millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Najvise mi smeta: 1. Diskriminacija pojedinih clanova, na bilo kojoj osnovi! 2. Navijacke fore i fazoni. 3. H8teri ... A ovi lepotani, macani, fenseri *ko je reko darijan* .. uopste mi ne smetaju =) .. ali to nije tema ovog topika tako da ce mo to preskociti .. A evo i da se izvinim svima koji su se nasli uvredjenim mojim postovima, signaturama, avatarima i sl. znam da preteram ali evo necu vise Migsha majke mi!! ← jos brate, ne mrzim te, niti mi smetas, ali tvoj nick, u kombinaciji sa avatarom i userbarom je nesto najGAYskije sto sam u zivotu video! peace! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Možda zato što i jeste gay? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 jos brate, ne mrzim te, niti mi smetas, ali tvoj nick, u kombinaciji sa avatarom i userbarom je nesto najGAYskije sto sam u zivotu video! peace! ← A i taj ajpod u "Now playing" mu je isto gay as fuck :)) Zezam se, nemam ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Jedino što mi smeta je dokazivanje novih članova ali to vrlo kratko traje. ← Brate to je nekako u čovekovoj psihi. Dođeš negde gde nikog ne znaš i prirodno je da hoćeš da te neko zapazi. To privlačenje pažnje izgleda debilno jer si nov i još nisi baš provalio kako stvari rade, ali svi valjda moraju tuda da prođu. Jbg nije da opravdavam dokazivanje, ali ga shvatam (možda zato što sam se prepoznao) ...to se mozhe lako ispraviti (ili ublazhiti) sa nekim okupljanjima forumasha... ...kad svane proletje i lepshe vreme xD ← apsolutno za Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 smeta mi kad se ubijem od pisanja, a doceka me 'jebote kolko pises, ne mogu da citam':) mada, kontam da su se ljudi navikli:) ← Ne smetaju mi Duliovi dugački postovi, samo mi smeta činjenica da ih nikada ne odvaja u pasuse, pa ih je stvarno muka čitati. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Mene nervira što ovde više od pola ljudi ima životni stav "važno je samo dobro se zezati", što je delimično oprostivo jer više od pola su klinci balavci... Edited February 14, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 A mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ne nervira me nista,sve je kul... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Zezam se, nemam ništa protiv nečijeg seksualnog opredeljenja, al što je isto udario u nick je bezveze. ← znaš kako, to svi rade.. pogledaj moj avatar :) s jedne strane me strašno nervira ta potreba pojedinih gejeva da se identifikuju kao takvi maltene posle prve rečenice, a s druge strane, mnogo ljudi radi slične stvari i ranije, putem fizičkog izgleda (metalci u martinkama, krimosi u džipovima itsl). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ^To nikada nisu svetli primeri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni nishta ne smeta, sve dok nema shiptara na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ima šiptara na forumu, javljali su se u vezi kantera nešto.. za divno čudo, nije bio puno problematičan topik, mislim da smo samo 2-3 posta brisali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 E jbg, onda vise ne navracam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Odgovori koji se sastoje samo od smilies-a. Lenjost u citanju,koje prati "Mrzelo me da citam,ali evo sta ja mislim...." ??!?!?!??! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) quote 'Lenjost u citanju,koje prati "Mrzelo me da citam,ali evo sta ja mislim...." ??!?!?!??!' @Seth Fix: Desi se dati osvane topic od 4 strane na koji zelis da odgovoris, a imas dialup, na staroj centrali, na 31.2 k... sta ces onda? Nemaju svi flat broadband, jbga :-( EDIT: Kako je ovo extra topic!!! Edited February 14, 2006 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ko nema flat broadband, je jadan.../// Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 !!! ISPRAVKA !!! Ne to bre,to je ok.Ako je tema topika dza-bu,das odgovor na dza-bu temu. Mislio sam na to ako je topic konkretno pitanje na koje neko posle nekog vremena da tacan i sasvim dovoljan odgovor,pa se nadju 10+ likova koji isto daju indentican odgovor.Bah,da kazemo da mrzim spam,najlakse je tako .... !!! DOPUNA !!! Mentalitet trola koji neki tako dobro iskazuju u svakoj temi koja se pokrene. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Zezam se, nemam ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni smeta Ono sto je rekao Stator pod dva Sto neko pise cirilicom a onda kaze "btw" U principu mi ne smeta nista, ja vazim za najliberalnijeg admina Zivi bili! P.S. Da, ja sam admin. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Sad je kasno da menjam, desilo se jeb*ga :( ← Oće admini da izađu u susret, samo treba da ih pita Edited February 14, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Ne nervira me nista,sve je kul... ← Možda zato što navratiš jednom u mesec dana? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Meni smeta Ono sto je rekao Stator pod dva Sto neko pise cirilicom a onda kaze "btw" U principu mi ne smeta nista, ja vazim za najliberalnijeg admina Zivi bili! ← AHAHAHAHAH, najjaci post, znaci ladno citam, dodjem do ovog dela, i pomislim 'Sta kao ti si admin' , a onda P.S. Da, ja sam admin. ← Jos se smejem! Extra! On je admin, jeeee... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 [quote name='Ivan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Btw: Jel moze da se napravi neki dil sa Adminima da promenim nick? .. ovaj je malo smorio :)) shto jes' jes' !! Ovo je bilo brzo ^_^ Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Nerviraju me likovi koji bacaju hejt ali ne mogu mi nista jer su fejk taj dra! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts