millanče Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Bio je topic ovde cini mi se, ali nem ogu da ga nadjem, a nemam misha trenutno, pa je malo zajebano:-( Elem, burzeru ceo HD WD 160G SATA komp prijavljuje u trayu kao removable disc, sa sve safely remove opcijom.... u cemu je problem? A modem se 3puje nakon reinstalla windowsa- znaci svaki put posle restarta modem ne mze da se koristi, jer je port zauzet (com3)- tako da mora da se reinstralra uvek drajver za modem, a cim se komp ponovo startuje, opet je zauzet? Sta je ovo? E da-jel mogu malo brze bez misa da pomeram selektor po ovim silnim linkovima? Ovako samo sa tabom je bas sporo... poz Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) Sa removable disc je sasvim normalna stvar, ja vec vozim 2 god tako hard :) Da li ti burazer ima instaliran bluetooth ili neki drugi komunikacioni uredjaj pored modema ? Probaj da ga stavish u drugi pci slot. Ne razumem :) Edited March 15, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Elem, burzeru ceo HD WD 160G SATA komp prijavljuje u trayu kao removable disc, sa sve safely remove opcijom.... u cemu je problem? start > run > devmgmt.msc nađe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Sto se tice modema imao sam slicnu situaciju sa zetovom masinom pred novu godinu. Problem je bio u prljavstini koja se nakupila u kucistu i negde pravila kratak spoj. Kad smo sve rastavili, DOOOBRO ocistili i sklopili ponovo, proradio kao sat.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) Vudu pali li ta fora na maxtoru, ili samo vazi za wd? » Click to show Spoiler - click again to hide... « ovo mu je na difoltu stavljeno Edited March 16, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 E da-jel mogu malo brze bez misa da pomeram selektor po ovim silnim linkovima? Ovako samo sa tabom je bas sporo... ← control panel>accessibility options>mouse>use mouse keys voala - pomeraš miša numpad tasterima! :D Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Vudu pali li ta fora na maxtoru, ili samo vazi za wd? » Click to show Spoiler - click again to hide... « ovo mu je na difoltu stavljeno ← Evo sad vidim na Benchu, ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 E da-jel mogu malo brze bez misa da pomeram selektor po ovim silnim linkovima? Ovako samo sa tabom je bas sporo... poz ← Ako koristish FireFox, sa CTRL+Tab mozesh da menjash/listash tabove... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 @Priest: znam ja to,ali ne znam sta mi je lclick i rclick:-) ali nema veze, evo sad sam dosao do misa,a kad budem kod burazera, probacu i ove savete. A najvise me muchi modem, stvarno mi nije jasan... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Lclick je numpad5, a Rclick valjda numpad0... nisam koristio to jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Mislim da sa modemom najverovatnije kao kod govmust-a, jednostavno skini modem i ochisti dobro slot sa nekom najobichnijom chetkom za farbanje. Mozes da ochistish i modem odnosno deo koji ulazi u slot sa higijenskim shtapicima(narodski 'oni za ushi' :) ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 Proble, resen-burazer debil prodao komp, i kupio unapred jaci komp, pre nego sto sam i sastavio komp jaci od njegovog, Kako ga mrzim!:-) Nego, evo jos jedno pitanje- znaci ta moje buduca konfiguracija je Gigabyte K8NE A64 3000+ 1 GB Supertalent Gigabyte x800 128/128 GDDR3 120Gb SATA... Jel' smem to da prikacim na opasno mator a ispravan monitor, dok ne nabavim neki bolji? Monitor je Philips 104b, moze da radi u 800x600 @85Hz, a max je 1024x768 @60Hz? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 a shto ne bi smeo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Giagabyte x800 sa 128 megabajta ddr3-ke i 128-bitnom magistralom? Tesko da to postoji :( Jedno kukavicje jaje koje zamalo ja da uzmem od gigabajta je bilo to ali sa ddr2... Proveri ti to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 @rev- znaci ne moze da skodi, ali ipak moram da budem siguran, mnogo je to mator monitor, jbga:-( sta znam... @Pertu: to me vec drugi put pitas:-) Ima, evo link: http://www.giga-byte.com/Products/vga/Prod...ame=GV-RX80128D Cini mi se da je MALO sporija od klasicnih 6600GT, sto mi ne smeta, zbog smeshne cene za koju sam je uzeo+necujna... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Da vidim :) Koji debili :) 12 pajpova na 128 bita :) P.S Pa trebalo bi i da je brza od 6600GT. Mislim da je "problem" sa x800 serijom bio jako nizak takt gpu/mem. Trebalo bi to klokaniti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pogotovo pasivnu kartu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pa nije bas ni pasivna :) Ima taj "hit pajp" Cirkulise tecnost. Samo treba "promajica" u kucistu. Cak sad idu vodeci proizvodjaci na overklokabilne pasivno hladjene kartice Recimo ja sam ugradio/testirao/zezao se sa x700pro heatpipe. Nije bas bila ni toliko vrela cak ni posle 3d marka. Ubedjen sam da bi sa 2 ventilatora na kucistu ovo moglo da se klokne odlicno. Mada 2 venta dizu buku, a onda pasivno ladjenje pada u vodu :) Ma blah je to sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Pa bash i nije, uzmesh lepo 6800gt/7800gt sa pasivnim hladjenjem :D Mada pasivne karte su keva + uparish sa nekim ladnim 64 amd-om, i dobijesh ultra tih komp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sve je to super, cak sam i ja razmisljao o tome jer mrzim buku. Ali! pasivno hladjenje graficke srednje jake....grejanje pasivnog rashladnog tela je neminovno. Ono mora da oda tu toplotu. Toplota se akumulira u kucistu...posle par sati igranja dolazi do uzasne vreline. Znaci mora se toplota odvesti nekako...nekako sam ubedjen da leti nece pomagati prosto otvaranje stranice, treba cirkulacija. Znaci 2 ventilatora...cao tihi PC :) Jes da 2 lepa kulera za kuciste i nisu nesto bucna...al vremenom ce poceti da tandrchu. Po meni najveca prednost pasivno hladjenih grafickih je odsustvo kulera koji ce se zaprljati i taloziti prasine i svinjarije po svojoj osovinici :) I ovo nije uopste mala prednost kada treba ocistiti 20 grafickih ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) E, pa sad, jebi ga :) edit: trenutno mi je kombinacija c'n'q ukljuchen na venice na 1.8 + x1300pro pasivka. Iskljuchim ja 12 koja je izbacivala vazduh, radi testa, komp nije bio gashen skoro nedelju dana [torrenti] i komp ne pokazuje nikakve naznake smrzavanja, artifakta i sl, a zatvoreno je kucishte. Raspoznajem da li je ukljuchen jedino po upaljenim neonkama :) Edited March 22, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 Pa imam dve klasicne sedmice (jednu uzeo od pomenutog burazera, druguu skinuo sa starog 200W napajanja, i stavio joj konektor od koga se napajao kuler na ovom 'kecu' (taj se kuler napaja kao i ventilator, sa molexa:-) a sad sam ga vezao na direktno:-) A imam i jedan stari P2@333MHz, koji je idealan da sa njega skinem ventiltor, i savrseno leze na onaj masivni gigabyte-ov kuler... a i na heatsinc od chipseta samo sto mu jos nisam sredio napajanje:-( Tako da mislim a necu imati problema sa pregrevanjem:-) Nego, neka mi jos neko povrdi da monitor moze. pls :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 E, ovako, legla je mašina, samo me muči jedna stvar, a to je da je tempertura ploče 69 i 70 stepeni!!!! Da li je to normalno? CPU Cool kaže temperatura1 25, temp2 16, temp3 69 stepeni. Everest kaže: mobo 16 CPU 69 AUX 25 HDD 23 A SiSoftware Sandra: Board Temp: 25 CPU 16 Power/Aux Temp 69 ?!?!?!??!?!?!?! Sta je problem? Ima li veze sa načinom napajana ploče? Grafička jeste pasivna, ali nije mnogo vrela, barem ne na dodir, dok je heatsync na chipsetu veoma vreo... Help? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Jel ti plocha ima pasivan hladnjak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 Jel ti plocha ima pasivan hladnjak? ← da... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts