Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

...inache, kada smo vetj kod motora, ne znam zashto, ali tjale mi se smejao u lice kada sam mu rekao shta hotju za 18. :/ ...

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

irobot_tx.jpg

al' sam skroman :>

to je chopper vila smita, pravili su ga ovi likovi iz OCC-a

...Pa i meni trebaju nove patike...

idi u koba33 ili sk8 shpajz, dobili su brdo novih modela

Ako ti je lakshe, dobio sam shulj na dupetu...

to neka tradicija koju je kojot zapocheko kod radnika tv politika? [:D]

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nervira me familija, zesce me nervira jedan brat, drugi me nervira malo manje, ali vidim da se trudi da dostigne.. i keva me nervira jer izgleda da pricam na svahiliju i ne razume nista sto joj pricam ..

ah,. home sweet home [angry2]

Home is where the hearthstone is.

idem do grada.

pa u neki, zamislite, latino klub. neka svirka.

da ga jebem.

http://forum.klanrur.rs/index.php?s...ic=36957&st=60#

obrati paznju na ono sto je TrickStyle napisao [:D]

Imao sam i ja nesrecu da me gej uvati za dupe na javnom mestu. Brate, nisam ga prebio;samo mu rekoh "Odjebi" ili tako nekako....can't remembA

U Latino klubu ako se dobro secam.

[:D]

Edited by shaylee

Home is where the hearthstone is.

Dakle zvanicno sam bolid.... Ono izbrisaos am avu muziku i filmove sa harda grskom... Dakle prvi cas linux kurseva na koj sam bio je bilo naglaseno da ovo moze da se desi sto se meni desilo ali ono covek se opusti zaboravi i onda najebe. Moja sreca da imam sve po DVD-ovima inace bi skocio kroz prozor. A ono ja sam i dalje bolestan a sutra mi kumu rodjendan ako ne odem ubice me...

@Kruko

Bolje zuto nego crno, odmah da ti kazem.

@Topik

rhh je prosao u jednom divnom druzenju. Igrali smo tri dote, aj prva nema veze, a druga nas trojica njih chetiri, jao jao mnogo ste jaki, ajmo novu. Aj. dobiju imba heroje, a nas trojica ko mamlazi napadamo njih chetiri, ginemo, ginemo, a oni nikako da nas dobiju. Ipak posle sat i 20 minuta, kada su imali po 6 najskupljih itema srusise nam bazu. Onda se ja pitam, sa kakvim pre sisicama igram. Zasu tebra, zasu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

veceras sam prvi put bio u "drami"...nije bilo toliko lose :)))

cuo sam cak 3 dobre pesme ;)))

upoznao Korija I grashopera...fini momci...steta sto su shabani [:D] ...hehe salim se :))

ipak je trance...trance! :))

mogu da skacem,da se zezam,da mi se niko ne mrsti...ovako,svi glume neke opasne :(

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

idem do grada.

pa u neki, zamislite, latino klub. neka svirka.

da ga jebem.

ako tamo ne bude penelopa kruz jebo sam nekome mater u dukat.

Kako se zove klub? : )

Dakle zvanicno sam bolid.... Ono izbrisaos am avu muziku i filmove sa harda grskom... Dakle prvi cas linux kurseva na koj sam bio je bilo naglaseno da ovo moze da se desi sto se meni desilo ali ono covek se opusti zaboravi i onda najebe. Moja sreca da imam sve po DVD-ovima inace bi skocio kroz prozor. A ono ja sam i dalje bolestan a sutra mi kumu rodjendan ako ne odem ubice me...

ahaha nuu'b, ne mogu da verujem, pa zar ti od svih ljudi :)))

javitju ti kad dogovorim detalje sa organizatorom....ako si zainteresovan......

@topic Ova nedelja je bila great.......Shkola super.....samo nisam iamla vremena ni za shta......A sledetja je uzhasna......svaki dan neki kontrolni/odgovaranje/pismeni........

Dogovoreno, samo javi na vreme da znam imamo li vremena da se sredimo :) tek pochinjemo da skidamo stvari, dobili smo svirku, do sada smo pichili samo improvizacije ;)) ne rachunajuci nekoliko koje znamo da sviramo, npr:

teh wall (floyd), money for nothing, 5-6 od hendrixa, thin lizzy, superstitious itd. itd. bla. bla. :)

Znači ovo veče je tako bilo dosadno da nemam reči :/

Prvo smo išli do krčme kao svaki petak ali par ortaka se posvađalo pa su celo vreme mračili.Onda smo otišli do "drame" gde sam upoznao epu :) ,ali sam se i tamo smorio.Prevelika gužva i velika koncetracija šabana "opasan sam".Ma odoh ja da spavam :)) koga zanima ovo što pišem [:D]

aaaaaaaaaaaa romeleeeeeeeeee znachi koji prekid u jednom trenutku me startuju neke dve cice...i9 kao ih iskuliram kao ono zauzet sam ovoono.... i posle izadjem janpi i neko zezanje i kao odem do pjace venecije zabodem se na stolicu sa vodom i kuliram par minuta i pored jjedno 4-5 likova neshto pircaju oromi ija se tu kao razderem forca romaleeeeeeeee i tu onio krenu pridruzuju mi se i svi pevao forcaaaaa romaleeeeeee [:D] koma :))))

nemam snage da pishemmmmmmmmmmmmm

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

od svih vakcina koje sam primio, juche sam dobio temperaturu

ceo dan lezao

danas mi je normalna temepratura

ali se osecam zezce malaksalo

...ali ipak sada idem da igram kosarku... valjda cu ostati na nogama... :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

:o))))) sreca, sreca, radost, uzivancija :o)))))))))))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ja samo pewam

ja samo swiram

ja nemam razlog da se ziwciram :o))))))))))))))))

i feel i can tuch the sky

i feel i'm alive :o))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sawrsheno sam sretjna :o))))))

Edited by WickedWitchOfTheWest

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...