darK.One Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 mi srbi smo govna Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 al' je zato B92 pushtao snimak iz holadije, pa u avion pa iz aviona u pm, trajalo pola sata Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) Democretenacy SPS će sa Cobetem da sahrani i Vladu i Edited March 15, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ...а 2 дана ће бити изложен у Београду, у седишту СПС-а да му присталице одају почаст. ...hmmm, da sam malko mladji.... jedan crveni auto lak... i jedan crni.....i jos ponesto.....hmmm.... pa polako tamo da se umesam sa ozaloscenima....hmmm... i onda kad mu dodjem "na blizu"...... ahahahaha Da su ga lepo utovarili u vojni avion, odvezli direktno na groblje i sahranili... ...ma da su lepo tokom leta "slucajno" otvorili cargo na avionu i to iznad alpa negde, da se klempa zabode u sneg i posle od njega nastane dzinovska kugla snega koja rusi sve na svom putu ahahahahah, to bi bio njegov "final act of destruction" ahahah! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Koliko su dementni svi ovi ekstremisti iz pokreta 5. oktobar i slično pokazuje samo činjenica da npr. traže ostavku Tijanića zato što je RTS prenosila nekih desetak minuta uživo prispeće Miloševićevog kovčega na BG aerodrom, a isto ili čak VIŠE su uradile skoro sve svetske televizije, baš sam gledao paralelno: Euronews (najkrači prenos od 4-5 minuta), CNN (5-6), a SkyNews i BBC su prenosile čak duže i od RTS-a! A sve naše televizije siluju ceo događaj po onom zadrtom sistemu "on je naša prošlost ne želim da ga gledam" i sl.... Svi osim RTS i BK (koji se povremeno uključivao uživo) se prave blesavi. I onda neka mi neko kaže da nema ostrašćenosti i ekstremizma i kod TZV. demokrata! Svi se sećamo ONOG vremena kada su se domaće televizije pravile da se ništa ne dešava na ulicama, a sve svetske i Studio B to ipak primećivale... ← nisam iz "pokreta 5. oktobar":) ali i ja mislim da oko toga ne treba da se dize pompa(barem ne kod nas),jer mislim da moze doci do sranja. ovo sto je Shekk predlozio bi bilo mnogo bolje. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Samo da prodje sve ovo, vishe mi je pun qurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) nisam iz "pokreta 5. oktobar":) ali i ja mislim da oko toga ne treba da se dize pompa(barem ne kod nas),jer mislim da moze doci do sranja. ovo sto je Shekk predlozio bi bilo mnogo bolje. ← Pa ne treba da se diže pompa, i ovako je zaista baš loše ispalo, mesto kratke sahrane biće predstave od nekoliko dana... Ali isto tako ne treba na silu zanemarivati neki krupan događaj koji de fakto interesuje ljude i to ne samo kod nas. Bedak, nismo mi te sreće da ga sahrane u Moskvi ili toj Lijevoj Rijeci. Ali najcrnje je to što niko ne može sve i da hoće da utiče na to... A što se tiče ostavki, ne treba Tijanić da je podnese, nego upravnik Laze Lazarevića što je dao slobodan dan danas svojim pacijentima koji su se zaputili pravo na aerodrom i ispred mrtvačnice u bolnici Sv. Sava. Da li ste vi videli te ljude! Oni sa mitinga radikala bar izgledaju zdravo... Edited March 15, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 decko veruj mi ti ne znas da mislis.Razumes se u politiku kao moja baba u faktor dobrote oscilatornog kola. Onaj prvi tvoj post koji sa quotovo je totalno debilski napisan bez ikakve osnove.To je tebi samo bio +1 post i dokaz da si budjava spamerchina na ovom forumu. ← Ne seri. Kultura je ispo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ma do jaja, glavno je da ga nece sahraniti u Moskvi... ← E jebi ga, sad ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 al' je pesma ubacio rovca u forum ovim topicom Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ned'o bog samo da ovi raspali radikali dodju na vlast ima da ga proglase za veliko mucenika i jos ce kao crveno slovo da ga stave! Sto se tice onog glodara tijanica nesto je ipak uradio kako treba jer realno je taj covek jahao sve nas jedno 15 dina tako da vala ocu da gledam kako ga u sanduku vracaju! A sto se tice u dvoriste i treba da ga sahrane jer gde god drugo da ga sahrane morace da placaju 24/7 obezbedjenje! A sto se tice russije zemlja je neverovatna! Oni javno pokazuju da ih boli paja sto je raspisana poternica za nekim! Od strane interpola... :( Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ...Oni javno pokazuju da ih boli paja sto je raspisana poternica za nekim! Od strane interpola... a ko tje da im prisere za to Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 A da be pricamo da je Markic doshao u kolima koje su nosila Ruske Diplomatske Tablice :). Pitam li se da se i u Beogradu vozio sa istim kolima? Rusija se kurci sad, kad je sve gotovo. Shto se nisu drali pre nego shto je Sloba umro? =/ Politika je kurva :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) A da be pricamo da je Markic doshao u kolima koje su nosila Ruske Diplomatske Tablice :). Pitam li se da se i u Beogradu vozio sa istim kolima? ne kapiram, pojasni mi situaciju... gde je Markitj doshao kolima koje su nosila Ruske Diplomatske Tablice? pa je kasnije "Pitam li se da se i u Beogradu vozio sa istim kolima?" Edited March 15, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Politika je kurva :). ...a ni rusi nisu bolji..... guze se svima koji mashu parama... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 a ostali, pametni se guze sa idealistima !!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Procitao sam sve postove ... I sada kada sumiram sve i pogledam ceo ovaj topik i vidim 90 % postova ovde napisanih lepo se zapitam da li su takvi "ljudi" kao ovi ovde i zasluzili takvog slobu kakav je bio ... da li jebeno i zasluzujete i toliko ako ne i gore ako se to moze spoznati . Devedeset posto ljudi ne zna da se izrazava i totalnom mrznjom ili fanatichnom zaludjenoscu slobom ... mrznja sama po sebi i to slepo pracenje izlizanih fraza to njima serviraju pa vam peru mozak dok jedete cips i koka kolu etc to je toliko jebno nezdravo i primitivno da kada pogledas nista vise mi nismo ni zasluzili kao sto ni hrvati i bosanci i ostali narodi okolo isto tako nisu zasluzili vishe od svojih budala koje su njima vladaldali ... Koliko god vi to poricali vi i mi smo vecinom izabbrali te ljude tudjmana milosevica i ostalu bulumentu koji su se na potpuno isti nacim kao sto i vi se posvadjate u RL posvadjali ... posledicu su samo bile vishe nego razlicite ... sloba je nista drugo nego produkt komunizma koga se svi vi stariji prisecate i vichete e kako je bilo lepo tada iako si ziveo u kutiji .. zasto ? zato sto su ti dali malo vecu platu poslali te par puta na more i bilo ti je lepo .. iako si ziveo u kutiji , debilno ... bolje da prestane ovde previshe sam se rasirio pisacu do sutra ... sve u svemu ... mrznja ( obe ili vishe strana ) , jednoumlje , totalna zamracenost uma pojedinih ako ne i vecine ljudi na ovom topicu bez i malo ljudskosti ... i sada ce da dodje neki lik od 15 god i da viche u jebote dobio sam keca danas u skolici kriv je sloba imao sam traume , a drugi ce da kaze jebem ti mater sto nisi ucio i onda ce da pocne ... pogledati ovaj topic i misliti da ga ljudi pishu je kao citati extremnu nauchnu fantastiku ... nop ni ne zasluzujte bolje ... bar ne vecina . Bedak je sto je ona manjina uvek zatrpana , oni umereni i normalni postovima su zatpani okolnim fanatichnim i zatupljeni m postovima , jednostavno ne moze da se diskutuje na nivou normalnog coveka ... Radovati se bilo cijoj smrti to je totalno necovecno , niko se nije radovano ( normalan ) smrti hitlera nego kraju 2. rata ... e sada diskutovati o slobinoj ulozi u svim tim dogadjajima u zadnjih 20 god bi bilo vrlo interesantno ... kada bi moguce naravno . Prvo budi covek pa onda ocekuj da se prema tebi tako i ponasaju ... nije sloba uzeo pushku i ubijao ... nije otislo tamo 10 srba da kolje nije sloba "mrzeo" hrvate i muslimane kao sto nije ni tudjman mrzeo nas etc etc etc ... go on flame me ... jednostavno ne pravim se pametan ... samo dodjem i vidim topik 26 i kusur strana jebenog junka ... ima greshaka mrzi me da ispravljam spor net etc :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 @ stormscion da, da, svi smo glupi, zli, i stoka koja ni ne zasluzuje bolje...a ti si najjaci car na svetu koji je 100% objektivan i normalan u masi kromanjonaca, i mislis da ne upadas ni u jedan kalup. zev. ← nisi trebao da ga provocira Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) ...neka, nek napishe e da, stormscion ko je kriv shto imash spor net? Edited March 15, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 A ti, StromScion, ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ...a ni rusi nisu bolji..... guze se svima koji mashu parama... tu se vratjamo na rechenicu koju je rekao vinston cherchil... ali, mora se priznati jedan detalj kao tachan: oni nas nisu bombardovali, niti uslovljavali. ja i dalje stojim iza izrechenog: Srbija bi napredovala u svakom pogledu, samo da prestanu da nam pomazu. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) ako ces da racunas komunizam od 80-90 da imam dovoljno godina ... necu napisati nista vise , znachi dotakli ste se teme o kojoj ne mozes da kazes 2-3 reci / psovke , kao ovaj kruko , koji nazalost ne znam koliko ima godina ali se svakako ne ponasa kao ozbiljan odrastao i zreo covek ... RedzisteR nije samo sloba kriv sto imam spor net ... lako je reci sloba sloba ... krvi su lokalni retardi(naravno necu da imenuje ) koji su uzeli 23 miliona dinara iz budzeta grada koji je bio namenjen za rekonstrukciju infrastrukture !!! i otishli u kanadu i otvorili lanac restorana srpske hrane ! Dakle ja ne branim milosevica ... ali ne mozes jbt okriviti jednog coveka tamo gde je ne samo ceo jebeni sistem zakazao nego i nacija i citav splet nesrecnih okolnosti sa strane ... / odnos velikih sila etc ... btw evo pre 2 god se desila slichan stvar samo sto su pokradene pare za mek ! Najlashe je uperiti prst i lincovati jednog coveka/grupu , i sta si time postigao ? Ako od toga imas satifakciju onda si bolestan stvarno ... blah zazalio sam sto sam postovao . Sve u svemo ja sam samo izrazio zaljenje sto sa ovakvim ljudima ne moze da se diskutuje normalno ... a sto je najgore takvi se samo i cuju .. po medijima etc etc . Edited March 15, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 HVALA TI SHTO ZHALISH ZAMNOM JA SE SADA OSECAM LEPSHE I LAKSHE KAD ZNAM DA NEKO ZHALI ZAMNOM HVALA TI JOSH JEDNOM :((((((( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ako ces da racunas komunizam od 80-90 da imam dovoljno godina ... ← Zna se koliko je trajao komunizam. Ostavi takve priče, nekome starijem, ipak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ako ces da racunas komunizam od 80-90 da imam dovoljno godina ... . ← mislim da je Ivan mislio na Staljinove čistke ;D Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts