Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koja koma sinoc .. na kraju sam se toliko iskrivio shto od umora shto od alkohola kako nepamtim nisam mogao da hodam :) simpatichna zurkica .. a za hitove nemam komentara mislim ko da ste ochekivali neshto drugo to je nasha buducnost :))) bitno je da je Drashko bio u elementu :D

Ali kada sam chuo samo u snu, samo mi je kroz glavu proshla pomisao kako li je kruku samo u tom trenutku.

a Dekiju ? lol

mada Dekija sam istrenirao vec spreman je za tranzishn tj buducnost :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

bio na kosarci...

treca nedelja - treca pobeda...

odvalili neke likove kao idiote... I love this game! :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

koja koma sinoc .. na kraju sam se toliko iskrivio shto od umora shto od alkohola kako nepamtim nisam mogao da hodam :) simpatichna zurkica .. a za hitove nemam komentara mislim ko da ste ochekivali neshto drugo to je nasha buducnost :))) bitno je da je Drashko bio u elementu :D

a Dekiju ? lol

mada Dekija sam istrenirao vec spreman je za tranzishn tj buducnost :))

ok, da li da vas onda zovem i sledeci put ili ne?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ma istripovao si se bre .. svima je bilo super, jeftine cene, zika pristojna do odredjenog trenutka (sad shto se neko nije napio do tada to je njegov problem [:D]), deca .. jedino shto je bilo malo cevru dole al nekima ni to nije smetalo [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

i onda me kuci ceka jarhead... da vidimo kaki je film:)

( [;)] )...

ti bre samo filmove gledash... [;)]

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

izgubio kljuch od stana, pa ga nashao... zapalio do teretane al je radila smao do 7 pa sam odradio par vezbica (dovoljno :) ) pa zapalio da kupim hranu, puko 35jura na voce, meso, hleb i ostala sranja ... teglio 4 kese do gajbe... raspakovo sve to... dosho do kompa da overim dal mi se skinuo jarhead... pustio film... i totalno gotivan pochetak... vidim da ce biti ok veche [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Bio do ortaka nesto koji je sjebao totalno zglob u teretani i ono oteko mu za sve apre i onda mu je lekar na urgentnom reko da satvi beli luk na to brate ala to smrdi :) Veceras cu da legnem ranije sutra za formulu moram da sam frisak :)

trazim neke service packove... skidam neke filmove... bakcem se oko torenta kojeg cu na kraju izbrisati... al ne aninstal vec krvozedni delit folder... buwahhaha elem... citam mangu, largo je kralj ... etc etc [:D]

mozda za kojih pola sata odem da spavam... prokleti nepostojeci firewalll koji me ogranicava..... lalalalal

pi. moracu da postujem neki topic... :D

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...