Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

polako mi se zavrshava ova nedelja plandovanja pa moram da krenem posle x godina ponovo na fax da slusham vezbe .. i da krenem da spremam bankarstvo, sad sam video da sam proshao engleski :) tako da gogogogo

bar da se napijem sad za ovih 3 dana da mi ustajanje u 10h i cimanje do faxa lakshe padne :D

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

nemoj biti sharky :) zavrshi tu chetvrtu, posle na faxu si svoj chovek.

Naravno da necu da budem Sharky [:)]. Guram ja chetvrtu, ali mnogo se zajebavam...mnogo.

@topic: Shkola, kuca, standardno. Do malopre mi bila bivsha, blejali, gledali neki film i tako...zanimljiva situacija [:)]. Idem za nekih sat vremena do grada, verovatno u Staklenac na bilijar, pa posle u Buongiorno na bulevaru (ovaj u Strahinjica bana se renovira, izduvali smo pre neki dan [:)]).

proleće stiže, hormoni rade i sl.

Inače bio danas malo kod ortaka, pa sam posle išao na basket.

Pobedio sam ortaka iz osnovne koga nisam dobio u životu za sve ove godine koje se znamo. Totalna satisfakcija.

Sutra idemo ja i neki drugari na freeruning, valjda sutra uveče neću imati lomova... [:)]

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

jebote...danas sam se nagutao prasine...

sprema cale stan da ga izdaje nekom liku...

gistro zavrsio koledz u AmeriKi sa najvisim ocenama i drma ga nostalgija pa oce da se vrati ovde...

ceo dan nekog sklaanja ormara,polica,shrafljenja plakara...pun mi kurac toga...

sve mi se ojelo oko usta...

druga losa stvar sto je taj drugi stan preko puta ovog u kojem zivim pa je bio pogodan kad se vracam iz grada da spavam tamo...sad vise nema toga [:(]

jebote....a sto bi to vas zanimalo??? :)

sto vec rece neko...stize prolece,rade hormoni...ceo dan u skoli sam bio hepi...

iako sam dobio keca iz engleskog-fazon diktat 104 reci...ja imao gresku od 9 slova i zabo keca...ali bukvalno!!!

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Vratio se iz škole,isto sam hepi iako je dan bio ko svaki drugi :) sunce,ljubim ga u čelo [:D] drugarica danas odgovarala geos i nije znala šta je Luvr i zabila asa :))

Inače ovo veče ću iskulirati i maksimalno se odmoriti za sutra...jednostavno nedostatak kinte i volje....:/

danas je toliko bio lep suncan dan, da sam non stop drzao otvoren prozor ( ono muzika u kolima, smekerica,ruka napolju :D ) dok sam imao voznju tako da me sada vrat ODKIDAAAAAAAAA ali je zato bio lep dan :))

dosao sam sada iz teretane i okupao se ( konacno ) i cekam pajtose da dodju pa idemo negde na pice

zatravara1gi.gif

...alkohol je nocas moja precica do raja...

nedostajao si nam sisice malena....nisi bio tamo da dozhivishi "moj timmejt je dete" akciju...inache ja nisam zakasnio na prvi notjni ali je bilo guzva i grejanje u privatnim basovima nije normlano...sad chekam da mi se zagreje voda in the bojler da se reshim gspa =o))

Auuuu...znachi kako sam se odvalio od jela malopre...nisam bar od letos 'vako O.O

Znachi kuma slavila 50-ti rodjendan i bio ja (neki restoran Lola ribar ja mislim, u bulevaru 50 metara od Vuka...)

Znachi pojeo sam 2 karadjordjeve, neki krompir, sira, kolacha, torti, soka....jaaao nisam ovako lepo jeo bash, bash dugo...

Arbeit macht Frei.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...