evgeniy Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) double bass ownz mene iskreno mrzi da vuchem 2 basa i zato uzimam dabl pedl [XD] kolko dugo svirash spu ? MH uticaj vidim ja, respect HAIL Edited March 5, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Fejk ste obojica ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) sad zavrshavam za ovu pedalu: mnogo jaka stvar Edited March 5, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 double bass ownz mene iskreno mrzi da vuchem 2 basa i zato uzimam dabl pedl [XD] kolko dugo svirash spu ? HAIL ← ma pogreshno sam se izrazio, ja dablbejsa zovem moju duplu :P koja je Sonor inache... a sviram skoro 4 dine i ne smatram sebe nekim tehnicharom i to, samo sam divljak ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 skidaj funk i latinoamerichke ritmove tu je skill :) daj slikaj sonor, pa pokazhi pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 svirao sam saksofon 6 godina, ali sam na kraju prestao jer nisam mogao da podnesem profesora i njegove proklete vezbe, etide, i vezbe i vezbe i vezbe i vezbe.... bljaaaaaaak! sad sam u fazonu ponovo da ponovo pokusam da se prisetim saksofona, ali to nece ici(polovan saksofon kosta oko 1000 evra, dok nov kosta oko 5000, a ja te pare fala bogu nemam, a i da imam ne bi ga potrosio na to), tako da cu verovatno uzeti od ujaka klarinet i pokusati da znanje sa saksofona(koliko god ono bedno bilo posle 8 godina nesviranja) pretocim u klarinet, s'obzirom da su poprilicno srodni istrumenti Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) daj slikaj sonor, pa pokazhi pls ← » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « ono, nije Iron Cobra, al' radi pos'o bez problema... a zategao sam opruge bio do kraja, malo nabildujem listove, mesec dva svirao tako i sad kad sam ih vratio tj. opustioijaooo lele Edited March 6, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 kolko $ si je platio ?? ja planiram da uzmem onu odozgo ..... koshta 239$ i daj snimi neki dabl pedl sound pa kachi da chujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 200 jura je, model 2004 a snimak ces teshko dobiti poshto mi bubanj nije na gajbi trenutno, a pritom je izolovan maksimalno ;> e da, zaboravih da ti kazhem, skoro uvek sviram sa crnom stranom batova (ovo shto se vidi na tretjoj slici), tako dobija CH CH zvuk preko basa =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 To je dobra strana hip hopa: par matrica i finih tekstova i eto albuma :) A mi sad kad bi radili neki forumski metal, dok se svi skupimo ili bar odradimo svako svoj deo kod kuće, prođe sto godina :) ← Kao što rekoh, nisam ograničen na jednu vrstu muzike. Pod dva, album će biti nešto kao hop-metal-techno, na foru fjuza LPa, Asian Dub-a i Roni Size-a. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 sviram gitaru duze od 5 godina imam neke 3 akustichne i jednu elektrichnu ("ken rose" ,kao neka kopija fendera :S) sliku kachim uskoro ,samo da qpim nove zice posto su mi dve pukle :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 hop-metal-technoizvini sto ovo govorim,ali BLJAK:)...kako mozes tako nesto da mesas??? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 sviram bass kuci ponekad kad sednem i nemam sta da radim vec pa pola god. uzmem odsviram nesto od systema,mettalice,machine heada itd... ukrao ga od ortaka:) respect to vlada:))).... album će biti ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ^^ne može muzika da se opiše. Znam da ovako izgleda kao nešto posle čega se stavlja "!?", ali nije takav horor verujte... Aj kad završimo nešto šerovaću, pa onda ocenjujte. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) uzmem odsviram nesto od systema,mettalice,machine heada itd... ← [gilja] Mislim strashno, ko tebi daje pravo da ocenjujesh shta neko pravi/svira?? I nemoj da se vadish da je to greshka u pisanju. Edited March 8, 2006 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 doneo sam bubanj kuci » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Najs :) Aj' odd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 zavrshio muzichku, gitaru davno odustao smorilo me sad se tripujem da uchim usnu harmoniku a kad budem u zhivotu imao mnogo slobodnog vremena - sax Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 spu, degrasso, kad ocete neki seshn, da vam chika sejnt pokazhe kako se svira funk? ;op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 uzmem odsviram nesto od systema,mettalice,machine heada itd... ← OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) sad se tripujem da uchim usnu harmoniku E usna rules. Ja sam jednom iz zezanja uzeo i na sluh odsvirao "Blue moon". Super je fora shto tonove pravish i uduvavanjem i izduvavanjem... A i ako zaglavish u tvorza svi tje te voleti :) "Nobody knows the trouble I have seen, nobody knows my sorrow" Edited March 9, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 spu, degrasso, kad ocete neki seshn, da vam chika sejnt pokazhe kako se svira funk? ;op ← oću ja oću ja pokaži mi, čiko, pokaži ne, ozbiljno, voleo bih da te čujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha, pa smor je bez bubnjara, aj' se dogovorimo nekako sa ovom dvojicom, taman cu da pozajmim i crybaby od mog gitariste :)) mozhemo u ovom studiju gde mi trenutno sviramo, nije velika lova, a bubnjevi su dobri (neka yamaha), a bass pojachalo je okej :) uglavnom, ja sam ZA! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 haha pa ajd' daj samo neki repertoar, nekog izvodjacha/pesmu, da skontam o chemu se radi ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 pa ono, ja sam vishe za improvizacije :) znachi funk neki da opalimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts