MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ebem ti moracu da iskuliram koji dan sa filmovima pocinje da me boli glava... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Pokušavam da napišem Snakes u C++Builderu... malo me jebe algoritam, čas radi čas ne radi :) ← kolko je tebi zanimljivo subotom uveche :) idem za pola sata na neki 18. rodj pa posle sa drushtvom u neku birtiju, nismo dugo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Odgledao novu epizodu losta i trailer za sledeću :) jedva je čekam :D Posle toga otišao malo to teretane pa sad bleja i odmor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 nista od maasa. ebem ti drugare. idem na neku zurku privatnu u neki klub na b brdu. pf. blah. mozda bude neka pickica veceras. hah. ledilo. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 kolko je tebi zanimljivo subotom uveche :) ← Danas je subota? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 bio sa ortakom do rodica mega market......upoznali neku promoterku......joj kolko je dobra.....razmenili brojeve vo no......dosao gajbi.....trebao da izadjem al pocelo da me smara grlo i nos.....smorio sam se ko zmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ebem ti moracu da iskuliram koji dan sa filmovima pocinje da me boli glava... ( )... ← rekoh ti ja... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Danas je subota? :) Šta ti je studentski život, isti mi svaki dan... ← Misliš,šta ti je život jednog ETF-ovca Idem da spavam umoran sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 rekoh ti ja... :) ← ma koga lazem... sacu da pustim zlog porucnika... ebem ti opet cu da legnem kasno :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 argh, krenuo sam da gledam lost... Gotovo, navukao sam se. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Misli Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 evo sad sam se video sa nekim drushtvom iz osnovne shkole (nisam ih video 6 godina) pa bili malo u zezanju :D najzad sutra spavanje do mile volje ^^ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Mrtav sam pijan ono opushteno mi je bash Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 hej romali, romale, romali u ovu machku se ti shto pre zaljubi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Mislim da mi se prvi put u zivotu desilo da sam potpuno zaboravio kao i da nigde nisam "uhvatio" informaciju da se danas pomera sat. I jos se smorih kad me probudilo sunce u pola sedam, kao "'de cu sad", kad ono - pola osam ... to je vec podnosljivije. Sad jos samo da sredimo vreme na forumu, i bitje ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Idem u piramidu da pazarim pantalone, jutros sam se opet probudio u 5 ujutro nakon sto sam se juceo komirao oko 22...Sve u svemu josh jedna lazy lazy nedelja Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Glupavo pomeranje vremena,za jedan sat su mi uskratili dan :) Inače za danas isto najavljuju lepo vreme a ja nemam ništa konkretno da radim....neki basket mora da padne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 zakasnila sam na posao zbog pomeranja sata... nishta strashno samo sat vremena, ali sam se zato barem propisno naspavala i odmorila... a danas je vazan dan... :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Odgledao juce 7 epizoda Losta u cugu, danas sam komiran... Ne znam sta da radim, a vreme je fenomenalno. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ... danas me cheka dugacak dan - 2 seminarska moram da napishem za ponedeljak i utorak. ali barem je sinoc na timu bilo dobro, barem do 2 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ^ uf bilo je i dobro i posle 2 ;) tj . bas bas dobro :) steta pa ona tekila ne drzi duze ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 aouf koma, spavao 10 sati i josh mi nije dobro a celu nedelju neshto po 4-5h dnevno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Zaspao sam po mom skromnom mishljenju u 4:30. Naravno ne obracajuci pazhnju na +1 shto se dodaje na satic. Sad ne znam 'de bijem .. Mogao bih da pogledam danas preostale epizode Lost-a + malo BSG-e. Retardirano vreme, vec 5 dana kisha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) Ne znam sta da radim, a vreme je fenomenalno. ← LOST LOST LOST! Edited March 26, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 LOST LOST LOST! ← i ti nekom kazhesh neshto za wow? :) tststs... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts