Capma Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Narawno da nema...Im high go sue me Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 1. 11 ljudi visi na sajli helikoptera: 10 mu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 igi brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 debeo si. 110kg na 1.84m. boli te qrac. zivish shiroko. jedesh shta hocesh. pijesh shta hocesh. poslednjih 10 godina si takav. uopshte ne tangira shto ne vidish kitu od stomaka. bilo kakva fizichka aktivnost ti je samo misaona imenica. zadovoljan si. upoznajesh ribu. ludo si se zaljubio. strast. prcate se kao zechevi. prolazi 7-8 meseci. u jednom razgovoru chisto onako sastrane ona spomene tvoju kilazu, nishta ultimativno, nishta naredjivachki, chisto eto provukla se sastrane, josh uvek vam je sve super kao i prvog dana kad ste se upoznali. prva misao ti je "ali ja sam 10 godina u ovom fazonu", "ma kakve dijete, vezbanja, mrzi me", u sledecem trenutku vec se znojish na pokretnoj traci. :) (amjop hsamen ahcupap hsezak oka) ← јеботе Ћиле, бринем се већ колико се слажем са тобом по разним питањима то је тачно то! иначе, секс, љубав и заљубљеност немају никакве везе једно са другим. секс је стање тела. заљубљеност је стање душе. љубав је стање духа. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 indikacija je kad mozes da podrignes, prdnes i pocheses se po jajima pred devojkom opusteno. to je vec onda ljubav ← Konacno neko ko zna filozofiju ljubavi i voljenja.. same here e to je ljubav. Kada ja mogu opusteno bilo sta od ovoga da uradim, a da mi ne bude neprijatno. E tad mogu da kazem ovo mi je bre zena. znam da volim kada se poljubimo, i digne mi se na keca. ozbiljno. me too, me too mada ne mora da znaci da volim ali da mi je mnogo dobro i lepo... (razlika izmedju zaljubljenosti i ljubavi je velika, da ne filozofiram preterano) Slazem se i stvarno nema veze jedno sa drugim !! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 3, 2006 Author Report Share Posted March 3, 2006 Ili ti kaze..... na necu.... Inace reko sam ivanu definiciju muske ljubavi, zaljubljen si u ribu ako drkas na nju izmedju sexova :)) Naravno.... nemoze uvek da joj se otje (ali mnogo retko kaze ne, postade zavisna (: ). A ta definicija muske ljubavi je isto tachna i slazem se s njom. i koja je to riba koja te pita koje ce tjega da obuce :D :D Pa, gledaj na to ovako... da mi je devojka sponzorusa a ja sponzor, i da joj dam tipa... 400eur da kupi neku markiranu jaknu/bundu/majicu/pantalone/tashnu.... ona bi sa tih 400 eura otisla i kupila tange za sve pare... so not true Ako imas super kombinaciju, lepo ti je sa njom, gotivite se, pricate najopustenije, imate redovan sex, zasto moram da je volim da bih joj rekao ovako nesto? Niko nije rekao da moras[u/] da je volis da bi joj rekao tako nesto... ali u slucaju da ona tebe ne voli, i da joj kazes to... moze se desiti da te otera u pm (:. Ili je prosto samo tela da se jebe,vec jednom da shvati sta propusta? Pa naravno, samo mogu da se smatram srecnim sto je htela samnom, hahahhah... special event neko je reko.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 "volimo sex i rad0 g4 se s3cam0" :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 <<< Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 jao , mnogo ste postali pekmezasti ... bolji ste onako tough guy-stil :))) URL=http://imageshack.us] Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 pa moramo tako, postali smo svestni da mozda imam josh 5-6 godina fore da se kita dize non stop .. ko zna kad moze da izda :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 khm .. * svesni , bez "t" :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 dobro mozda sam preterao .. pocheo sam nove vezbe u teretani: mozda zajebem teoriju ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Opet jedan od "onih" topica... I to sada kada sex gledam samo na ekranu Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 chekaj bre pa koji mesec ? nije frka da sachekash 2 metra for the geater good :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ma nije mi frka da sachekam, jedino me je malo smorio samo oral sex... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) Pushi ga! Eto, vidish u chemu je problem! Edited March 3, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ljubav je... kada pisete imena u pesku... Ljubav je... kada se pomirimo... Ljubav je... kad ne postoje prepreke... Ljubav je... kada uzivate jedno u drugom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Jao jaaaadan :(((( ← Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Ljubav je kada znate da uzivate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 To nema veze sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 @Maud, Drale & Equipe 'Ocete da kazete da telo, duh i dusha nemaju veze jedno sa drugim? Protiv ovoga bi se usprotivili i stari Grci, sto mu dodje da ste u zaostatku oko 2,5k godina. Dobro, nije to tako lose, mogli ste da zabasate u period pre nastanka civilizacije, ovako uvek mozete da se vadite na trenutnu situaciju u svetu kao ultimativne pokazatelj stagnacije. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ne seri, reci neshto konkretno za promenu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 @Maud, Drale & Equipe 'Ocete da kazete da telo, duh i dusha nemaju veze jedno sa drugim? Protiv ovoga bi se usprotivili i stari Grci, sto mu dodje da ste u zaostatku oko 2,5k godina. Dobro, nije to tako lose, mogli ste da zabasate u period pre nastanka civilizacije, ovako uvek mozete da se vadite na trenutnu situaciju u svetu kao ultimativne pokazatelj stagnacije. ← imaju zajednicko, ali nisu isto, te njihove pojavne manifestacije imaju malo veze jedna sa drugom, jer su im razliciti uzroci. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 gomila tinejdžera, milić, kruko i bole.. platio bih da vidim ovaj razgovor uživo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 hmm.. da ja kazem koju pametnu "Ljubav ti je jedno veliko bure koje je do pola napunjeno medom, a od pola sa govnima... Treba se prvo najesti govana da bi dosao do meda" Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts