iguana Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 chudan dan....probudim se kasno za kolokvijum, ali ipak stizem postizuci novi rekord od batajnice do vuke, na kolokvijumu ne briljiram, ali se oraspolozim kada mi lepo ocene neki seminarski o utvrdjenjima u srbiji.POsle se vracam kuci sa bivshom devojkom , ajde ok, to nekako i mogu, a i moram da podnesem. Svratimo do one chudne plastichne hemisfere pod pritiskom kod skuspstine grada gde mi ona baci neverovatan hejt - pozoveme da odem sa njom i nekim zajednickim drustvom sa faksa, do novog sada za prvi maj. A nikada necu produziti dalje, ako se stalno i dalje budemo motali zajedno, a i nazad ne mozemo... ali ok, sad sam kuci, malo vezbao na spravi, sad cu sredim neku polugotovu picu, ima cetvrt litre koka kole u frizideru - ja sam sada hepi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Danas prvi dan posta,prilično dobro prošao :) mmm...tunjevina...jedini bedak je što sir ne smem da jedem,a za ostalo mi seva. Došao ranije kući,gubili jedan čas,saznao da u sredu gubimo prva tri :))....barem ću se fino odmoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 e da.... brojim minute do trenutka kada cu da krenem ne DIF da djuskam basket... 94...93...92 minuta. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 jedva cekam ovaj malecni prolecni raspust, nadam se da ce biti lepo vreme...ili ipak bolje ne, lakse cu zavrsitu 4567 stvari koje imam u vezi skole...al bar jedan da bude lep da pravimo piiikniiik : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 (edited) kako da mi ne bude dobro sa lekicima? Edited April 17, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Google bi do kraja ove godine trebao da vredi oko 100 miliarde dolara to je oko 5 puta vise od godisnjeg Srpskog GDP-a kapiram da moze da se okarakterise kao veliko :) ← da, google je vec nekoliko godina gigant kompjuterne industrije. Sedim na poslu, razmishljam o tome kako cu preziveti milion poslova i radjanje sina u jednoj nedelji... ← ne kapirate poentu price moze baja mali knindza da bude gigant svetske muzicke industrije i da vredi milijarde dzaba mu kad je sve sto je njemu u informatickom smislu potrebno staje u jedan p4 koji kosta 400jura da jos vise pojednostavim doticni operativni sistemi su low duty kao sto imas busilicu sa kojom mos da busis kucni namestaj i slicne gluposti al kad oces da proburazis zidchinu koja ima u sebi kamen ili onu matoru pechenu ciglu onda lepo uzmes makitu ili hilti i gg evo jos jedan primer :D eto i mikrosoft je gigant pa koristi svoje proizvode (koji su realno qrton) za svoje sajtove i baze i slicne gluposti. Zasto ? Zato sto posao web servera moze i moja baba da odradjuje tako da shta da vam kazem niste informatichari vetj ste ekonomisti i ne kapirate sushtinu poente razloga :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 prezivam se lekic :)) ju ju :D btw. vozio bajk iskulirao par stvari, iskrsle nove opcije lalala:) voznja bajka rula, smao mi se ispumpala guma kod bezanije pa sam morao da peshachim do 22 bloka... smor al dobro :) ( )... ← siso aj vozimo bajk! zovem te sutra ako bude lepo vreme OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Na poslu sam. Dobio sam kompjuter posle 6 i po sati smaranja. Woohoo. Sad cu da spamujem kao Drale. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Na poslu sam. Dobio sam kompjuter posle 6 i po sati smaranja. Woohoo. Sad cu da spamujem kao Drale. ← video sam danas direktora chovek me nije prepoznao... :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 bole, kad izlazi novi rush na netu... i gde ti to radish? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 siso aj vozimo bajk! zovem te sutra ako bude lepo vreme ← Znachi necesh zvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 kuchk1c3 u koju školu ideš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 kuchk1c3 u koju Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 (edited) da jos vise pojednostavim doticni operativni sistemi su low duty kao sto imas busilicu sa kojom mos da busis kucni namestaj i slicne gluposti al kad oces da proburazis zidchinu koja ima u sebi kamen ili onu matoru pechenu ciglu onda lepo uzmes makitu ili hilti i gg Jel ti misli Edited April 17, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 google ima "farmu servera" kako rece jedan casopis :) Sad zamislimo farmu gde serveri kljucaju po dvoristu, a seljanka im baca kukuruza iz pregace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 kuchk1c3 u koju I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Zato sto posao web servera moze i moja baba da odradjuje ← Ovo je jedan web server hosting :) http://www.ev1servers.net/datacenters/dc1photo.asp Ovo je smesno u odnosu na to sta ima google :) Tako da ono :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 heeee.........=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Ovo je jedan web server hosting :) http://www.ev1servers.net/datacenters/dc1photo.asp Ovo je smesno u odnosu na to sta ima google :) Tako da ono :) ← serveri moje firme su na ev1, a i rur se hostuje na ev1ju ;) uopshte nisu smeshan dedicated servers SP ;) kao kad bi rekao da je network solutions smeshan u odnosu na google, poredish babe i zhabe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Bili danas kod ortaka na senjaku smorili se od bleje pa pikali monopol u basti ali posle sat dva dune vetar i ode sve :( Sad idem na ova preostala 2-3 casa voznje pa na psvanje mrtav umoran sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 serveri moje firme su na ev1, a i rur se hostuje na ev1ju ;) uopshte nisu smeshan dedicated servers SP ;) kao kad bi rekao da je network solutions smeshan u odnosu na google, poredish babe i zhabe.. ← Karikirao sam ga, ali poenta je da ne mozes da hostujes cuda muda na p4 od 400 e Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 gikovi, zar nemate internet/hardware forum za ovakve topike? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Danas ceo dan mi bila neka ekipa na gajbi...blejali i ucili fiziku...:) i danas me mrzelo da idem u skolu,tako da sam ceo dan blejao po gradu :)) bzvz :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Uzeo da čitam srpski za sutrašnji kontrolni ali sam bukvalno zaspao na početku moš zamisliti koliko je zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 ceo dan u skoli.....ali vredelo......polozio ispit.......sutra jos jedan......i tako bleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts