peja_ Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) e da, na migshine fore sam se smejao :) :* edit:ovo se odnosi na post iznad vuduovog :) Edited March 7, 2006 by Peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 cekajte, kako se ribe najlakse muvaju kad si pijan? koja normalna riba ce se skontati sa pijanim likom? odvratno (za cure) najbolja je fora da je pogazis dobrim kolima Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Iskeno da vam kazem sramota me ja da pridjem ribi.... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 svakog je... skoro... bar mene jeste... vise mi je stalo do mog ega (da ne bude povredjen mogucim odbijanjem) nego da pamprcim... naravno, alkoholom se prevazilazi strah ali koja bi se riba skontala sa pijanim tipom... to je opet druga stvar... Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 у ствари, истина је да жене увек највише цене оне који могу највише да попију, иако то ни мртве не би признале. ако си пијан, али се контролишеш (ниси се усвињио), шансе су ти велике... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ma sve su zene veshtice ! >.< Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 hahha brate.. lajnovi za muvanje.... LOL Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 у ствари, истина је да жене увек највише цене оне који могу највише да попију, иако то ни мртве не би признале. ако си пијан, али се контролишеш (ниси се усвињио), шансе су ти велике... ← hahahahahaha znachi koji smo shmekeri .. budalo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 svakog je... skoro... bar mene jeste... vise mi je stalo do mog ega (da ne bude povredjen mogucim odbijanjem) nego da pamprcim... naravno, alkoholom se prevazilazi strah ali koja bi se riba skontala sa pijanim tipom... to je opet druga stvar... ← PA ONA STO JE PIJANA @TOPIC skoro sam ovo provalio ,zanci prilazim ribi i kao neka spika 5 min i ona mi kaze kao izvini ali ja imam decka ,a ja na to pa imam i ja bicikli ali ga ne vozim i 10 sec kasnije lize mi krajnike posle toga na istu foru skontam drugu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 "Jel volis ti jorgovan?" Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 link, je l' mogu da izadjem sa tobom ponekad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Get in line Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 skoro sam ovo provalio ,zanci prilazim ribi i kao neka spika 5 min i ona mi kaze kao izvini ali ja imam decka ,a ja na to pa imam i ja bicikli ali ga ne vozim i 10 sec kasnije lize mi krajnike posle toga na istu foru skontam drugu... klasika Jednom tako moj drugar krene da muva neku ribu, ova sa drugaricom. Ja otishao sa strane, djuskam, cirkam, ono scaning mode, ql. Posle pola sata vidim ja njemu ne ide. Dodjem do njih, drugarica od ove cepa fliper. Ja tu direkt, ovo, ono, igram ja loptitzu jednu, igra ona. Posle pet minuta nestane zetona. Napadnem i odma krene zvalavljenje, drp za sisu, velika. Vatamo se, u trenutku se okrenem da vidim shta rade ovo dvoje. Ortak je i dalje ubedjuje. Rekoh: "mora da smo ih smorili". Kaze ova moja: "a ona ima dechka". Nastavim dalje. Posle par minuta se okrenem, vidim Dule zabo ovu :) "Ima dechka a?" Samo se nasmejala. Nisam vishe u tom fazonu, smorilo me to uvatish neshto tek tako, ali eto, lupila me sujeta i pomogao sam drugaru ako nishta drugo... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Taj rad... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 nisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 jesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 mozhda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 kome su zene odvratne neka predje na muskarce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 apsolutisto Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 mjau Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Ma kome su zene uzasne, nek ih prosledi meni. I'll handle that. :))))))))) *ACHTUNG* grobove ne preuzimam, da se razumemo. Bar prosechne da budu ili bolje. :)) Edited March 9, 2006 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Lazhe kad si se slikao za avatar? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 spika od juche prilazi klinac trima ribama koje djuskaju, savijaju, cirkaju u svom fazonu .. "a shto vi djuskate same jel su to neki novi momentni" srecom pa nisam bio tu da mu stisnem ruku i pohvalim muda Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 zene su uzasne :(( ← Jok nego smo mi carevi =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 aahhahah, izvalio sam da su NOVI MOMENTI nova uzrecica u slengu, svidja mi se do jaja :D ← al najjache u celoj prichi je shto ribama kojima je prishao (mojoj zeni, kumi i njenoj sestrichini) mogu da mu budu kewe jel je lik ono 16 god =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts