KalElen_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 samo 5. ja ispadoh njblize svetcu sho na ovom forumu ima:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Sa tim avatarom... :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Non serviam Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Samo nekoliko nista posebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 3 sam prekrsio Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 hm? pa i nisam tako losha... pola-pola... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 nije zbog toga izmi Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 (edited) ne znam shto se svi tripujete toliko na tih 10 zapovesti... bog kada je stvarao svet... on je imao na umu jednu finu pizzu sa dosta feferona i po kojim parchetom kobasice razbacanim... Btw... oni koji kazhu da ne veruju... zapravo prihvataju postojanje dotichnog... tako da su generalno oni dokazi postojanja boga... sa druge stranke... ja ne prihvatam dotichno bitje kao chinjenicu i time pobijam fakat... Edited March 2, 2006 by Zlajonja Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Ja sam se zabrojao. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 8 komata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 poodosta. tesko je materijalizovati ove zapovesti u danasnje vreme. vreme je za clean up. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 A zasto da se plasim necega u sta ne verujem ? Se ti plasis babaroge ? ← ne, ali ne Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ne, ali ne Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 8 Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 zanimljivo koliko intelektualaca imamo ovde da opovrgnu postojanje Boga dok to niko na svetu nije u stanju. Pa ajnstajn je rekao "da se Bog nije igrao kockicama" sta ja treba vise da kazem. kad budem nabudzio iq iznad njegovog onda cu nesto da kazem mada sam video toliko dokaza da Bog postoji da mi ne treba niko i nista da mi pokaze suprotno. klinacki je privlaciti paznju na taj nacin sto ces reci kako ne verujes u Boga... smesno Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ja sam vec par puta rekao da verujem u boga, tj. u postojanje viseg bica koje stoji iznad nastojanja celog kosmosa, ali ne verujem u crkvu. Pogotovo ne u nasu crkvu. Njihova ucenja su potpuno pogresna i ako se ne budu promenila u skladu sa vremenom, ne verujem da ce jos dugo opstati religija. Vise naucnika je tvrdilo da postoji vise bice koje je napravilo sve nas iz materije, izmedju ostalog i Ajnstajn. U svakom slucaju ko god da je napravio neki greh, ako se iskreno kaje, veruje u to da moze da se promeni, moze da se 'oslobodi' grehova. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) kao shto rekoh, zastarela pravila napisana ljudskom rukom sa ciljem da drzhe potchinjene mase u pokornosti, oslanjajutji se na njihov strah od nepoznatog... treba se zapitati kada je ideja o religiji pochela i koji je bio razlog za nju u ta vremena... Promenila je toliko oblika i u sushtini se sastoji o idealizovanim bitjima koje je chovek stvorio u svojoj glavi i dao im odredjene osobine i sushtinu koju oni predstavljaju a potom pocheo i sam da veruje u njihovo postojanje. Poshtujem vernike i nemam nishta protiv njih, ipak mi je najbolji drug vernik koga zovu Isus :), mene zovu sotona, pa vidi kombinaciju :) slikali su nas na raspustu, ja skroz u crnom, on u belom kako igramo shah :) Edited March 4, 2006 by Therion Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) kao shto rekoh, zastarela pravila napisana ljudskom rukom sa ciljem da drzhe potchinjene mase u pokornosti, oslanjajutji se na njihov strah od nepoznatog... Da nije tih zastarelih pravila, ne bi smeo nikom leđa da okrene Edited March 4, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 zanimljivo koliko intelektualaca imamo ovde da opovrgnu postojanje Boga dok to niko na svetu nije u stanju. Pa ajnstajn je rekao "da se Bog nije igrao kockicama" sta ja treba vise da kazem. kad budem nabudzio iq iznad njegovog onda cu nesto da kazem mada sam video toliko dokaza da Bog postoji da mi ne treba niko i nista da mi pokaze suprotno. klinacki je privlaciti paznju na taj nacin sto ces reci kako ne verujes u Boga... smesno ← Super, javi kad nabudzis IQ iznad Ajnstajna. Ozbiljan sam, kolka ti je glava, tu sigurno ima puno mozga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Da nije tih zastarelih pravila, ne bi smeo nikom leđa da okreneš u strahu da te ne ubije. Ne znam kako ti posmatraš svet, ali ljudi su pretežno glupi i zli. Kad bi ih pustio da se ponašaju kako hoće, posle uništenja rimskog carstva od strane varvara svet bi ostao u tom stanju foreva... Tako da ono, pametnima ti zakoni služe da vide kako je glupo raditi to što im je protivno, glupima da ih drži na uzdama, i svima fino. Bez njih, ljudi bi živeli kao životinje. Mislim, lako je sad drobiti kako su ti zakoni sranje, al pre, recimo, 600-700 godina nije bilo... ← Slazhem se, ali nisam mislio da je potrebno to naglashavati, poshto sam se vetj bio izjasnio pre nekog vremena po tom pitanju na nekom drugom topicu pa me mrzelo da se ponavljam... nisam rekao da su ta pravila losha, nego jednostavno nisu ono shto vetjina ljudi misli da jesu... I po ko zna koji put preporuchujem knjigu "bogovi su bili astronauti" za ovo pitanje... a u doba nastajanja hrishtjanstva si uz malo ubedljivije "efekte" mogao da radish narodu shta hotjesh... I uopshte nije smeshna ideja o stranim oblicima zhivota koji su tada diktirali uslove... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ozbiljan sam, kolka ti je glava, tu sigurno ima puno mozga. ← Chini ti se, zapravo mu je telo zakrzhljalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Nisam neki veliki vernik ali ima toliko stvari koje jednostavno ne možeš da objasniš.Ne bih sad da ih navodim ali ih ima dosta.U darvinovu teoriju uopšte ne verujem a što se tiče boga još uvek mi neke stvari nisu na mestu ali verujem da zaista postoji neka "sila" ili bolje rečeno "zakon" po kojem ovaj svet funkcionište. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Ne verujem u boga i ostale gluposti... A prekrsio sam sve i jednu od ovih zapovesti ,vise puta... I otkud nekom pravo da ovo kaze...Sta on zeli monopol? 1. Ја сам Господ Бог Твој; немој имати других богова осим мене. Sve vere i sekte su napravljane da bi neko imao vlast nad nekim retusima koji u to poveruju...znaci pre su imali vlast i moc sad vise nemaju toliku vlast na ljudima ali su puni kesa....e toliko o bogu i ostalim glupostima Edited March 4, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 1. Ја сам Господ Бог Твој; немој имати других богова осим мене. glupo je to... ja verujem u Boga a da li se on zove Alah, Buda ili Eru je nebitno Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 pitanje vere u Boga ili visu silu uopste je sustinski pitanje verovanja u postojanje apsolutnog dobra i zla i ovaj svet kao poligon njihove vecne dijalektike. jebote... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts