ZerBah Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 work, work, work.... spava mi se strashno, a imam gomilu nekog sranja da zavrshim. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 sutra ispit.... je jea... kombo materijala i konstrukcija, 70 bodova, a meni treba 28 samo da bih polozio sa 6com... ako ne bude usrano teshko nesto... trebalo bi da prodje ok Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Provalio sam da je monitor sasvim ispravan, a da izgleda ne radi dvi na grafichkoj. Garancija je tu, ali kapiram da ce da smaraju oko garancije nekih nedelju dana, tako da cu u tom periodu biti bez kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Uf kako lep dan, sad sam u dilemi, posto me je ispalio profesor na faksu i nije dosao na predavanje da li da odpalim kuci i da vozim malo bajk ili da ostanem na poslu i pozavrsavam neke stvari. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 AA kako me mrzi da idem do platoa po game card ;/ ali ..za sta sluze braca :> Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 polako mi se zavrshava ova nedelja plandovanja pa moram da krenem posle x godina ponovo na fax da slusham vezbe .. i da krenem da spremam bankarstvo, sad sam video da sam proshao engleski :) tako da gogogogo bar da se napijem sad za ovih 3 dana da mi ustajanje u 10h i cimanje do faxa lakshe padne :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Viri mi neki koncic iz misha a nece da se otkine.Sad cu da rasparcam sve dok ne nadjem shta je jer me na mrtvo nervira Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Za promenu se vratio nesmoren iz shkole... Odushevilo me je ovo vreme i sad trazim nekog za voznju bajseva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 kad pocnu ovakvi dani skontam kako mi treba riba. aaargh. kako sunce utice na ljude ebote. idem na neku veceru veceras. pa kod tece na djendan. ;>. itakoto. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 kad pocnu ovakvi dani skontam kako mi treba riba. aaargh. ← Jel to kod vas stiglo prolece? :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 zubato sunce:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 nemoj biti sharky :) zavrshi tu chetvrtu, posle na faxu si svoj chovek. ← Naravno da necu da budem Sharky . Guram ja chetvrtu, ali mnogo se zajebavam...mnogo. @topic: Shkola, kuca, standardno. Do malopre mi bila bivsha, blejali, gledali neki film i tako...zanimljiva situacija . Idem za nekih sat vremena do grada, verovatno u Staklenac na bilijar, pa posle u Buongiorno na bulevaru (ovaj u Strahinjica bana se renovira, izduvali smo pre neki dan ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Kako je danas lep dan! Bar da nisam skoro ceo prespavala Mislim, mogao je da bude i juche...ali izgleda kad ja neshto isplaniram pada sneg... Sad tju da vidim shta ima sutra u gradu, vecheras me mrzi da izadjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 proleće stiže, hormoni rade i sl. Inače bio danas malo kod ortaka, pa sam posle išao na basket. Pobedio sam ortaka iz osnovne koga nisam dobio u životu za sve ove godine koje se znamo. Totalna satisfakcija. Sutra idemo ja i neki drugari na freeruning, valjda sutra uveče neću imati lomova... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 (edited) @soad girl isti sluchaj, za sneg @topic Vratio se mrtav iz shkole, mislim da tju jednostavno da odspavam vecheras... Edited March 3, 2006 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Juros sam doso sa solfly-ja kuci oko 7 pola 8 istusiro se i lego da spavam usto sam znaci u 6 popodne i jos sam umoram previse da jos malo razgledam rur i odo u krevet nadam se da necu da prespavam i sutra ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 jebote...danas sam se nagutao prasine... sprema cale stan da ga izdaje nekom liku... gistro zavrsio koledz u AmeriKi sa najvisim ocenama i drma ga nostalgija pa oce da se vrati ovde... ceo dan nekog sklaanja ormara,polica,shrafljenja plakara...pun mi kurac toga... sve mi se ojelo oko usta... druga losa stvar sto je taj drugi stan preko puta ovog u kojem zivim pa je bio pogodan kad se vracam iz grada da spavam tamo...sad vise nema toga jebote....a sto bi to vas zanimalo??? :) sto vec rece neko...stize prolece,rade hormoni...ceo dan u skoli sam bio hepi... iako sam dobio keca iz engleskog-fazon diktat 104 reci...ja imao gresku od 9 slova i zabo keca...ali bukvalno!!! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Vratio se iz škole,isto sam hepi iako je dan bio ko svaki drugi :) sunce,ljubim ga u čelo drugarica danas odgovarala geos i nije znala šta je Luvr i zabila asa :)) Inače ovo veče ću iskulirati i maksimalno se odmoriti za sutra...jednostavno nedostatak kinte i volje....:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 danas je toliko bio lep suncan dan, da sam non stop drzao otvoren prozor ( ono muzika u kolima, smekerica,ruka napolju :D ) dok sam imao voznju tako da me sada vrat ODKIDAAAAAAAAA ali je zato bio lep dan :)) dosao sam sada iz teretane i okupao se ( konacno ) i cekam pajtose da dodju pa idemo negde na pice ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 nedostajao si nam sisice malena....nisi bio tamo da dozhivishi "moj timmejt je dete" akciju...inache ja nisam zakasnio na prvi notjni ali je bilo guzva i grejanje u privatnim basovima nije normlano...sad chekam da mi se zagreje voda in the bojler da se reshim gspa =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Auuuu...znachi kako sam se odvalio od jela malopre...nisam bar od letos 'vako O.O Znachi kuma slavila 50-ti rodjendan i bio ja (neki restoran Lola ribar ja mislim, u bulevaru 50 metara od Vuka...) Znachi pojeo sam 2 karadjordjeve, neki krompir, sira, kolacha, torti, soka....jaaao nisam ovako lepo jeo bash, bash dugo... Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 sedeo sam u nocnom, josh od trga - eto necega sto se desilo po prvi put. Ima da spavam do 2 , josh samo da me ne mrzi da namestim krevet It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 plashim se :( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 kad ne spavam na carshavu, ujutro se probudim sav znojav i masan i sav sam kao sazvakan... a sto nije dobro,kada spavash sam. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) dupli post Edited March 4, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts