svilnik Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (edited) ja sam sanjao jednom da sam Spiderman...... i bio sam u bedaku u snu jer nisam mogao da provalim kako se izbacuje mrza......... gadan trip. :D Edited March 10, 2006 by svilnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Da li je neko gledao crtani film uspavana lepotica ??? Ako jeste onda zna sigurno ono zlu vesticu... Nju sam saanjao kako me juri i progoni....mogu vam reci da mi nije bilo sve jedno ): .......... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 aaaa kakav sam san imao sinoc... Prvo sam na marakani..gledam tekmu Zvezda-Benfika (wtf?!)...i smorio se i ulazim kod neke devojke na zurku (sestra on lika sa kojim sam dobar,ali mi nije neki ortak) i ono...zezanje...i fazon svi likovi posedaju da ighraju frozen throne preko neta...znaci riba na gajbi ima oko 20 kompova...i gajba nije obicna nego u nekom spejs fazonu...ali ne toliko u spejs fazonu...nego onako osrednje...i ja pocnem nesto nju da muvam...i zove me njen burazer (gore navedeni lik) i kao:"oces da ti je namestim da je jebes???" i svi kao "lololol" i ja krenem sa njom da pricam nesto...i izadjemo na balkon...i sa balkona se vidi marakana skoro cela...ja pocnem da skacem da bih video rezultat na semaforu...i oko kao gotoca tekma...na semaforu skace nesto nevezano...i onda se nesto tu pojavi njena keva i pocne da kenja...i probudim se... jesam li dovoljno prs'o?? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 morash josh da vezbash ali si na dobrom putu :) @nemzi hahaha odlichno odlichno .. jel si siguran da joj neko pero nije virilo negde :))) a chuo si da je pero zajebano pomagalo u krevetu, samo je malo shashuljish i... brooka. samo sachekaj malo, ono kad je bash pri kraju, moj savet @ kruko: druga slika je mnogo jaka brate, snimio sam je odma` Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 LaG 12.3.2006 11:39: sanjao sam da glumim u lostu 11:40: i bila je jedna od onih "ljubav sreca radost" scena gde svi sede i srecni su i komuniciraju pa sam se smorio i krenuo sam sam 11:40: kao onaj irachanin shto je krenuo da ide po plazhi 11:41: i onda sam chuo pevanje iza sebe i ugledao sam dve lepe cice kako idu nasmejane i pevajuci me sustizhu rado sam ih sachekao i krenule su dalje jedna mi je stavila ruku oko vrata a ja njoj oko struka 11:42: onda sam razmishljao o tome kako bi bilo dobro da nisam ubio radojichica (jedan lik iz shkole za kog sam se natripovao da je isto glumeo u seriji) jer je bila jedna epizoda u kojoj je nestala beba od kler i ja sam kontao da je to on pa su mi iz rezhije pruzhili izbor da li da ga ubijem ili da iskuliram a ja i on se tada (u snu) nismo voleli pa sam ga ubio :) 11:43: ali sada mi kao nedostaje i kao "da je tu on bi sad ishao sa onom drugom cicom" ee sudbino :(( Ivan 12.3.2006 11:43: jel smem ovo da postujem u onom topiku? LaG 12.3.2006 11:43: kom? Ivan 12.3.2006 11:44: shta sanjate LaG 12.3.2006 11:44: :( 11:44: mozhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 posle duzeg vremena, nocas sam neshto sanjala, a jutros se secala... ali, mozda bolje da nisam... sudar dva autobusa... ne valja, ne valja... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Da li je neko gledao crtani film uspavana lepotica ??? Ako jeste onda zna sigurno ono zlu vesticu... Nju sam saanjao kako me juri i progoni....mogu vam reci da mi nije bilo sve jedno ): .......... ← Hahahah odakle si to izvuko Inache ja sam oduvek imao trip da sanjam kako plodim dobrostojece nastavnice i profesorke koje mi predaju. A sto se tiche asexualnih snova, zna da bude neki mix avantura iz filmova i igrica, ponekad se probudim odushevljen ko da sam odgledo extra film, mada se uglavnom nicheg ne secam. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Najlepsi snovi koji sam ikad imao su bili o letenju.Jednog se pogotovo dobro secam: Mrak.Tisina.Odjednom, zvuci talasa.Osecam se spokojno...Otvaram oci.Mirno plavetnilo se lenjo mreska na 70-ak metara ispod mene, prelamajuci zuckastu svetlost svezeg proletnjeg sunca kao shaka topaza bacena po ispucaloj zemlji.70-ak metara ispod!!! Padam.Ne ne ne, ne zelim da umrem.Udarac o povrsinu mora sa ove visine razbice mi kosti , poslednje trenutke svog zivota ispunice mi bol dok bespomocno budem pokusavao da se odrzim na povrsini unakazenim, iskasapljenim udovima.Vetar oko mene ubrzava i jaki udarci vazduha podizhu mi vrat dalje od plave smrti cijem zagrljaju hitam sve brze i brze.Gledam oko sebe.Plavo , sve je plavo oko mene.Ajkule u daljini.Makar se necu muciti dugo, misao koja mi izmamljuje osmeh.Udarci vazduha se pojacavaju.Ulazem svu snagu da pomerim glavu nazad ka propasti koja mi se priblizava.Morska trava na povrsini.Mrzim morsku travu, mrzeo sam je josh kao klinac.Kez na mom licu prepusta mesto zacudjenom izrazu dok svetlo shvatanja obavija moju svest.Bio sam klinac, ja sam covek !Ako sam covek znaci da ne mogu da letim.Ako ne mogu da letim ne mogu biti visoko u vazduhu.Ako nisam u vazduhu ne mogu da padnem. Ko sam ja? Duboko u sebi znam da ce me odgovor na ovo pitanje spasti.O, boze, o boze ko sam ja...Misli kretenu, misli.Porodica , prijatelji, gde je sve nestalo? Ko je ukrao moje uspomene? KO SAM JA??? Razbijajuci napad panike, teram sebe da uocim detalje na povrsini vode koja se priblizava.Laka morska pena oivicava pojedine slabe talase.Kakva jebena idila, a ja cu umreti.Znam da cu zhiveti josh 20 metara.Koncentrisi se.Ko sam ja? Strah je ubica uma.Strah je mala smrt.Dozvolicu mu da prodje kroz mene, prihvaticu ga i propustiti kroz sebe.Kad prestane okrenucu se i pogledati ga.Bicu ja a on ce nestati.Odakle se secam ovoga?Nema veze, koncentrisi se .Ako se ne secam svog zhivota pre plavetnila kako znam da sam covek.Sta? Ako sam covek kako da se ne secam svog zhivota.Da li sam samo sanjao da sam covek?Da li sam se tek danas probudio? Zeleno plava povrsina je sve bliza.Zasto bi sanjao da sam ljudsko bice.Ako sam covek umrecu.Galebovi umeju da lete.Galebovi zive gde ljudi umiru. JA SAM GALEB!!! Probudi uspavana krila.Odupri se praznini smrti.Leti!Leti! Sporo plivajuci po povrsini siva ajkula je razmisljala o vidjenom.Hrana.Pobegla.Veliko tamno sto smrdi na ljude(4 peraja nekad nose hranu nekad duge zube koji bole kad pogode)je padalo i bilo bi hrana da se nije preobrazilo u pticu(2 mala 2 velika peraja,pliva iznad vode,slab obrok)i otplivalo u "iznad sto pece skrge" gde ne mogu da lovim ukusno meso.Meso.Pobeglo.Glad.Glad.Josh nema mesa.Ipak moram ici dalje za meso. I zbunjena gladna ajkula je otplivala dalje u dubine mora da nikad ne sazna vishe o dogadjaju kojem je prisustvovala. THE END San me je istripovao kad sam ga odsanjao way back when pre jedno 5 godina.Mislio sam da cu ga zaboraviti ali ostao je u cuki do danas.Onaj osecaj moci koji sam imao kad sam uspeo da poletim u snu jednostavno ne mogu da poredim ni sa cim sto sam doziveo bilo u snu ili na javi po intenzitetu radosti koji je stvorio. Danas nesto ne sanjam puno.Uglavnom se komiram oko jedan uvece i vratim se svesti u osam ujutru. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Sinoc sam sanjao da sam prcao Jelenu Karleusu... aaaaaaaaaa blam blam blam blam.... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Ilija, bate, zavidim ti na ovom snu... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ^^^ jebote kosmar :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Scary Movie 2 :)) haha,još se detaljno sećam te scene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 opet kruko sa njegovim kesama... :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Ma ja bi Jecu ..... !!! JEBO !!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Jao jadan :( ← nisam video kesu na tvojoj glavi ni na jednoj slici? zasto? ^^^ jebote kosmar :))) ← cuti, imo je srece, nije mogo da se seti kako izgledas... nemojte da hejtujete jecu Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 darijan je banovan doveka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 darijan je banovan doveka. ← Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 sanjao sam da mi neshto chupa srce... neam pojma shta je, ali imalo je velika, pernata krila i dugu kosu, lice nisam video, sve u svemu nije ni malo prijatan osetjaj... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 sanjala sam neki glupi izbagovani san....ejlijeneeeee....aaaaaaaa... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 и даље пушиш онај дуван за наргиле, хммм? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 sanjala sam neki glupi izbagovani san....ejlijeneeeee....aaaaaaaa... ← I onda posle Stator geek Inace u poslednje vreme kako me je stiso fax ne sanjam nista, :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 и даље пушиш онај дуван за наргиле, хммм? ← paaa...malkice :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← уф... јеси ли јахала облак некад? видим таленат... хихихихихи, колико ова слика буди лепих успомена... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 hmmmm...ipak nisam...:))) eh eh...uspomene a?:) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 пропустила си много, али има времена успомене, успомене, облаци, облаци... ех... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts