iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 za lenjost nema leka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ima.. vojska, al' ne civilna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 kome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 da, vidim ti si sav ko pcelica Maja. Mora da mnogo dobar dzem pravish. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 da, vidim ti si sav ko pcelica Maja. Mora da mnogo dobar dzem pravish. ← wtf? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 aha.. onda ovako: @igi: shta ti znash o meni, pa mozhesh da prosudish da li sam lenj ili vredan ? :) za pochetak.. @kruko: jesi li bio ? tamo i da necesh, MORASH da radish ono shto ti kazhu inache si u suprotnom najebao, bar je tako bilo kad sam ja sluzhio, a posle takvog tretmana, jednostavno se naviknesh na odredjene stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 jesi ti glup, il' me zajebavash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 jebote, dragane, ja o tebi znam koliko i ti o meni, ali svakako ne mozesh da mi pricash o lenjosti na osnovu toga sta mi se ne radi na kraju dana koji je zapoceo u pola sedam ujutro, koji je ukljuchivao sest sati vezbi na faksu, plus dva sata kolokvijuma, rada u agenciji, odlaska na rhh i skoro tri sata provedena po prevozu od batajnice do grada i nazad... mislim chill out.ne treba mi svadja, posebno ne sa tobom. a ovo za med i pcele, pa zar nisi video tv anketu u kojoj su pitali "cigu" koja su najvrednija stvorenja. a ove priche o vojsci i vrednoci, mislim budimo realni - 6 meseci torture ne mogu matorog konja da promene.mozda kad je moj cale sluzio 18 meseci ili deda tri godine i kada je vojska bila nesto a ne sada kada je na nivou , organizaciono i autoritativno - Drustva gradjana ljubitelja oruzja It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) pa chek miloshe, ja nisam rekao da si ti lenj ? samo sam odgovorio na tvoju konstataciju.. daleko od toga da zhelim da se svadjam :) drugo, ja sam bio u vojsci pre 5 godina, i mogu ti reci da kad sam izashao, bio sam mnogo vredniji nego kad sam ushao - u prevodu, nishta me nije mrzelo... klasika, sluzhio 12 meseci, od toga 100 dana strazhe i 3 meseca terena, a za godinu dana 3 i po vikenda, dakle mogu da kazhem da sam donekle sluzhio pravu vojsku (jebali su mi mater)... EDIT: @kurko: bensedin, bensedin Edited March 4, 2006 by Sa1Nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 i ja teshka je ta vojska neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 toga vishe nema. bilo pa proshlo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 a jebiga, ko zna zashto je to dobro :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 pff ne biste nikad postali dizajneri da niste vojsku sluzhili JA ZNAM neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 drugo, ja sam bio u vojsci pre 5 godina, i mogu ti reci da kad sam izashao, bio sam mnogo vredniji nego kad sam ushao - u prevodu, nishta me nije mrzelo... klasika, sluzhio 12 meseci, od toga 100 dana strazhe i 3 meseca terena, a za godinu dana 3 i po vikenda, dakle mogu da kazhem da sam donekle sluzhio pravu vojsku (jebali su mi mater)... ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 that's me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Dodushe, malo si se upihtijastio u poslednje vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ti da tjutish..// ..^__^.../// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ti si oduvek bio pihtijast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Koji ste smarači malopre raspremao sobu,konačno, i posle moram da se bacim na učenje.Ima dosta da se radi :( a da bude još veći bedak,vreme je baš lepo :) Edited March 4, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Usto dosta rano posto sam juce prespavao ceo dan pokusacu da organizujem neki ragbi sad sa ortacima posto se vreme prolepsalo barem ovde kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ustao malopre i sad treba da se rasprema qca poshto vecheras pravim birthday house party. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Auuu ala me boli oko.. ako opet budem trebao da nosim jebene naocare smoricu se... inace ucio sam malo matu,sad cekam celzi wba...imam neki osecaj da ce wba da dobije... lep dan skroz... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ustao oko desetke.....vreme milina.....idem do ortaka da sredim malo kola....pa u zezanje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 pa i gajbi MORAM da skuvam sebi da zderem da ne bih crk'o od gladi, moram da ocistim da bih mogao da disem, moram da trpim sranja po ceo dan jer ne zivim pod svojim krovom, moram ovo, moram ono. sad kao, vojska robija. ← ovaj ZIVOT je robija brate!!! 100% si u pravu. i to ceo! ali kad dobijes krov nad glavom uz njega obicno ide i zena kao vodic kroz nove predele pakla, deca kao impovi i sef kao Lucifer... kad krenes da zmirkas na nervnoj bazi kasno je. milimilimili kace plata kace plata... Krule :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 al zbog kornjache :( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts