dzontra.volta Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 oho nisam ni video! Cestitam Zerbashe! inace, Srecan Uskrs svim pravoslavnim vernicima i Hristos Vaskrese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ooooOOOoo chestitamo zerbashe!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Chestitke Srbo! Hristos Voskrese svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) ustao pre nekih pola cuke.....oskucao se sa ukucanima...pojeo koje jaje....sad prezivam i tako....pxaxax....lep dan....mora da se iskoristi maximalno p.s. hristos vaskrese Edited April 23, 2006 by zEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 probudili me "nenashtimovani ali glasni bezhanijski tjigani" djurdjevdanom ispod prozora prwe 1h...bio u nabavci sad se opustam =o)) popodne vrovatno ima da padne neka klopa + blaga zemljoradnja =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 bravo tata:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Koje raspremanje sobe je malopre palo....ufff... kako sam se naguto prašine :D nego lep dan danas...verovatno ću da posetim staro društvance iz osn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Sinoc ludnica , jedan od boljih provoda , atmosfera-bash kako treba , muzika-bash kako treba , drustvo-bash kakvo treba , nacugan-bash kolko treba.Bash mi lepo bilo , idem sad da jedem , neki svecani rucak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 ebem ti bash se dobro muvaju cice kad si janpi sinoc nisam mnogo popio, al sam se odvalio... ebem ti prazan stomak bilo totalno kewl veche ahahhaha ajoj kasnije cu da okachim slikice:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Svaka chest Srbo! Chestitke mami, tati i strika Zwerku koji se kupa u alkoholnim isparenjima i sanja krastavce ;o)) ← Za kupanje u alkoholnim isparenjima si u pravu probudili me "nenashtimovani ali glasni bezhanijski tjigani" djurdjevdanom ispod prozora prwe 1h... ← Znaci ova novopecena baba kod mene se istiripovala da im baca pare, meni puca glava a ovi udaraju sve u sesnae's. Jos se onda iznervirala sto nisu hteli da joj sviraju vise od tri pesme Najeo se ko zivotinja, sad cekam da mi se javi burazer, otisao kod zene u porodiliste. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 jao .. znate ono kad se probudite pijani, krenete da se prisecate polako sve shta je bilo prethodne noci i onda snimite da vam je koleno odrano, a ne secate se kako :)))) totalno sam podetinjio za tih 8-10h koliko je to pakleno veche trajalo :)) i za kraj mmhmmmmm "a ne ne ne ne ne ne" HAHHAHAHAHA i josh samo za kraj pivo+tekila FTW !! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Bio kod babe lel majko kolko sam jeo Tolko me boli stomak cu da svisnem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 (edited) igrao NBA. u finalu izbugio jednu utakmicu od Detroita... izudarao monitor papucom... sad je 1:1 u seriji Edited April 23, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 stvarno je losh trip kad ti prichaju ljudi sha si radio proshle vecheri a ne setjash se toga... ono imao sam osecaj da sam bio totalno kewl, kad ono izlazio sam sa zadnjeg sedishta na prednja vrata tj. krenuo sam dok mi drugarica nije otvorila zadnja vrata, a pritom je ubedjujem da ne moze da se izadje tu vec moram na prednja a ja se toga ne setjam ... :))) tekila i pivo evil evil mudo ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 alkoholichari ! mighsa brate, na svu srecu smo te mohi i ja zaustavili da ne idesh da bijesh pandure :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 a jesteeee sada ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 stvarno je losh trip kad ti prichaju ljudi sha si radio proshle vecheri a ne setjash se toga... ono imao sam osecaj da sam bio totalno kewl, kad ono izlazio sam sa zadnjeg sedishta na prednja vrata tj. krenuo sam dok mi drugarica nije otvorila zadnja vrata, a pritom je ubedjujem da ne moze da se izadje tu vec moram na prednja a ja se toga ne setjam ... :))) tekila i pivo evil evil mudo ( )... ← uh brate...to me podseti na drugara koji je primao infuziju u urgentnom i ujutru se budi kod kuce u fazonu "brate sta mi je ovo na ruci, jel sam se isekao":) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 a jesteeee sada ( )... ← ha? ti se 'ladno ne secash?! :))))))))) maude, ivane potvrdite mentolu shta je hteo da radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 shta si ti pio choveche ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 pa za migshu nemam komentara =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 shta si ti pio choveche ( )... ← ja koka kolu samo konjE dok recimo u tvom sluchaju sam prestao da brojim posle 7og piva Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 bolesno se prejeo u selu za uskrs. pojeo sam cirka 700,800 grama rolovane piletine i curetine. Sad cu da se sredim i pokusam da odem u mamolo... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 od proshlog javljanja sam se dobro najeo, pa obradjivao zemlju kao sto sam i najavio, doshao kutji i najeo se #3....sad sam umoran ko pas i razmisljam sta da radim... on a side note...fino...jok jedna zhurka gde je bio "nenenenene" momenata... sad ce ono moje da ima konkurenciju...in time...it will be lost...like tears in the rain... =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Odigrao malo cod2 pa gledam uzeo da čitam neke tekstove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Prvi put popio booster... Kontam da ce sada svi taurin/niacin znalci da me ispljuju, ali ja ne kontam koja je razlika izmedju guarane i boostera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts