Highl1 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Kao i prosle godine, i ove ce biti odrzane kvalfikacije za Euro Cyber Games, koji ce biti odrzan u martu mesecu u Hanoveru, na Cebitu. Takodje, i ove godine imamo odredjen broj igracha koji ce biti pozvan, ove godine to ce biti prvih 8 sa WCG-a 1. Duke - potvrdio 2. Vladica - potvrdio 3. Mile - potvrdio 4. Ghost - potvrdio 5. Fata - potvrdio 6. Sharky - potvrdio 7. Voodoo-Man 8. Yuri - potvrdio poshto Sentence nije u prilici da da dodje, osmo ime ce biti objavljeno naknadno Domi otkaza, voodoman treba do sutra da potvrdi ucheshce iako je vecina potvrdila ucheshce, neka mi josh jednom to jave na PM, mail/icq/msn ili ovde, a ako neko ne potvrdi ucheshce do petka, uletece drugi ljudi, po pozivu. Igra se W/L BO3, mape su: TM, GW, TR, LT, EI Toliko za sada, ovaj topic iskoristite za neka predvidjanja i sl. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Gde je tu wild card za mene ? :) Ja dolazim sa debelim pa da zajedno otputujemo u Hanover :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Gde je tu wild card za mene ? :) Ja dolazim sa debelim pa da zajedno otputujemo u Hanover :) ← nemoj ovako pred svima za taj WC, mislim :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 koliko ima mesta za ovaj tur?koliko para?ili samo ovih 8 igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 koliko ima mesta za ovaj tur?koliko para?ili samo ovih 8 igra? ← Prochitaj prvi post pa postuj. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Gde je tu wild card za mene ? :) Ja dolazim sa debelim pa da zajedno otputujemo u Hanover :) ← da mi mases kad budem kretao za hanover :) hehe btw razore idemo taman da pijemo posle ecg-a :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ma koji ce vam kvalifikacije? posaljite ghosta da igra, i vladicu da mu se nadje (znate vec, da skuplja lopte i navija) :D Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Posaljite vladicu da pije i luduje sa grubbyjem koji ce poneti holandjansku travu kako je rekao vladica ( par dana pred wcg 2004 koji je planirao da osvoji ) :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Posaljite vladicu da pije i luduje sa grubbyjem koji ce poneti holandjansku travu kako je rekao vladica ( par dana pred wcg 2004 koji je planirao da osvoji ) :D. ← Ako ja budem otishao, ima da naduvam Grubbyja da mu ne bude dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 oce biti neki sokovi ili koca za dz? Da imam za shta da dodjem osim da sabijem omiljenu mushteriju-mileta ^^ i naravno vladicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 kupicu ti ja mali next, ako si u tolikoj frci sa parama :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 kupicu ti ja mali next, ako si u tolikoj frci sa parama :D ← Ko je sentence ? Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 lik iz uzica, koji je bio drugi u ristinoj grupi iza fate. U winneru ispao od vladice 2-1,a u luzeru od sharkyja isto sa 2-1. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 lik iz uzica, koji je bio drugi u ristinoj grupi iza fate. U winneru ispao od vladice 2-1,a u luzeru od sharkyja isto sa 2-1. ← zabo me je kad sam igrao ud-a fino decko igra skroz on je i na eswc-u dogurao dosta btw sharky ja i fatc smo bili spremili pare grubiju da damo za vutru za wcg ali jebiga ja sam ispusio nisam otisao naduvali se oni na cplu :( Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
whyFFS Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 @ razorman: ja sam sentence @ vladica: bio si Human sve 3 partije... Quote |^^^^^^^^^^^^^^||____ |.THE WHO GIVES A | ||'""|""\_ _ | __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|__|) |(@)(@)****(@)(@)****|(@)**(@) Sentence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 da li je bitno? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whyFFS Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) i dont know and i dont care Edited February 16, 2006 by whyFFS Quote |^^^^^^^^^^^^^^||____ |.THE WHO GIVES A | ||'""|""\_ _ | __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|__|) |(@)(@)****(@)(@)****|(@)**(@) Sentence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 (edited) @ vladica: bio si Human sve 3 partije... ← ahahahaha vladicina posla. Edited February 16, 2006 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 ovaj vladica laze cim zine :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 @ razorman: ja sam sentence @ vladica: bio si Human sve 3 partije... ← Da,da sad sam se setio Elf onaj koji je iznenadio sve... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 hmm kako si me to dobio kad sam bio human... mora da sam igrao neki mk prvi ili nesto secam se ono da sam te ove 2 bas lagano dobio mada ono dobro igras uzo si i sharkiju jednu i na eswc-u si dosta doguro ali necemo se lagati nisi vladicin kalibar :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 hmm kako si me to dobio kad sam bio human... mora da sam igrao neki mk prvi ili nesto secam se ono da sam te ove 2 bas lagano dobio mada ono dobro igras uzo si i sharkiju jednu i na eswc-u si dosta doguro ali necemo se lagati nisi vladicin kalibar :) ← Vladice osecam kada bi postojao normalan internet u uzicama da bi mogao da mu cistish patike. Mislim da decko uopshte nikada nije igrao na bnetu, ali dobro shta je tu je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Vladice osecam kada bi postojao normalan internet u uzicama da bi mogao da mu cistish patike. Mislim da decko uopshte nikada nije igrao na bnetu, ali dobro shta je tu je. ← Uzicama ??? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Ti si decak mass unarmored ? igrao si samo da huntsima i arcericama ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 hahaha mass unarmored igrao si samo hunterke i archerke. lollypop! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts