Sweet Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 sta me bre nema , svi znaju kad je tur , pocinje od 10 h to sam reko i nema kasnjenja ... 15 min je max cekanje ( isto vazi i za ostale runde a ne samo za prvu ) a par igraca mi je odjavilo ucesce tako da ce nas biti oko 30-35 sto je totalno ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 i zeleo bih samo jos da dodam da ne dolaze ljudi koji nece ucestvovati , jer ce zaista biti guzve , a sto se tice repova bice uploadovani 100%. Ako neko zeli da dodje na tur zbog drustva i iz zezanja , onda neka bleje ispred jer ce unutra biti iskljucivo igraci koji u to vreme treba da igraju partiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Pa steta , ni meni nije jasno kako je covek nastao, pa ne pokusavam da resim ... A ti igras li? ← Ako dolazim, igram...a dolazim 99%. Kao shto rekoh, nema poente da bilo ko dolazi na turnir ako nece da igra (a to igranje na turniru stvarno vredi). Inace vladice, kakav je to bio bim na deus-vavilon turniru? Jedino ako staljin nije susio gace na striku ispred vavilona, pa ste mislili da je to bim? :) nagrade 100 posto od ucesca + satanova slika sa sekirom. Dobar ovaj mile, organizuje turnir, i nema ga :) Znaci mile je organizator [4gl]srle iliti kovrdza je security i tako to. ← Bio je bim u onom kaficu pored Vavilona, secam se da smo gledali kako Kur kara Vladicu na Legends . E, a jel svaki uchesnik dobija tu sliku ili samo prva trojica? Nije fer da budu uskraceni ostali... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 a kad ja navratim, bice ceo pun ← u prevodu Vladica ne igra turnir :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Ipak necu doci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 ^pico malena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 dodjesh mi 10e za tu uzrechicu. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Samo da se gazda ne uspava pa da ne otvori igraonu na vreme ;) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 E, a jel svaki uchesnik dobija tu sliku ili samo prva trojica? Nije fer da budu uskraceni ostali... icon_smile_sad.gif. Hmm pa istampacu u tri primerka. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 nisi bas najbistriji satane ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkaNubi Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 e a kad se daje lova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 na dan turnira, ko i uvek.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Bio je bim u onom kaficu pored Vavilona, secam se da smo gledali kako Kur kara Vladicu na Legends . ← to se kod na u gradu zove tv prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Prevod : To se kod nas u gradu zove TV :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 e ovako :) nisam gledao znaci igore reko ti green gledali smo na tv-u u onom kaficu pored :) ali nebitno mile jel mozes mozda da sredis da mi iz ns igramo od 12 posto nam je pocetak turnira u 10 stvarno jako rano moramo u 6 ustati da se okupam odem na stanicu dodjem do bg is ve tako da ako moze mnogo bi mi znacilo da nosoadjani krenu od 12 da igraju do tad bi stigli lepo naspavo bi se pa uvece mozemo u grad ko ljudi :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 shto bi vi koji ste na sat vremena od bg-a bili povlashceni? ne moze, svi u 10 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 brate ovaj iz bg ustane u 9 okupa se do pola dest i dodje tu u 10 10 i 15 a ja ustanem u 6 da bi se okupao dosao na stanicu (jel ko zna kad ima bus) vozio se sat i jace do bg-a i onda bauljao jos pola sata bo bgu trazeci igraonicu daj 12 mile molim te mislim mogu ja doci i u 10 ali cu biti slogiran uvece za grad onda a to ne zelite :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 http://www.virtualnigrad.com/?p=vazni_telefoni Nazoves i pitas kad ima.Onda ustanes pola sata pre. Ajde sad lepo priznaj koliko se tusiras i koliko vremena jedes ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali-BaBa Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Zar nije prvo bilo u 11h? Cemu pomeranje? Dajte ljudi 10h je prerano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Kome se ne svidja ne mora da dodje. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 A vi se tusirate? Ma dodjite u 12 samo aj stavite TACNO ko iz ns dolazi. Ostali u 11 Ne mogu ja u 10 da otvaram :) Salu na stranu, BG nek se skupe od 10-11, a ostali nek se potrude da stignu do pola 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoSu[RandoM] Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Igore moze da dodje da se gleda? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Ma moze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Vladice ne kenjaj... Ja putujem 2 dana do BG-a pa cu da stignem na vreme... Lepo krenesh u petak :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 I malo tog sranja:) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts