juicer. Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Sve osim 6 i 9 , hmm 69 ima neshto chudno tu Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 3 komada za sada,nadam se da ću se zadržati na tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 3. Не узимај узалуд имена Господа Бога својега. 8. Не кради. 10. Не пожели ништа што је туђе. to sam prekrshio.. i naravno da ne treba gledati na "ne ubij" u fazonu "ne smesh da zgazish na mrava" idol se misli u fazonu kao sekta a za roditelje u smislu poshtuj, ne izdaj ih, ne psuj na njih svaki dan, ne kradi od njih, itd. itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Krenuo sam sa 2 i zavrsio sa 5.../// Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Kapiram da se zapoved "Ne ubij" odnosi na zhiva bitja uopshteno, a ne samo na choveka ← ne, misli se na ljude. @paja upravo i jeste problem shto svako mozhe da daje neko svoje tumachenje 10 zapovesti. @topic josh nisam nikoga ubio... i ne mogu da se setim jel' sam "lazhno svedochio..". ko zna... mozhda ispunim ceo spisak kad tad Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ja isto 7 tj. sve sem 6,7,9 1. Nisam vernik, bar ne u ovo shto crkva propagira 2. Imam gomilu idola 3. Retko kad bogohulim, al' mi se deshava 4. Shta da radim 6 dana??? evo sad cu se zaposlim pa cu radim inache nisam 5. Oca ne poshtujem, kevu da 6. Nisam josh uvek ubio ljudsko bitje, ako se na to odnosi 7. Nisam josh uvek i ne verujem da tju ikad, imam neki trip sa tim 8. Pffft, ja sam totalni kleptoman, pogotovo kad nemam ikakvog kesha a niko nece me zaposli 9. Nikad slagao nisam na taj nachin, bar ne namerno 10. Ma aj' pali =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 8 komada broken :) verovali vi meni ili ne, nisam nacinio preljubu. niti ubio (bar ne coveka (jel se zene tu racunaju uopste ?? :P)). Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 5 komada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Jbt sve sami lopovi :D Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 samo 10u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 da...narocito pod 7 ;) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 8 komada broken :) verovali vi meni ili ne, nisam nacinio preljubu. niti ubio (bar ne coveka (jel se zene tu racunaju uopste ?? :P)). ← a da ti si onaj lepotan kako to da ti ne prevaris nekog ccc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Kapiram da se zapoved "Ne ubij" odnosi na zhiva bitja uopshteno, a ne samo na choveka /me stupid. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 9 komada, 1 to go :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ne ne ne kruko../// pazi .. ^__^../// Ko lazhe, taj krade...ko krade taj ide u zatvor...ko ide u zatvor svira klavir u Pozharevcu.. a ko svira klavir u Pozharevcu, ima vashke i mi netjemo da se druzhimo sa njim../// neam pojma/ fora iz ranijih dana../// Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 укупно сам прекршио 8 у свом животу. али, поента је што тренутно кршим само 2. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 3, 4, 7, 10 glupe zapovesti Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 4, 7, 9, 10 I'll burn in hell :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ne razumem, ne verujete u boga, a ovde govorite koje ste "grehove" pocinili. Kao sto rekoh u vise navrata i tako cu govoriti: neko je to izmislio (crkva, kogod) da bi bio ponosan na svoje delo, obmanu. Moja pitanje vernicima i crkvi: sta je Bog radio pre stvaranja sveta ? Postoji samo jedan greh: glupost. Ono u sta vi verujete to stvarno postoji... ;)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Suvishe bukvalno shvatamo neke stvari. Evo jedno pitanje, jel chitao neko Novi zavet? Ja ga chitam, i tamo nije bash sve onako kako bi mi hteli, ili kako bi nam odgovaralo. Pogotovo za devojke, gde pishe da zena ne treba da pricha u crkvi, da zena treba da se pokori. Nisam krshten ali hotju da se krstim, i to uskoro. Jednostavno pocheo sam da verujem. Nemojte sad odma da me pljujete i sve kako ide, mislim mozda nam je to i najvetji problem. 50 godina smo ziveli u komunizmu. Sad odjednom svi vernici, svi slave slave... Jednostavno moramo da nauchimo da prihvatamo neke stvari. Ne treba ni biti verski fanatik. Nije to sve ni lako shvatiti. U knjizi pishe ovo shto sad vidimo i shvatamo je delimichno, a posle tje biti potpuno. Od nas se verovatno ni ne trazi da shvatimo, vetj da poslushamo. Ima primera, prichao mi je drug, koji je bash vernik, ide u crkvu i sve to. Bio je neki chovek (ne znam kako se zvao) koji je ishao i ubijao, i ubijao i ubijao i na kolac i sve to. I pocheo je da veruje, pokajao se i posle je postao svetatz. Mislim to je sad toliko uproshtjeno da sam verovatno izgubio i poentu. Desilo mi se sledetje: 90-tih odem u Studentski park da zavrshim shtone. I pored lerdija (na glavi mu pishe lerdi) stoje tip i riba (na glavi im pishe otjemo da pushimo). Ja pridjem, zavrshim, oni odma pridju, i kao jel mozemo, ja kao moze. Krene neka neobavezna spika, riba vergla, tip uglavnom tjuti. Ne znam kako, dotaknemo se teme religije i ja kazem nisam krshten, a ne bih se ni krstio ako ne verujem stvarno. Dzokavatz gori... Ova zapenila, kao, ja sam krshtena, i odem u crkvu, ali ne shvatam to tako, nego eto tek tako. Ja kao okej, ali ja ne bih tako. I ona tu popizdi i kaze decku idemo, okrene se i ode besna. Ja stanem, u zbunu. I shvatim da se verovatno postidela ali ovako reaguje jer ne zna drugachije. Poenta je da bi ove zapovesti trebalo da budu putanja. Nije to za nekog tamo, vetj za nas same, da bi nama bilo bolje. Inache jedini smo narod koji pishe broj sedam sa crtom preko. A sedma zapovest je ne chini preljube :) Pitao ja tog drugara da li to znachi da ako nisi krshten ne mozesh da se spasish? On mi ispricha prichu da je bila neka zena, ne krshtena i kad je umrla nije nishta dobro uradila u zivotu, jedino je nekom prosjaku koji joj je doshao na vrata dala jedan luk (i to preko qrtza). I poshto na neki dan Bog poshalje andjela u pakao da prodje i ko se uhvati za krilo moze biti spashen. Poshalje andjela i ova zena se uhvati za luk, a zna nju se uhvate josh ljudi. I ona kaze pustite me, pashtjemo, pashtjemo i padnu. Kolika joj je vera bila tako je i proshla... Uglavnom, treba to chitati pa tek onda komentarisati... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ne razumem, ne verujete u boga, a ovde govorite koje ste "grehove" pocinili. Kao sto rekoh u vise navrata i tako cu govoriti: neko je to izmislio (crkva, kogod) da bi bio ponosan na svoje delo, obmanu. Moja pitanje vernicima i crkvi: sta je Bog radio pre stvaranja sveta ? Postoji samo jedan greh: glupost. Ono u sta vi verujete to stvarno postoji... ;)) ← The vision of Christ that thou does see, is my vision's greatest enemy. ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Suvishe bukvalno shvatamo neke stvari. Evo jedno pitanje, jel chitao neko Novi zavet? Ja ga chitam, i tamo nije bash sve onako kako bi mi hteli, ili kako bi nam odgovaralo. Pogotovo za devojke, gde pishe da zena ne treba da pricha u crkvi, da zena treba da se pokori. Nisam krshten ali hotju da se krstim, i to uskoro. Jednostavno pocheo sam da verujem. Nemojte sad odma da me pljujete i sve kako ide, mislim mozda nam je to i najvetji problem. 50 godina smo ziveli u komunizmu. Sad odjednom svi vernici, svi slave slave... Jednostavno moramo da nauchimo da prihvatamo neke stvari. Ne treba ni biti verski fanatik. Nije to sve ni lako shvatiti. U knjizi pishe ovo shto sad vidimo i shvatamo je delimichno, a posle tje biti potpuno. Od nas se verovatno ni ne trazi da shvatimo, vetj da poslushamo. Ima primera, prichao mi je drug, koji je bash vernik, ide u crkvu i sve to. Bio je neki chovek (ne znam kako se zvao) koji je ishao i ubijao, i ubijao i ubijao i na kolac i sve to. I pocheo je da veruje, pokajao se i posle je postao svetatz. Mislim to je sad toliko uproshtjeno da sam verovatno izgubio i poentu. Desilo mi se sledetje: 90-tih odem u Studentski park da zavrshim shtone. I pored lerdija (na glavi mu pishe lerdi) stoje tip i riba (na glavi im pishe otjemo da pushimo). Ja pridjem, zavrshim, oni odma pridju, i kao jel mozemo, ja kao moze. Krene neka neobavezna spika, riba vergla, tip uglavnom tjuti. Ne znam kako, dotaknemo se teme religije i ja kazem nisam krshten, a ne bih se ni krstio ako ne verujem stvarno. Dzokavatz gori... Ova zapenila, kao, ja sam krshtena, i odem u crkvu, ali ne shvatam to tako, nego eto tek tako. Ja kao okej, ali ja ne bih tako. I ona tu popizdi i kaze decku idemo, okrene se i ode besna. Ja stanem, u zbunu. I shvatim da se verovatno postidela ali ovako reaguje jer ne zna drugachije. Poenta je da bi ove zapovesti trebalo da budu putanja. Nije to za nekog tamo, vetj za nas same, da bi nama bilo bolje. Inache jedini smo narod koji pishe broj sedam sa crtom preko. A sedma zapovest je ne chini preljube :) Pitao ja tog drugara da li to znachi da ako nisi krshten ne mozesh da se spasish? On mi ispricha prichu da je bila neka zena, ne krshtena i kad je umrla nije nishta dobro uradila u zivotu, jedino je nekom prosjaku koji joj je doshao na vrata dala jedan luk (i to preko qrtza). I poshto na neki dan Bog poshalje andjela u pakao da prodje i ko se uhvati za krilo moze biti spashen. Poshalje andjela i ova zena se uhvati za luk, a zna nju se uhvate josh ljudi. I ona kaze pustite me, pashtjemo, pashtjemo i padnu. Kolika joj je vera bila tako je i proshla... Uglavnom, treba to chitati pa tek onda komentarisati... ← Vera je kao ljubav: ona se ne da nametnuti. Stoga i jeste uzaludan svaki trud da se ona nekim merama uvede ili ucvrsti. Ja imam svoje u sta verujem, a to mi ne moze nijedna crkva ili religija ovog sveta pruziti. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Mene i sve ostale u porodici su bogme krstili po rođenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ne razumem, ne verujete u boga, a ovde govorite koje ste "grehove" pocinili. Kao sto rekoh u vise navrata i tako cu govoriti: neko je to izmislio (crkva, kogod) da bi bio ponosan na svoje delo, obmanu. Moja pitanje vernicima i crkvi: sta je Bog radio pre stvaranja sveta ? Postoji samo jedan greh: glupost. Ono u sta vi verujete to stvarno postoji... ;)) ← nije zbog toga izmi Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Svima nama Mitza, Mitza q...c pushila :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts