badnick Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 mene vise nervira sto me lik iz dafa na konjarniku oslovljava sa "mico" vec godinu dana:)pardon,svakog oslovljava sa "mitjo" pre sat vremena narucujem pojacanu pljeskavicuu on se javlja "zdravo mico,izvoli mico,za deset minuta mico" salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 jutros sam malo pljuvao krv, tako da sutra palim kod vojnog lekara, da mi da da snimam pluca. boli me, necu ostaviti pluca na nasipima... nas posao tamo je apsolutno besmislen, tako da me savrseno boli za njive okolnih mesta... jos ako imam rak, onda me bole patka, necu sluziti armiju vise :P btw, palo mi danas na pamet... odjebao bi nekako sve terapije najverovatnije, i ziveo kao skot do prvih bolova... onda tusiranje sa kaloriferom, i zbogom kurcu, na kikindu te nabijem... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 ceo dan proveo na faxu, skontao se konachno da instaliram proengenier sad josh samo da krenem da crtkam:) ← U proeinzenjeru se ne crtka nego MODELUJEEE :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 e Longli, ako se budes setao po Banovom Brdu, javi da te vodim do Milje i Nese. Mnogo dobre pljeskavice:) Jbt, poslednje 3-4 strane upucujemo coveka gde da jede:D Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 (edited) Margi kako te je Pertu uskostruchno zajebao [spu Edited April 12, 2006 by Spu [RuR] Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 za pochetak se crtka;) samo shto sam povukao par kontura novog projekta shvatio sam koliko je autocad govno, prosto se zapitam zashto se na ovo nisam ranije bacio.a da, mrzelo me:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 @spu idi uchi catiju No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Poenta tih softwarea za "parametarsko modelovanje" je kreiranje 3d modela, a kasnije program sam izbaci sve znacajne preseke i crteze. Mislim jedna od poenti. Inace proengineer se zna i isplatiti jer cela plasticarska industrija pazove se radi po crtezima dobijenim iz proeng.-a Inace u nesrecnoj "firmi" gde sam radio svi (mladji od 40) su znali jebenu Catiu, proeng, i jos jedan ne mogu da se setim kako se zove. Sto je najgore i ja sam naucio tu catiu. S tim sto naravno nije postojala ni jedna masina koja bi napravila nesto po modelu iz catie, a na stranu sto nisu smeli nista da objave jer je bila piratizovana :) Sad kad razmislim svaki od nasih 10-ak kompova iz biroa je bio toliko nakrcan preskupim softwareom (naravno piratskim) da je vredeo vise od fabrike Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 "a ti si na arhitekturu....vi beshe CRTKATEneke kucice"....najveci hejt koji se baca na moj faks, pored onoga " Aha, arhitekte, jel ide tamo nesto musko na faks" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 bogami ja nikad nisam cuo da neko hejtuje arhitekturu .... Ultimativni hejt koji je moja lepotica dobila od naseg druga pece : "jeco sta ono bese studiras" "etnologiju" "aaaa, strava. a koji jezik?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 (edited) @Migsa: Dolazim izgleda sad u subotu :) @DayWalker:Svakako jedna od opcija :) @badnick:Nemam neku zelju da obilazim marakanu , obicicu je iovako za 3 kola :) Covece , treba da popisem sve ovo , gde je sta.Ima da se najedem ko svinja kad dodjem :) Edited April 12, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Inace u nesrecnoj "firmi" gde sam radio svi (mladji od 40) su znali jebenu Catiu, proeng, i jos jedan ne mogu da se setim kako se zove. Sto je najgore i ja sam naucio tu catiu. S tim sto naravno nije postojala ni jedna masina koja bi napravila nesto po modelu iz catie, a na stranu sto nisu smeli nista da objave jer je bila piratizovana :)Kod nas za sada svega 4-5 firmi imaju legalan proE i to od skora, a pricha se da je poslednji kupac bio mile dragic:) catiju josh niko nije kupio upravo zbog problema sa povezivanjem na makine, tachnije loshe podrshke od strane proizvodjacha. jel sam rekao loshe, mislio sam nikakve. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Uslo mi u naviku stavljanje smajlija , sad skontah da ga drmnem posle svake recenice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 jebite se, niste me zvali na chat :( ← rekli smo ti da necemo da se druzis sa nama. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 i josh uvek sam nepobedjen u ne ljuti se choveche... 2:0 ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 jebote ne mogu josh uvek da verujem da ste gaysoni :( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 treba da vozim sestrinog decka gajbi. ova nedelja je jako bila paklena. sta se sve desilo. bice suma sumarum u nedelju. mami 2 dine. e onda cu da dodjem uvece kod ortaka da se odsrafim od alkohola. pa da nastavim sutradan kod ortakinje na djendanu. jebem ti zivot. ali. zivot je lep. cak i sada. svako zlo za neko dobro. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 jebote ne mogu josh uvek da verujem da ste gaysoni :( ← rekli smo ti da necemo da se druzis sa nama. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Poenta tih softwarea za "parametarsko modelovanje" je kreiranje 3d modela, a kasnije program sam izbaci sve znacajne preseke i crteze. Mislim jedna od poenti. Inace proengineer se zna i isplatiti jer cela plasticarska industrija pazove se radi po crtezima dobijenim iz proeng.-a ← Jebote, dva puta citam poslasticarska industrija i sve se nesto mislim a sta ce siptarima da prave 3d modele i preseke kolaca? @topic: Ustao, nerviram se oko nekih stvari koje moram da zavrsim i tako. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 jbt! evo vetj 2 sata sam na ruru i ne mogu da se unplugujem :)) odjednom mi postalo izuzetno intrigantno da postujem topice i tako dalje :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) i josh uvek sam nepobedjen u ne ljuti se choveche... 2:0 ( )... ← Drži se do večeras! Ustao,pogledao kroz prozor pa reko "zajebi sve obaveze" :) eto kako utiče vreme ;) Edited April 13, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) Jebote, dva puta citam poslasticarska industrija i sve se nesto mislim a sta ce siptarima da prave 3d modele i preseke kolacajbt zweri, vreme je da prestanesh sa dijetom;))` s druge strane kalupi za kolache.... Edited April 13, 2006 by urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ustao danas u 6.30 da bih uspeo na vreme da dodjem do izlozbe, sada doshao u ofis i spavam pred monitorom. Zena me je juche napenalila zato shto spavam kada dodjem kuci - mislim jeste da je ona trudna, ali to je zaista nepravda ( А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 imam userbar. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) Ustao danas u 6.30 da bih uspeo na vreme da dodjem do izlozbe, sada doshao u ofis i spavam pred monitorom. Zena me je juche napenalila zato shto spavam kada dodjem kuci - mislim jeste da je ona trudna, ali to je zaista nepravda ( Edited April 13, 2006 by Ignis Dei MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts