coll Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) Kad sam bio pre dve godine u BG, otisao sam na senjak kod druga, i kao idem ja tako i ka meni ide neka riba - izgledala je super. Zagledam se ja i slicna situacija ko nemesis, samo sto sam se sapleo o neki betonski zidic, i razbio se ko picka ... kad ona dobacuje u prolazku "sta se kacis kad si slabiji" uz smeh. Drolja ;p Izblamirao sam se nikad gore ... idalje gledam ribe, al gledam i gde idem :) Edited April 4, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 noobs Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 "sta se kacis kad si slabiji" I tu je prebijem ko stoku :))) KO SLABIJI BRE!?!? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 "ренда сир по мозгу" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 jestejeste, evo ja smuv'o a nisam morao ni da se trudim!!!11oneleven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 u jebote :)) jednom sam zveknuo Ladu u branik jugitjem, nije bilo strashno, isto zato shto sam se zagledao u ribu... vishe mi ne pada napamet da gledam :))← Jbt, mene umalo da pregazi avtobus kod Fontane, kad sam zver'o u neke fenserke koje su se skupile da idu na Cecin koncert pre par godina. Od tad zveram samo na trotoaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 jestejeste, evo ja smuv'o a nisam morao ni da se trudim!!!11oneleven ← to je zato shto si prelep ^^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 jestejeste, evo ja smuv'o a nisam morao ni da se trudim!!!11oneleven ← ... .... ..... ...... ....... ........ ......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 @LaG: :* @Rambo: konj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) fuck me im famous nemojmo biti toliko frustrirani, smuvati ribu je pičkin dim :) ← » Click to show Spoiler - click again to hide... « jestejeste, evo ja smuv'o a nisam morao ni da se trudim!!!11oneleven ← » Click to show Spoiler - click again to hide... «» Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited April 4, 2006 by Gioblin[Fuse] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Koji vam je to fazon sa muvanjem po slavama? Jebote, slava, ej... ← pa ako smuvash na slavi to znachi i da je crkva negde u najavi ...samo sto sam se sapleo o neki betonski zidic, i razbio se ko picka ... kad ona dobacuje u prolazku "sta se kacis kad si slabiji" uz smeh. ← ne kazesh joj nishta, samo je svuchesh golu do koze a ribice (koje su studenti) se loze i na spiku, tj. znanje i tako to. ali koliko vidim malo koga ovde zanima zenka preko 25 godina. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ...ali koliko vidim malo koga ovde zanima zenka preko 25 godina. ← Uzetju ja ako nikom ne treba, to shto volim piletinu ne znachi da sam gadljiv na starije koke. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 djobe, izvalio si me :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 a ribice (koje su studenti) se loze i na spiku, tj. znanje i tako to. ← Jebote mnogo si promasio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Jbt, mene umalo da pregazi avtobus kod Fontane, kad sam zver'o u neke fenserke koje su se skupile da idu na Cecin koncert pre par godina. Od tad zveram samo na trotoaru. ← Metalac i fenserke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ja sam za rechenicu "bash ti je lepa ogrlica ... a ni ostalo nije loshe" dobio takvu shamarchinu ijaaoooo pete me bolele devojka je bila sa psihologije + je to bilo u kst-u a tamo su sve nadrkane ;) a jednom sam na sred kneza poljubio devojku koja mi se bash svidjala, ono od ranije i nikom nishta ;> Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Metalac i fenserke ← Ej bre, deset polugolih riba na jednom mestu! Nema tu fensi-nefensi... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 devojka je bila sa psihologije ← ...dalje ne čitam dovoljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ne, te su jos ok u odnosu na one wanna be na psihologiji. Budaletine. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 ja sam za rechenicu "bash ti je lepa ogrlica ... a ni ostalo nije loshe" dobio takvu shamarchinu ijaaoooo pete me bolele ← u jbt... nisam popio shamar josh od osnovne, ali setjam se da nije ql osetjaj kada svi pochnu da sveraju iz kog je pravca potekao shljis :))) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Jebote mnogo si promasio! ← jebiga onda neko od nas dvojce je naletao na manjinu Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Uzetju ja ako nikom ne treba, to shto volim piletinu ne znachi da sam gadljiv na starije koke. ← [shmekamo zajedno]25 su najbolje! kad chastish pivo?[/shmekamo zajedno] Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 u jbt... nisam popio shamar josh od osnovne, ali setjam se da nije ql osetjaj kada svi pochnu da sveraju iz kog je pravca potekao shljis :))) ← uf boli me uvo shto se svi okretju, nego boli bre ;> a i kontam da niko nije video, dancefloor je mrachan tamo Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 nemoj biti siguran, the big brother is watching Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 kao shto rekoh pishti mi zvonce =) bilo bi kul da je neko snimio, ustvari bilo bi kul da je snimljena svaka moja ispala, to je smejanje =] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts