MaudDib Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 /me slaps Sheyn around with a large trout Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 koliko sam skapirao to njoj nikad nece predstavljati problem jel ima tehniku 2+2 i dosta :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ahaha, pa ja dok sam imao toliko godina nisam ulazio na gajbu od zaebancije, imao zenu ili ne. samo se ti provodi, ja moram da zavrsim faks, a posle cemo da vidimo ko pije, a ko placa, kad bude bilo - ne mogu, imam ispit =) ← Ti ces placati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) jel' probao neko lajn iz "kako je propao r'n'r" - pricha dva: - "shta mislish, da joj uletim jedan klizetji i da je pitam: mala, koji ti je broj?" edit/ offtopic: iva, ti se djasvi smajli u signaturi??? Edited March 14, 2006 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ti kao da si sad otkrio da mozhesh da koristish potpis, pa si ga natrpao slikama ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 ahaha, pa ja dok sam imao toliko godina nisam ulazio na gajbu od zaebancije, imao zenu ili ne. samo se ti provodi, ja moram da zavrsim faks, a posle cemo da vidimo ko pije, a ko placa, kad bude bilo - ne mogu, imam ispit =) ← ma...znamo se ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Lol za oglasnu tablu :)) klasično srbovanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ahahahah da da, ja sam startovao ivu daskom u glavu (po njenoj prici) a ja kazem da ju je vetar oduvao ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ti kao da si sad otkrio da mozhesh da koristish potpis, pa si ga natrpao slikama ;] ← » Click to show Spoiler - click again to hide... «bar sam vetju stavio u spoiler ahahahah da da, ja sam startovao ivu daskom u glavu (po njenoj prici) a ja kazem da ju je vetar oduvao ( )... ← eh, da si samo ivu Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 eeeeek ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ja se tebi svidjam, a ti meni? Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 old skul crnogorski mala kolko je sati? ...toliko i toliko... e pa krajnje je vreme da se upoznamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 edit/ offtopic: iva, ti se djasvi smajli u signaturi??? ← uuuu kuuuul :) extra kuuuuul :D ahahahah da da, ja sam startovao ivu daskom u glavu (po njenoj prici) a ja kazem da ju je vetar oduvao ( )... ← ah da...nisi cuo bup? debilu... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ej djevojko , oces li da prosetamo ispod ove divne mijesecine ? (pokazuje na bandere na shetalistu) :)) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 kako je romanticna ova sheyn...divota :))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ma ne to je neko N.N. lice bilo romantichno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 a nisam ja jado , no nasa bratja crrnogorci iz budve ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Ako je riba punija : Da li ti je neko rekao da imas noge ko Konan ? :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ah da...nisi cuo bup? debilu... ← Faaaajt...Migsa i Mjau se tuku... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Faaaajt...Migsa i Mjau se tuku... ← daleko bilo, pu pu pu :) ajvi moj drugar:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 CAAAT FIIGHT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 eeeek, ja vishe volim kuce, vukove... orke... ocu da sma orka :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 EEE, najbolja recenica je ima zenski ima sve...super u grad znas kako... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 pa doobro, dobro ide u g grad, lepo znas kako... ima zenski ima sve ;) a vi kako 'te... Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ae da apstiniramo neko vreme da budemo dovoljno kvalifikovani to je ono najgore, ketzash, i opet si zagoreo :)) Ima neka pricha da ribe osete feromon kod mushkartza koji se oslobadja ako je u skorije vreme bio sa nekom ribom. Pa ih valjda to privuche... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts