Pesma-mrtve-dece Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 odajte nam tajnu, ko je je to mesto? (ako je bilo ranije u topicu, izvinjavam se) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ne smem blam me je • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 kapiram da je neka kafanchuga:) prija to ponekad Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Prijavio se za neki kamp u Nemackoj, sad cekam odgovor... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 cekam da vidim sta cu tunajt. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Prijavio se za neki kamp u Nemackoj, sad cekam odgovor... ← mozda isti kao ja :) ja sam za neki theodor-heuss koleg :)) robert bosch stiftung , mada kako sam popunila formular , ne verujem da ce me primiti , mozda ako primaju nepismene :D inace , danas mi se desio extra maler , zvala me recepcionarka-kretenka sa zlatbora da mi otkaze vikend , koji sam inace preko novina dobila za dz , a ja vec uzela karte u utorak .. tako da sam danas morala da ih vratim i vratili mi pare ... mnogo mi je zao , i vec drugi put me riba ispaljuje , samo sto prvi put je kao bila fina pa je javila ranije a ovoga puta samo dan pre :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 cekam da vidim sta cu tunajt. ← Plastic Electric Factory Thursday Fist 02 Promo Party Electric Factory Dj's » Click to show Spoiler - click again to hide... «let's dance step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 ^. hm. vidis. @topic da li postoi nesto gore od cedevite sumsko voce? fuck. jebote. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Dobio danas temperaturu, pa sam se sad smorio... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Dodjoh kutji , sad malo odmora pa na trening.yaaaaay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 mozda isti kao ja :) ja sam za neki theodor-heuss koleg :)) robert bosch stiftung , mada kako sam popunila formular , ne verujem da ce me primiti , mozda ako primaju nepismene :D inace , danas mi se desio extra maler , zvala me recepcionarka-kretenka sa zlatbora da mi otkaze vikend , koji sam inace preko novina dobila za dz , a ja vec uzela karte u utorak .. tako da sam danas morala da ih vratim i vratili mi pare ... mnogo mi je zao , i vec drugi put me riba ispaljuje , samo sto prvi put je kao bila fina pa je javila ranije a ovoga puta samo dan pre :P ← Jugendbildungsst Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 a nije to to , to tvoje mu dodje ko neka "petnica" :)) cool , verujem da ce biti zanimljivo :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 beshte bre molekuli • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 da li postoi nesto gore od cedevite sumsko voce? Kruger betakaroten, kad vec pitash ;) Dos'o kutji, odvozao sa Boletom malo Trackmaniu, kakvi smo natural, pawnujemo sve od 6. do 12. mesta ... Josh jednom odgledao trejler za X-men 3 ;) (vise o tome ovamo http://forum.klanrur.rs/index.php?s...pic=34569&st=20 ako nekoga interesuje) pa sad da cekiram neke tekstove ali i da napishem pokoji. Jedva cekam da se zavrsi ova nedelja, tada bi trebalo da zavrsim i sve potrebne obaveze. Odgledao sam i Courting Alex novu epizodu, neverovatno da sam se toga setio, i fino se nasmejah ... steta sto mislim da nece nesto dobro proci pa ce verovatno da trsne posle ove prve sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Malo izblejao na netu,sad idem da gledam tv i pijuckam čaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Idem da crtam neshto.......smorila sam se...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 odgledao dosije eks :) bleja na netu pa na qnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Poceo sam od danas da treniram aikido Ono zavrsio se prvi trening a ja sam ukapirao da sam zaribao za sve pare... Kapiram da ce sutra biti kosmar kada ustanem ali ajde bilo je krajnje vreme da malo prodramam dupe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Poceo sam od danas da treniram aikido Ono zavrsio se prvi trening a ja sam ukapirao da sam zaribao za sve pare... Kapiram da ce sutra biti kosmar kada ustanem ali ajde bilo je krajnje vreme da malo prodramam dupe ;) ← gde shta kako =))?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Zakasnio sam na autobus zbog pucanja jebene baze.Ne verovati ceskim programerima.Samo Cryteku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 jebeni me bolU noge... danas sam propustio priliku da startujem ribu koju cesto vidjam u basu... ne znam kako...ali danas je bila u holu moje skole... koji sam som! bleja na netu ...moram sabajle da se dignem da ucim likovno... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 bio na metal nightu... bilo klasika.. poluprazno.. al kul.. inace sam skontao da sam se navukao na rakiju... a to ne znam dal je kul il nije.. al nesto se i ne trzam previse... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 kapiram da je neka kafanchuga:) prija to ponekadma ne bi se onda stideli, kapiram da je neko fensi mesto:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Poceo sam od danas da treniram aikido Ono zavrsio se prvi trening a ja sam ukapirao da sam zaribao za sve pare... Kapiram da ce sutra biti kosmar kada ustanem ali ajde bilo je krajnje vreme da malo prodramam dupe ;) ← sutra i prekosutra si nesposoban za rad bolje uzmi neplaceno neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 aikido je doyaya.. ja sam trenirao 3 godine.. pa se pokacio sa trenerom... sad mi zao, al jbg... za prosutim mlekom... ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts