mohican Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Ma pushite ga ja se lepo budim ne setjajutji se nicega sem da sam nekoj maloj drndao sisu i kacim se na icq i ove budale mi sve ispricaju sta smo pravili .... uh ali bilo zlo :D pivo+tekila zlo ... :D btw migsa da kreno si na dvojicu pandura :D al ko sto reche moj wingmen :P no comment :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Osim u imenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ja koka kolu samo konjE dok recimo u tvom sluchaju sam prestao da brojim posle 7og piva ← e da btw ti si pichka nisi popijo ni jedno pivo sto si reko da otjes!!! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 - Danima se nerviram sto mi ne radi usb na kompu i onda posle detaljnog trkeljisanja kernela svatim da nisam ukljucio SCSI podrsku (da dobro ste procitali treba vam SCSI storage podrska da bi vam radio USB stik ) - Inace danas smo na treningu radili sa katanama i vezanih ociju i ono sta da vam kazem pravi sam dzedaj Statistiki gledano postojalo je otprilike oko 33% sanse da predvidim udarac a kod mene je to bilo preko 50%, prosto sam ponosan na sebe - Inace tradicionalno sam za uskrs banuo kod babe na vec tradicionalni rucak (Krompirici i neka gica) ima li potrebe da pricam da sam se prekinuo od klope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 statore, daj mi tvoj mozak da se odmorim par dana please Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 autobusi mi ne rade posle 10, zbog uskrsa i zbog toga ne mogu da izadjem iz ovog jebenog sela... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Kontam da ce sada svi taurin/niacin znalci da me ispljuju, ali ja ne kontam koja je razlika izmedju guarane i boostera.... Sve je isto, jedino sto booster ima vise kofeina, i to nesto onako, solidno vishe. Volim kad dodjem na forum posle nekoliko dana, a ono nema puno spama/hejta, plus se neke vesele stvari dogodile, pa u skladu sa tim: - Srecan praznik - Srbo, cestitke, sve najbolje, da je zivo i zdravo! A i fino vreme napolju, sve kul ... Danas sam se najeo onoliko za ruchak, vise ne znam ni sta sam sve pojeo :) Dobro mi je dosao ovaj "odmor" od par dana, i nastavice se sad u cetvrtak, pa i tamo u ponedeljak i utorak, taman da ponesto pozavrsavam, iskuliram, i to. Mislio sam da cu stici da instaliram i igram Auto Assault za ove praznike, ali plasim se da od toga ipak nece biti nista ... videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 - Danima se nerviram sto mi ne radi usb na kompu i onda posle detaljnog trkeljisanja kernela svatim da nisam ukljucio SCSI podrsku (da dobro ste procitali treba vam SCSI storage podrska da bi vam radio USB stik ) ← za usb shtik je potrebna podrshka za scsi emulaciju :D a ne sam scsi drajver al je sve to skupa ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seronja Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Covece, nisam bio na ovom forumu od mog drugog banna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Znachi sta sam danas radio??? Jebeno sam jeo ceo dan , vishe ne znam ni shta , bukvalno sam ceo dan trpao u usta , kolace , meso , hlep , cokoladice , stalno sam nesto zvakao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ^word^ seljachka kujna F T W !! (i ofc 4 torte koje su spremile tetke ) Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Odigrao malo cod2 pa gledam uzeo da čitam neke tekstove. ← jesu tekstovi o "lost" ili si sad presao na tekstove o mafiji :P @topix...danas sam jeo kao stoka...uostalom kapiram da je ceo forum to radio :) toplo pecenje,ljuta paprika i pivo u hladu FTW :)) i jeo sam neke opasne princes krofne ;P Sharulja siso,sto ne kazes da imas tetke?:P Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 i to 3 ! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 btw...siso jedna..nisi hteo samnom da ides...ja malo pre kod Stefa jeo jagnjetine k'o sa lanca pushten... ;) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) O M G shto niste zvali pederashi raspali !! baj d vej...odo da 'ebem Micu ! Edited April 24, 2006 by Sharulja Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 dosao mi brat iz BG nisam ga video preko godinu i po dana ... i zadnja 2 dana (vikend) smo zajedno non-stop sabijeni... + sto smo ja i ortak sabijeni od cetvrtka... i sad kao pijan da proverim sta ima novo kada su svi legli da spavaju fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 danas vakcinacija... druga doza protiv Hepatitisa B... uf... kako mi se ne ide... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 jesu tekstovi o "lost" ili si sad presao na tekstove o mafiji :P ← nutricionizam za defku izgleda da sam jedini koji se juče nije prekinuo od hrane... Bio na trčanju,hasao neke ovsene pahuljice i mislim se kako će danas biti extra vreme....raspust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 danas vakcinacija... druga doza protiv Hepatitisa B... uf... kako mi se ne ide... ← kojim povodom se vakcinises:)...znam da je od pre par godina vakcina protiv b uvedena kao obavezna za sve novorodjene kod nas, ali ti si ipak malko stariji:)...prosle godine kod nas na faxu organizovali dz vakcinaciju, ali ja propustio...a i ovako su bile nege shugave koreanske vakcine:) btw, ako me ne bude mrzelo danas mozda odem na trcanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Danas malo odmaram posle nekoliko opichenih dana. Ishao sam ujutru da kupim kolica (ako se to shto sam kupio moze nazvati kolicima poshto je spisak opcija kao kod mercedesa S klase ), sada sedim kod kuce, skidam drugu sezonu Battlestar Galactica sa net-a i gledam prvu sezonu. Video sam juche svog klinca, bash je simpa , sada josh samo da se dogovorim sa zenom kako cemo da ga zovemo. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 sada josh samo da se dogovorim sa zenom kako cemo da ga zovemo. Pazi samo k'o Homer da ga ne nazovete tako da se rimuje sa nekom ruznom ili pogrdnom rechju ;)) Lep dan danas, volim kad je lepo vreme. Lagane neke obaveze, pa koje sastanche, pa onda opet nesto posla, i tako. Moram da izvadim bajs ovih dana napolje, da ga ocistim i sve, vidim kako radi, pa mozhda i odnesem na "generalku". Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 @Srba: Mojne samo Rusoljub Sad treba da spremim sobu, kasnije u teretanu pa onda cu da se bacim na neku literaturu za dizajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 lale, aj u košutnjak sa tako zarđalim bajsem.. idem da vozim bajs, nadam se da me drugari neće prodati.. sad ću krajnje kurvinski da ih budim :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 E ZerBah, ajde baci torrente preko kojih si skinuo prvu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 (edited) kojim povodom se vakcinises:)...znam da je od pre par godina vakcina protiv b uvedena kao obavezna za sve novorodjene kod nas, ali ti si ipak malko stariji:)...prosle godine kod nas na faxu organizovali dz vakcinaciju, ali ja propustio...a i ovako su bile nege shugave koreanske vakcine:) btw, ako me ne bude mrzelo danas mozda odem na trcanje ← da trebalo bi uskoro da kod nas bude redovna. ali zbog USA vize moram da se vakcinisem protiv raznih gluposti... medju kojima su i 3 (!?) vakcine protiv hepatitisa B... kao da dolazim iz Afrike jbt.... Edited April 24, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts