Immortalis Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 lencarim i gledam tv, samo odjednom poce da ljulja levo desno, gore dole, nisam bash daleko od epicentra. Enivej, pogledam napolje , cekam zaslepljucu svetlost iiii , fuk ,samo zemljotres Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ne znam ni kako izlgeda zemljotres...(sve sam prespavao) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ma debeli to samo odlikashi :) ← pa debeli je bio odlikash, a onda je upozano nas:)) ← па јесте, зато и питам где је та школа Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ja sam za vreme zemljotresa bio na 14. spratu u Beogradjanci i nisam ga osetio (?!)...Kao stojim i cekam lift i gledam neke biljke koje se ljuljaju na sve strane i razmisljam "koji je bolid opicio klimu toliko da se gudra cima?!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Kao svaki zemljobum i ovaj sam prespavao.. inache sam na 9. spratu. Budi me kevasije, uletje u stan sva sjebana a usput chujem gomilu dreke iz hodnika.. a ja u fazonu vot d fak, kada ono bio zemljotres =). Posle provalim da mi je par slika na podu, drzach za TV (ili kako se vetj zove) sjeban i tako sve malko pomereno.. bash bedak, skoro sam mislio o tome kako bi bilo kul osetiti zemljotres. Ko me 'ebe kada spavam posle ruchka (bila dobra shnicla, shta da radim.. smrc). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Pa ako vec bashbash ocesh da osetish zemljotres, idi u japan :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Pa ako vec bashbash ocesh da osetish zemljotres, idi u japan :P ← Ili netju od sada da spavam da bih osetio ovde jedan! Shta kazesh na ideju? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 jebote ja sam sedeo metar od tebe pa ga nisam osetio :P Tripujete se bzvz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ti si prso :P Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 oboje ste prsli definitivno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) shta se svi zalite kako vam je bila frka!!! JA SAM BIO KOD ZUBARA ZA VREME LjULjANjA!!!!!!!!!! Edited March 26, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 oboje ste prsli definitivno :P ← jesmo priznajem, ali se zato mnogooooooo volim, josh malo kao pas i machka :P Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts