Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Odgledao novu epizodu Losta,znači serija je sve bolja i bolja :) večeras bleja na netu a sutra mora da se prione na učenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ma taj lost smara... samo se gube po ostrvu...h8 A shto se tiche avatare ne znam riba ni ko je ni shta je ni odakle je...samo je mnogo slatka :) Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Od Losta si jedino video naslov i čuo o čemu se radi :D pogledaj pa komentariši :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 tako je corey reci mu ! ova nova je bila bas pro :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Lost smara...Kori...imas nesto protiv >.< ?? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) epi,ne pucaj!!! :) btw idem da čitam neke tekstove vezane za Maje pa na kunt. Edited March 4, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Ako ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ^^^ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 najcrnje u povratku gajbi ushli na prevaru na zadnja vrata koliko sam zapazio to se sada zove uleganje:) djuskali ste u Skandalu! e da sam znao isao bih da i ja djuskam. vuno brate sto se niste javili jebote kad sam i ja propustio bas, a poslao sam ti uruku? e bre :Pmislim da smo takodej, pored ovoga shto je cilim naveo, dole bili ne dostupni.jedino ako ta poruke nije stigla na putu do skandala, a i tada je bila osudjena na propast jer se cile davio u pici:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 koliko sad se sad smorio...htedoh malo na krstaricu da odem da se seljachim tamo kad ono jede mi govna da moram da ins. javu...i ja kao ajte.. sat vremena sam se jebavao da na kraju o5 nece da otvori...koji bedak.... a hteo sam da se potpishem kao 'skazy' i da vrishtim na general:" JEL OCE NEKO NA NEKI TEHNOOoOOo!!' Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 brate kako si urban. enivejz. gledao sirianu. idem malo da igram civ. pa kunt. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ono veche po psu, sem shto se rano zavrshilo al ko zna zashta je to dobro :) guzvao se po stanu, prvi put posle 3 meseca imao shfle .. ono glava i ruke su mi se u momentu oznojile .. otishao kod ortakinje na cirku, bili u skotish pabu na skiviju (Glenfiddich ovaj put), posle se shetali po gradu dok se nismo smisli da pola ekipe nece nigde, da jednatrecina ide na emersona .. i kao dal cu na emersona ili ne .. ispade ne .. kao probali da chekiramo vanilu al kad sam video ekipu i obezbedjenje na ulazu rekoh bolje ne .. i dodjoh kuci .. pu mamu mu .. mnogo sam mator :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 And I It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 imam temperaturu, smaram se, pijem cajeve i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Danas u kući prilično radna atmosfera.Čisti se podkrovlje,kopa se dvorište jer je pukla cev i uči se hemija :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ...a posle otishli na So sabi kod platoa...Osecam se tako mladim i srecnim ← bili ste kod so sabija? sabija so, get it? :)) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 bilo kvalitetno budjenje, a?:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 odgledao novi BSG, bez ikakvih emocija, nesto sam ubrzan od jutros, ne drzi me nesto, vise nego obicno. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ustao oko 10.....doruckovao.......bleicanje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 smoren sam, MRZIM NEDELJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU to mi je NAJJJJ NAJJJJ NAJAJJJJJJNAJJJ GORI DAN ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 koliko sad se sad smorio...htedoh malo na krstaricu da odem da se seljachim tamo kad ono jede mi govna da moram da ins. javu...i ja kao ajte.. sat vremena sam se jebavao da na kraju o5 nece da otvori...koji bedak.... a hteo sam da se potpishem kao 'skazy' i da vrishtim na general:" JEL OCE NEKO NA NEKI TEHNOOoOOo!!' ← nabavi mIRC... enivejz...ucio sam malo matu i sacu da odem da odigram neku kladzu...i tako ;) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 sinoc bila sa drugaricom u "bg-klubu" .. i bilo je " ej lelelele ne idi od mene , daj da ljubim tvoje usne vrele " :) ...sve u svemu cool , al zapalismo negde oko 1-2 .. skupila se neka zesca sabanerija a klub je relativno mali .. tipican klub iz 90-tih :) posle smo jurile za basom i zamalo da ga propustimo .. cepale se ko budale ;)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 cepale se ko budale ;)) ← Pa jel ste se pocepale :D aaaaaaaahahaaaa Ja sam se sinoc otrovao od jebenog alkohola dosao ispred kuce tu me navatala tri lika izgazila me kao kera..mislim da su mi polomili rebra...utraco unutra pu neko oruzije i tu me keva sprecila da napravim triple kill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ja bio u filmskom gradu na nekoj zhurci sa novom devojchicom do 4, posle doshli kod mene jer su mi matorci zapalili u vikendicu. nazhalost nisam scoreovao ali svidja mi se perspektiva. blejali kod mene do pre sat vremena, otpratio sam je na taksi. sad sam katastrofalno umoran, vec par dana spavam samo po par sati, ochi mi suze ko lude, idem sad da nadjem kapi za ochi i smutim jedan hladan nes. razmishljam da skupim neku ekipicu pa odem na basket, vidim da je teren perfektan a bash bi mi leglo da se razbudim. sve u svemu moram da izdrzhim vecheras bar do 8 bez spavanja, bice jebeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts