Jump to content

pre i posle :)

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zato sto pokusavaju da imitiraju ribe sa tv-a, koje sminkaju profi sminkeri i koje se snimaju pod odredjnim svetlima i onda stave 15 slojeva i nijansi da bi dobile zeljeni izgled ..koji naravno ne dobiju .. i onda tako izadju na ulicu  [:o)]

shta ti znash, ti si unix geek ;)))) aptget life :P

pa vi se lozite na skockane ribe, uvek doterane & stuff .. pa i devojke zele da budu takve .. sto kod vecine (bar kako sam ja primetila) izazove potpuni suprotni efekat od zeljenog ..

poenta je prikriti sitne nedostatke i istaci lepo na licu, a ne promeniti svoj licni opis potpuno

ne mozhesh nikako generalizovati, "vi se lozhite na skockane ribe", ja sam recimo pre u fazonu ribe koje se oblachi:

- farmerice klasichne (501 recimo)

- neka koshulja / V izrez dzemper

- cipele/patike w/e tu je svejedno

Ne kazhem da ne volim skockanu ribu, al' zaista retko primetim nekog doteranog zmaja, dok recimo lepu devojku koja je sasvim obichno obuchena izvalim na kilometar ;)

trenerka ftw:)

ko shto reche sejnt... mislim naravno da ce da nam privuche paznju na tren devojka sa suknjicom, da se suknjica ne vidi... ono al to je na tren, refleks... i nishta vishe... i kod take devojke nas nece interesovati nishta sem da gledamo u tu malu suknjicu koja skriva neshto...e sad vidish kome cesh prici ... da si mushko.. t. kome bi prishla.... ono vidish na stanici taku neku skockanog zmaja il devojku koja je obuchena normalno tj. opushten fazon... ako si kershme i ti si skockan, mozda ovom "zmaju" al vidish dolazimo do toga... shta ce taki "zmaj" na stanici... aham.. sad sam ze izgubio u svom postu... aj aj menjamo lokaciju, ono... u svakom slucaju kako zmaj nema pratnju neku... nije se valjda skockala samo da bi bila vidjena... eee rodjaci vidite loshe je to, vidjo sam ja take, ts ts ts digne nos i nikome ne da da pridje, pa je ona frustrirana jer nema keksa za nju, jer digne neke standarde u tri lepe... il ljudi nemaju zvaku... al jebiga sha ja znam... sve u svemu kontam da su manje shanse za odbijanje ako pridjesh devojci koja je u opushtenom fazonu, nego "zmaju" mada realno sha ja znam... :)))

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Naravno da jeste :) najjace su mi one zenske price "sminkam se i sredjujem zbog sebe!" [roflmao]

[:D]

elem ...

"Muškarci gledaju žene da bi ih videli; žene gledaju muškarce da bi bile viđene. Od svih živih bića najviše vremena oko doterivanja gube: mačke, muve i žene" - J. Normand C. Nodier

i

"Što se tiče žena, najstrašnije je to da se ne može ziveti s njima ni bez njih. Ono što nas ženi privuče, retko nas za nju veže". - Byron C. Collins

[:D]

A woman was walking along the beach when she stumbled upon a Spirit lamp. She picked it up and rubbed it. Lo-and-behold a Spirit appeared. The amazed woman asked if she got three wishes.

The Spirit said, "Nope. Due to inflation, constant downsizing, low wages in third-world countries and fierce global competition, I can only grant you one wish. So, what'll it be?"

The woman didn't hesitate. She said, "I want peace in the Middle East. See this map? I want these countries to stop fighting with each other."

The Spirit looked at the map and exclaimed, "Gadzooks, lady! These countries have been at war for thousands of years. I'm good, but not THAT good! I don't think it can be done. Make another wish."

The woman thought for a minute. She said, "Well, I've been trying to find the right husband. You know, one that's considerate and fun, likes to cook and helps with the housecleaning, has a great sense of humor and gets along with my family, doesn't watch sports all the time and is faithful. That's what I wish for. A good mate."

The Spirit let out a long sigh and said, "Let me see that map again."

dobar vic :)))

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg

random thoughts:

- fazon sa ovim slikama je da su shminkane i na prvoj slici, slikane iz suvog anfasa 90% sluchajeva i/ili imaju neku namestenu facu...druga slika je i sminka i svetlo i poza...jedna stvar su slike, drugo je kad vidish ochima devojku irl ;o)) mozda zagto sto sam geek i godine gledanja star treka su me istrenirale da prepoznajem lica ispod 3mm latexa ali i dalje zivim u uverenju da me uzivo shminka ne moze (toliko) zavarati =o))

- malo nashminka/uposte nenashminkane lepe djeve for teh win ;oP

i za kraj @ igz - i'ts:"Hell hath no fury like a woman spurned" ;o)

i naravno te vase muske fore sa "lepsa je bez sminke" znaci samo da ste samo vidjali cice koje "presminkane" , jer sminka sluzi da se prikriju nedostavi a istaknu vrline :)

Ma daj. Prvo uopshte se ne lozhim na nafrakane. Mnogo mi je gotivinije da vidim ribu, koja je dobra riba a nema potrebu da se ubacuje u dopichnjak i isturuje sise da bi to svi znali. Naravno da nemam nishta protiv shminke i naravno da mi je mnogo prirodnije da zhena nema shminku. Mislim da je tu problem vaspitanja, i te priche "tjero, morash da se sredish, kako takva da izadjesh pred njega?"

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Ona puni osamnaest

godina u junu

nezna sta da radi

kada polozi maturski ispit

Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi,

ljudi su zlobni dok gledaju njen ten...

Ona se budi...

Ona se budi...

Celoga zivota,

necim joj pune glavu

lutkice, krpice, slicice, su stvari za devojcice;

igrati lastis ona nikada nije znala

skuvati rucak nikad nije bila njena stvar...

Ona se budi...

Ona se budi...

Ona nema nikoga da joj kaze

TI si moja, si si moja, ti si...

Ljudi se cude

zar ona moze da misli

ljudi se cude

zar ona sme da zna

Ljudi su vrlo zlobni dok gledaju njene grudi,

ljudi su zlobni dok gledaju njen ten...

Ona se budi...

Ona se budi...

Mislim, stvarno me zabrinjava razmishljanje devojaka na ovom forumu :)

Imam drugaricu koja zhivi u Shvedskoj. Otishla je tamo da studira, kod dechka Shvedjanina. Elem, chujemo se posle sto godina. I bash krene razgovor po toj prichi, kako zhene vaspitavaju ovako, pa onako, shta treba, shta ne treba. I u celoj toj prichi ona izokola krene neku spiku kako njih dvoje tako trazhe nekog tipa preko neta za trojku. Ja reko molim? Da, da, kao Johana lozhi kad vidi da me drugi tip kreshe. Ja rekoh okej, mislim svakom svoje, ali mislim da je to chisto proseravanje. I josh je pitam, a ti? A ona kazhe, a meni kao loshe...

I naravno posle jedno 6 meseci dodje mi sa prichom, e imam novog dechka, zhivi u Roterdamu...

Otju da kazhem, dzaba shminka, dzaba sve ako nema ljubavi... :)

ma brate da su dobre noge i dupe .. glava ionako uvek ide u jastuk

A nije ni chudo shto ribe misle da tipovi otje samo ono :))

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...