Jump to content

Lost

manager

Recommended Posts

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
kako sam se iznenadio kada ih je upucao!! skontao sam ja dad on njih lozi kako ih malo ima i ostalo, ali nisam ocekivao da ce ubiti nekoga. mislim mogao je jednostavno da ga oslobodi, dok niko ne gleda.

slazem se sa pejom oko 2 pucnja...

ma kakav glavni ader, on je samo boy scout u odnosu na prime othera ;p

ali kako me ta cela prica oko othersa i, ako se secate, henrijeve price kako bradati nije niko i nista, intrigira... joooj ko ce cekati 3. sezonu. jes da su sjebali sasvim seriju, ali me i dalje drzi, ne kao i na pocetku..

videcemo...

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zapravo, malo kad razmislim, treća sezona bi trebalo da bude mnogo bolja, jer su ovom drugom istestirali raspoloženje publike, i videli da hoće ipak manje drame a više misterije.. pa će tako i uraditi sa trećom..

A koji je fazon sa onim reklamama i slicno unutar serije?

* ne gledam seriju i nisam citao detaljno sve strane topice, ako ste o tome vec pisali *

Mis'im, sve je to kul, al' ja recimo hocu da gledam seriju i da mi je kul, a ne da se tripujem i surfujem po sajtovima ili zovem govornu postu da bih skapiao o cemu se radi :)

ma kapiram da su UJ, ali ono, ne bi me cudilo da to ubace u prichu, i onda smor. A i generalno ako se ista malo novo dozna iz tih poruka / reklama / sajtova, makar i ne bilo vezano za glavnu pricu, opet u neku ruku nije kul prema onima koji samo gledaju seriju. mada, opet, cisto komentarishem :)

nije se ama bas nista novo doznalo.. mislim, fiktivna kompanija oceanic air* ima svoj web sajt, kao i

hanso fondacija, na čijem sajtu se može videti onaj instructional video

na oceanic-ovom sajtu nema ništa zanimljivo.

* - oceanic je default ime za avio kompaniju u filmovima, naročito otkako je studio koji je snimao onaj film u kome stiven sigal gine na početku prodao gomilu snimaka džambo džeta sa oceanic natpisom za upotrebu u drugim filmovima. zanimljivo je da u lost-u njih ne koriste. flight 815 nije bio B747, a i logo oceanic-a je drugačiji, asocira na ostrvo, oko, ili nešto između :)

a ona govorna posta? Nesto sam citao da se tu vrti neka poruka, pa ako je slusas dovoljno dugo pojavi se poruka neke ribe koja nesto pita 'de je neki lik, sta znam, tako nesto :) Mada moram priznati da me je taj stos sa govornom postom oduvek nekako "tripovao", posebno ako ima neke skrivene poruke.

Čemu ovi postovi gore??

:::::::::::

Lost is back on track [jupi]

malo me je iznerviralo što šatro fali deo snimka gde treba da budu važne informacije,tipa ko stvarno stoji iza svega toga...ali šta je tu je...
Edited by Corey

ja se nešto prisećam da su rekli da planiraju pet sezona..

znamo kako će ići, snimaće dok ne zagovnaju toliko da im opadne gledanost, a onda će smandrljati neki kraj..

jel valja 21.? Gledao 20. i dobra je, svidja mi se.....

Citao sam nesto pre kako vam je cudan nacin kako je majkl pucao u sebe, pa verovatno je pucao sebi u ruku da bi ispalo kako ga je ovaj ranio dok je bezao i ubio ove dve....toliko