Dule_smor Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 jebote, pa sto ne promene retrovizore na tramvajima:)...bio do drugara, geldali neki bolestan crtani...ko je smestio crvenkapi, ili tako nesto...kojih provala ima, uzas:)...ne spava mi se nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 danas zavrsio addon za mIRC.. log merging tool... tako je strasno brutalno dobar, da leti i jebe neverovatno sam ponosan na sebe :) inace.. sutra idem da vidim jel treba jos da idem na nasipe.. kao :P posto i da treba, necu ici... u sredu potpisujem da palim na redovno, i bezim u arandjelovac kod zene do 4. maja... posle dolazimo 'vamo... i tako.. * ch1zra happy :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ch1zra, a za koji to mirc pishesh ? :P poshto je khaled u zadnjem izmenio sintakse skroz ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) pa 6.17 naravno ; Log Merging Tool Help File Start ; by ch1zra ; ch1zra@gmail.com ; http://uptheirons.co.sr/ ; #Scripters @ irc.krstarica.com ; Copyright Edited April 25, 2006 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 hehe interesantno, ja sam se zadnji put zajebavao kad sam pravio addon koji ce grepuje kline.log (dok sam bio ircop na serbiancafeu), al' sam uskoro posle toga batalio ... btw. gomila ljudi koristi Delirium IRC koju je sredjivao moj ortak (a ja mu ubacio nekoliko addona) :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ja ovo sa povremenim pauzama.. tj, kad mi dodje inspiracija, ili kad mi nesto zatreba, ili kad mi neko nesto zatrazi... lol, radim scripte on request :P al kul je... fin nacin treniranja vijuga :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 primetio sam :P bacam pogled ponekad na blog;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ja ovo sa povremenim pauzama.. tj, kad mi dodje inspiracija, ili kad mi nesto zatreba, ili kad mi neko nesto zatrazi... lol, radim scripte on request :P al kul je... fin nacin treniranja vijuga :) ← sad jos samo priznaj ko ti je objasnio basic script-making-a ..... i extra.... davim se nesto po netu.... skroz smoren dan.... nista veceras od qntanja.... mora da se radi..... pa u 7 na fax.... ne isplati mi se sad da lezem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 respect for junkie... da nije bilo tebe, ja danas ne bi bio ovako plodan scripter :) eh... to su bili dani... izivljavanje sa editovanjem popupova :D Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ovajj....nisam odavno cui izraz 'flejmer' , niti sam ga bash neshto ni koristio tbh ! samim tim zaboravih sta znachi uopshte... ajde...objashnjenje, BRZO ! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 onaj koji fjelmuje... ili hejtuje... :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 znao sam da je tako neshto :P Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 eh da... josh jedan radni dan pocheo... tako sam se lepo odmorila ovih dana... dete i batu poslala u selo i nisam ustajala iz kreveta... jedino mi bio bedak shto Vlada nije mogao da dobije ni jedan slobodan dan... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Fino se naspavao i uzeo da doručkujem... danas planiram da nabavim PrisonBreak pa vidimo se za dan-dva Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 @Pertu Sinoc sam video cicu od metar 80, helanke, stikle, ne znam kako je izgledala spreda, ali od pozadi... nema tih reci. @Topik Rad, rad i samo rad. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ma zanm da nema tih reci, ali je neukusno. Mada mozda je sad neki drugi fzaon...meni je u glavi lidija vukicevic onako nafrakana u takvim stvarkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ево ме на послу... блаааах... леп дан... нема више пушења у канцеларији... зев. треба ми промена, уби ме ова колотечина. 'ај одо' да ринтам. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) Juce bio malo sa ortakom na kalisu vatali zjale ali je bilo ok :) El neko primetio ali gradom se setaju ribe koje hronicno imaju 1.50m ono gde su bre te visoke cice :/ Edited April 25, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Na poslu, malo kasnije palim u porodilishte... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Juce bio malo sa ortakom na kalisu vatali zjale ali je bilo ok :) El neko primetio ali gradom se setaju ribe koje hronicno imaju 1.50m ono gde su bre te visoke cice :/ ← Opet si bio ispred obdanista... E moj statore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Evo sad sam ustao... idem da kupim hleb,jedem nesto pa cu izgleda da uchim Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 spremam se da lagano zapalim do grada, kaze drugarica da je videla rokerice u robnoj kuci za nekih 6-7 K dingera.. sto je meni extremno sumnjivo, al ipak vredno proveravanja pa posle toga da cujem info o nasipima... pa ako se ne ide do faxa da vidim jel sam prosao, pa da qpim zeni poklon, pa ne znam ni ja vise sta sve danas treba da odradim.. neka.. bolje da mi je tako pun dan.. al je jedino sranje sto sve stizem da odradim za nekih cirka 2 sata uz maximalno sporo kretanje centrom :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Na poslu, malo kasnije palim u porodilishte... ← sa srecom Debeli!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 sretjno zebroooo :))) elem idem do kose na 20 min da odradim propadanja i nazad da rucham :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Juce bio malo sa ortakom na kalisu vatali zjale ali je bilo ok :) El neko primetio ali gradom se setaju ribe koje hronicno imaju 1.50m ono gde su bre te visoke cice :/ ← Znaci moram da dodjem u grad odma sada odma :))) Small chickz pwnz! Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts