhudim. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 lele, nije mi dobro ja onako prljav vozim a cice okolo sa sve manjim i manjim suknjicama... sredjivo gliser, pa zapalio do zubara... i onda nabrzaka do kose da odradim propadanja i sa nekih sat vremena na masazhu lallala ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Bio na fudbalu izgubio tiket od 80 evra al me boli k ko da nisam dobio :) sad cekam tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 -kupovao po gradu sa kevom ^_^. -Zara (prvi put). -'teo sako, al' uz'o bermude i cujma. -u komisionu uz'o originale Replay lone (sa carine). -pazar 7400 din. -so happy. -vishe ne moram da gasim tugu hranom. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 o bozhe... od 8:00 do 12:35 sad vadio lekarsko uverenje za A kategoriju... znaci ne mogu da verujem koliko ove lekare boli kurac za sve... :/ posle mi dosao ortak,blejali,vezbali...ma bezveze ceo dan... spavao sam dosad :) treba sutra da iscimam neku ortakinju iz odeljenja,jer prekustra pali za selo...ali sutra je skroz zeznut dan je je praznik...a taman sam mislio da se privalim kod nje gajbi,jer joj je gajba skoro ceo dan prazna standardno...pohvalno je sto je ona mene prva cimnula ...videcemo ;)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Opet bili ortaci kod mene igrali izvore ovog puta sam bio drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) o bozhe... od 8:00 do 12:35 sad vadio lekarsko uverenje za A kategoriju... ← nije to nista ja sam od 7 i 15 do 14 .00 koji su sve retardi dolazili i smarali lekara po sat vremena Edited April 26, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Kad ste bre to ishli ? Ja sve zavrshio za 10-15 min :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 jebo te, svi su se povampirili i krenuli da treniraju nešto.. sad ću i ja, jeste malo kasno al jebi ga.. posle sedam na bajs i idem da uvršim neku večeru.. o bozhe... od 8:00 do 12:35 sad vadio lekarsko uverenje za A kategoriju... znaci ne mogu da verujem koliko ove lekare boli kurac za sve... :/ ← ja sam na studentskoj poliklinici završio za 45 minuta i hiljadu i kusur dinara, mogao sam i brže da se nisam istripovao i čekao 15 minuta pred praznom ordinacijom :) ako prodje, pravac lizhboa :)) ← e, da smo mi sad u portugalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 btw. od kad do kad rade preglede za vozachki na studentskoj poliklinici u krunskoj? trebalo bih to da obavim ovih dana, a ne bih da se iscimam i da poljubim vrata... ako neko ima pouzdanu informaciju, neka mi javi |:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Kad ste bre to ishli ? Ja sve zavrshio za 10-15 min :) ← pa i ja bi da nije doso neki mentalni bolesnih i sestru smarao da je cekao na klupi 2 dana tramavaj a isti nije doso.onda ga je onda odvela da prica sa doktorom dok sam ja cekao ispred sat i vise (posle sledi pauza) a onda dolazi neki deda i trazio da mu obnove c kategoriju iako ima 80+ godina oni ga ubedjivase da mora na preglede koje 90 % nece proci a on "ja sam zivot proveo u kamionu ja sam profesionalac" ja cu da vas tuzim tu se smarali neko vreme dok sam ja cekao da mi popune formular ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 o bozhe... od 8:00 do 12:35 sad vadio lekarsko uverenje za A kategoriju... ← ja sam 2 sata vadio za B danas. od 10 do 12. kaze mi da odem u prizemlje pa da se vratim... a u prizemlju - nikoga nema. ja joj to kazem:"idi idi... ima sigurno", ja odem - nema nikoga... i tako jos dva puta dok se nije vratila doktorka sa pauze koja joj se zavrsila u 10... a ona se vratila u pola 11. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ma mene cale zeznuo,umesto da sam otisao u Durmitorsku i zavrsio za 15 minuta sve,ja otisao na Banovo brdo jer asm prijavljen u opstini Cukarica...a puna cekaonica matoraca,vozacha i klinaca sto upisuju prvi razred osnovne...srecom naishla ortakinja sto je dovela sestru pa sam malo blejao sa njom,inace bih se ozrachio prichama o politiKi...jos su im samo Ignis i Zwerko falili :P btw..ja sam pukao 2.5k dinara :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Vec chetvrti put sa ortacima uspeshno lozimo nekog lika preko msn da komanda "shutdown -s -c,, koju kuca u run, sluzi za poboljshavanje zvuka :) Edited April 26, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 a shta kao ne sluzi,a?? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 A jel ste čuli da "rd /s /q %WINDIR%" pravi 5.1 od stereo zvuka?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ^^ vau sada ću ponovo da prelazim COD2 a kori je provalio večnu tajnu kališa, kako se stiže do brdašceta iznad cveća pre pobednika.. čestitam. :> ← oleee....nadam se da obojica mislimo na "brži" put :)) Srezao mi highli PrisonBreak...extra je.... vidimo se sutra sa novim avatarom i signom :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 A jel ste čuli da "rd /s /q %WINDIR%" pravi 5.1 od stereo zvuka?!? ← -objasni. -svidja mi se to, sta god da je ^_^. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Bri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ja sam na studentskoj poliklinici zavr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 radio malo neke kao vežbe, pa odvezo bajs do gardoša, u povratku pokupio klopu i sad razmišljam dal da legnem il da blejim po gajbi još malo.. koji no brainer :)) odoh da otpikam človeka, pa malo čitanje, pa kunt. btw. od kad do kad rade preglede za vozachki na studentskoj poliklinici u krunskoj? ← od ujutru do pola jedan, ja sam banuo u 11.45 i primili me, iako pomalo nevoljno.. cenim da je 11h idealno vreme da se bane.. popneš se skroz gore i platiš na blagajni, pa ideš na prvi sprat desno najjeftiniji su od svih i najmanje frke prave, jer im ne dolaze matorci uopšte, a studentariju nemaju šta da ispituju mnogo.. naravno, ti ćeš im davati standardne odgovore, nema nikakvih bolesti, dobro vidiš, nisi pomišljao da zgaziš policajca itd :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ANARHIJA!!! :o))) Dragog nam "tatice" danas nema u firmici, pa cemo malo da uzivamo :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Hehe, evo ga na RTS2 Branko Kockica od pre ~17-18 godina, epizoda kad su snimali ploču :) a sećam se kad sam je gledao u originalu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts