Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Svaka chest Srbo! Chestitke mami, tati i strika Zwerku koji se kupa u alkoholnim isparenjima i sanja krastavce ;o))

Za kupanje u alkoholnim isparenjima si u pravu [;)]

probudili me "nenashtimovani ali glasni bezhanijski tjigani" djurdjevdanom ispod prozora prwe 1h...

Znaci ova novopecena baba kod mene se istiripovala da im baca pare, meni puca glava a ovi udaraju sve u sesnae's. Jos se onda iznervirala sto nisu hteli da joj sviraju vise od tri pesme [:D]

Najeo se ko zivotinja, sad cekam da mi se javi burazer, otisao kod zene u porodiliste.

Heghlu'meH QaQ jajvam

jao ..

znate ono kad se probudite pijani, krenete da se prisecate polako sve shta je bilo prethodne noci i onda snimite da vam je koleno odrano, a ne secate se kako :))))

totalno sam podetinjio za tih 8-10h koliko je to pakleno veche trajalo :))

i za kraj mmhmmmmm "a ne ne ne ne ne ne" HAHHAHAHAHA

i josh samo za kraj pivo+tekila FTW !!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

igrao NBA.

u finalu izbugio jednu utakmicu od Detroita... izudarao monitor papucom...

sad je 1:1 u seriji

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

stvarno je losh trip kad ti prichaju ljudi sha si radio proshle vecheri a ne setjash se toga... ono imao sam osecaj da sam bio totalno kewl, kad ono [:D]

izlazio sam sa zadnjeg sedishta na prednja vrata tj. krenuo sam dok mi drugarica nije otvorila zadnja vrata, a pritom je ubedjujem da ne moze da se izadje tu vec moram na prednja a ja se toga ne setjam ... :)))

tekila i pivo evil [:D]

evil mudo [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

stvarno je losh trip kad ti prichaju ljudi sha si radio proshle vecheri a ne setjash se toga... ono imao sam osecaj da sam bio totalno kewl, kad ono [:D]

izlazio sam sa zadnjeg sedishta na prednja vrata tj. krenuo sam dok mi drugarica nije otvorila zadnja vrata, a pritom je ubedjujem da ne moze da se izadje tu vec moram na prednja a ja se toga ne setjam ... :)))

tekila i pivo evil [:D]

evil mudo [:D]

( [;)] )...

uh brate...to me podseti na drugara koji je primao infuziju u urgentnom i ujutru se budi kod kuce u fazonu "brate sta mi je ovo na ruci, jel sam se isekao":)

srpskivojnik-3.jpg

od proshlog javljanja sam se dobro najeo, pa obradjivao zemlju kao sto sam i najavio, doshao kutji i najeo se #3....sad sam umoran ko pas i razmisljam sta da radim...

on a side note...fino...jok jedna zhurka gde je bio "nenenenene" momenata... sad ce ono moje da ima konkurenciju...in time...it will be lost...like tears in the rain... =o))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...