Nemesis Enforcer Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Pushi qratz u dupe... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 brate, mozhe kletva biti vulgarna ali postoji razlika izmedju dobre i loshe sklopljene vulgarnosti ovo shto se ovde nalazi su uglavnom loshe npr po meni je reci ribi "PLJAF, PLJAF, PRSHTI 'CHKA!" mnogo efikasnije reci ribi nego "jebem ti random_family_member u invalidskim kolicima dok..." ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 @lag: kad se samo setim mojih "predobrih" aforizama: pristajem da budem lud, ali samo u kombinaciji sa zbunjenim... ili... devojcica mi se obrijala... vise nemam dlake na jeziku... ali vrhunac gluposti je bio vic koji mi je ispricao ortak ne znajuci da sam ga ja smislio i to dok sam sedeo na klonji :)))) a "vic" glasi: zasto su slonu dali ime Micja? pa po dedi... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Treba da budes ponosan, vic ti se prosirio gradom ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 kao shto rekoh Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 devojcica mi se obrijala... vise nemam dlake na jeziku Ovo je preeejakooo... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 i bolest se siri gradom, pa niko nije ponosan :) pa bolest je ponosna na samu sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 moji favoriti... + onaj sa crnogorcem koji ne ide za bgd Umreces danas u 16:15 ← dabogda ti sin zeta u kucu doveo ← "jaooo vidi ovog matorog isti hitler" "e vidi dosao mi cale u skolu" ← kad smo vec kod kletvi za one mladje: dabogda ti keva prdnula na roditeljskom a za one starije: daogda ti se nagomilalo gradivo ;) ← mi smo jednom mazali kvaku od ulaza u zgradu govnetom... ← ej, quzmo! kad se vidimo podseti me da se ne rukujem sa tobom ja sam ishejtovao jedun zenu u tramvaju: long-story-short, mali extra smara jer je razmazeno derishte debil a keva malo-malo pa me zabode laktom u bubreg: ja: gospodjo, bash je sladak mali? vash sin? gospodja sa laktom: da, da! to je moj sin. ja: vidi se, zaista lichite. ima lice na mamu... a imatje i brkove na mamu... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ej, quzmo! kad se vidimo podseti me da se ne rukujem sa tobom vidi se, zaista lichite. ima lice na mamu... a imatje i brkove na mamu... ← bah, naravno da smo to radili sa nekom kesom... @brkovi Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) a-ha, vazi! znajutji u kakvim si stanjima bio kada si bio mladji... edit/ i da ne postujesh na topicu "shta biste sve uradili za 500k evra"... Edited April 5, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 da bog da te keva trazila krivom kukom po Dunavu da bog da ti deca hodala na dzojstike da bog da ti rak vozio reli po plucima Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Smrdelo ti iz usta na Kojotovu pastu za zube Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Zašto bi kojotova pasta smrdela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Nastavnica pominjala da chovek moze da prezivi 3 ifarkta i moj drug kaze da je njegov deda preziveo 2 a ja mu kazem uskoro ce treci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Nastavnica pominjala da chovek moze da prezivi 3 ifarkta i moj drug kaze da je njegov deda preziveo 2 a ja mu kazem uskoro ce treci ← OMG KAKO SI GA ZAJEBAO!!!111!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 ROFL JEL SE SKENJAO !?! !?!!?!?!?!?!?!?!?!?!??! ?! JEBOTE NISI GA MOGAO GORE ONO BASH SI PRAVI DASA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 On samo rekao marsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 AHAHAHAHHAA ON JE TEBE JOSH VISHE ISPALIOO!!!!!111!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 K o je obrisao ostatak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Nastavnica pominjala da chovek moze da prezivi 3 ifarkta i moj drug kaze da je njegov deda preziveo 2 a ja mu kazem uskoro ce treci ← zar ne provaljujes da te zajebavaju? Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Ivaneeeeeee.... lepo smo se ishejtovali kao seljaci i ti izbrises sve postove... aaaaaa necu vise da se igram :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 K o je obrisao ostatak ← šta te boli kurac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 daj nije fazon...do sad su me 4 lika zvala da bi doshao da prochitam topic i ti se nadjesh pametan da ga izbrishesh...pu! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ^^ doca ti se hvalio kako je "ishejtovao" lika 91 god pre nego sto je otisao na trens... hahahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts